• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kizlar bugun 74.1 geldim yani bildiginiz 800 gr artidayim bu ne ya bi ileri iki geri
aksamlari yemegi biraz daha azaltip sporu da bi seferde 2 saat seklinde degil de sabah aksam 1 saat seklinde yapayim diyorum gerci her gun sabah cikamam da haftada 3 gun ciksam yeter zaten nasil is bu ben anlamadim gitti
Tatlım bence sporu sürekli fazla yaptığın için kas oranın artmıştır. Önceden ölçüm yaptırsaydın bilebilirdin o zaman
Bide tartı öncesi gün spor yapma hem kaslarında dinlensin

2 ogun arasinda kac saat olmali peki siz nasil yiyosunuz mesela ben genelde 9 veya 10da kahvalti yapiyorum ogle yemegim kacta olmali o zaman

2 ogun arasinda kac saat olmali peki siz nasil yiyosunuz mesela ben genelde 9 veya 10da kahvalti yapiyorum ogle yemegim kacta olmali o zaman
Normalde 4-5 saat olmalı
Eğer acıkılmıyorsa ara öğün şart değil bana göre
Tabi akşamda yatmadan en geç 4 saat önce yeme işi bitmiş olmalı

Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler

Benim vaktim var da kizlarrr nerdesinizzz yahu
Bi geliyon bi kayboluyon güzellik
Emelim yemek miktarlarını çok azaltma hep diyorumya cıss olmasın ama diğerlerinden doyuncaya kadar yeterli dengeli beslen

Kek icn cook uzgnm 1 mil leslie yprk kndmi affttrmeye clstm:KK43: adim birgul :) galiba hc soylememstm tkrardan memnn oldm:)
Bende memnun oldum güzellik nihayet tanışabildik :KK48:
Şu 3 gün kaçamak yapma cumada tartı seni sevindirsin cnm

Gerçi ben kaçamak yapmadanda sevinemiyom ama o başka durum :KK61:

Back