• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Merhaba araniza yeni katildim ismim elif:) bursadan yaziyorum yasim 25, 16 aylik bir cocugum var sezeryandan kalan kilolarimi vermeye calisiyorum gecen hafta diyete baslamistim zaten burayi gorunce hemen dahil olayim ben de dedim. Gecen hafta 61.5la basladim bugun itibariyle 59.1 im hedefim 50 ama bu sarkik gobegi napcam :(

Dun gece hıc uyku tutmadı.. nete bakındım oylee, vucut kıtle ındeksımıdır nedır..:KK12: sınır ettı benı.. 20 kılo fılan vermem gerekıyomus benım.. cok fazla degıl mııı :KK61: obezmıyım yanı ben.. :oops:
Tatlım dedimya onlar genel bi hesaplama
Herkesde Kilo dağılımı yağ kas oranı farklı
Sen aynadaki haline bak cnm, aslında kiloyada çok takılmamak lazım
Bazen aynı boyda olduğun birinden kilon fazlaysa ve kas oranın daha yüksekse daha zayıf görünürsün
Önemli olan Fit olmak

Merhaba araniza yeni katildim ismim elif:) bursadan yaziyorum yasim 25, 16 aylik bir cocugum var sezeryandan kalan kilolarimi vermeye calisiyorum gecen hafta diyete baslamistim zaten burayi gorunce hemen dahil olayim ben de dedim. Gecen hafta 61.5la basladim bugun itibariyle 59.1 im hedefim 50 ama bu sarkik gobegi napcam :KK43:
hosgeldn canım.. bende feyza memnun oldum. kılonda bısey yokkı zaten.. :KK51:

neyse ınsan olmak ıstedıgı kendını ıyı hıssettıgı kıloda olmalı her zaman.. :KK66:

menu bıldırımı her gun yapıyoruz.. toplu bı sekılde saatlerıyle bırlıkte ne yedıklerımızı ne ıctıklerımızı yazıyoruz ogun olarak araları da belırtıyoruz.. suyumuzu sporumuzu da aynı yoruma eklıyoruz her gun..:KK51:

tartı gunlerımız cuma gunu oncelıkle.. sabah ac karnına tartılıp oglene kadar bıldırım yapıyoruz lıste olusturmak ıcın.. pazartesı de tartılıyoruz haftasonu kacamagı yapmamak ıcın.. onunda bıldırımı var tabı ama lıste yapmıyoruz.. her hafta cuma gunlerını baz alarak ılk 3u belırlıyoruz..

sıstem bu sekılde ama daha once de bıcok kısı yazdı devamlılık saglyamadı.. umarım sende onlardan olmazsn.. :KK37:

Güzellikler çook yoğun bi kaç gün geçirdim sayfaya girmeye bile fırsatım olmadı düğün telaşımız vardı haliyle misafirler filan :KK34: ama diyetimi hiiç bozmadım sadece misafirleri bırakıp yürüyüşe filan gidemedim yinede çok hareketliydim içimi öyle rahatlatıyorum :KK70: ve bugün tartıldım 72 kg ile başlamıştım 67 geldiim çoook mutluyuum :KK5::KK68: inşllh hepimiz hedefimize ulaşıcaz:KK9:

Tatlım dedimya onlar genel bi hesaplama
Herkesde Kilo dağılımı yağ kas oranı farklı
Sen aynadaki haline bak cnm, aslında kiloyada çok takılmamak lazım
Bazen aynı boyda olduğun birinden kilon fazlaysa ve kas oranın daha yüksekse daha zayıf görünürsün
Önemli olan Fit olmak
65e dustukten sonra hastanede yag kas oranlarımı hesaplattırıym ben o zaman.. :KK51:ona gore devam ederm.. cok sacma bı hesap dedıgn gıbı her yerımız yag sankı 20 kılo ver dıyo bana.. :KK34:

Merhaba araniza yeni katildim ismim elif:) bursadan yaziyorum yasim 25, 16 aylik bir cocugum var sezeryandan kalan kilolarimi vermeye calisiyorum gecen hafta diyete baslamistim zaten burayi gorunce hemen dahil olayim ben de dedim. Gecen hafta 61.5la basladim bugun itibariyle 59.1 im hedefim 50 ama bu sarkik gobegi napcam :KK43:
Hoşgeldin cnm Zaten çok bi fazlalığın yok
Hem sağlıklı beslenme hemde sporla o göbüş yavaş yavaş kendini toplar
Her öğününde yoğurt yemeye çalış

Güzellikler çook yoğun bi kaç gün geçirdim sayfaya girmeye bile fırsatım olmadı düğün telaşımız vardı haliyle misafirler filan :KK34: ama diyetimi hiiç bozmadım sadece misafirleri bırakıp yürüyüşe filan gidemedim yinede çok hareketliydim içimi öyle rahatlatıyorum :KK70: ve bugün tartıldım 72 kg ile başlamıştım 67 geldiim çoook mutluyuum :KK5::KK68: inşllh hepimiz hedefimize ulaşıcaz:KK9:

cok sevınıdm canım benım.. ne zaman baslamıstn sen ne kadar surede verdın 5 kıloyu.? cok ıyı gıtmıs..:KK68:

Dun gece hıc uyku tutmadı.. nete bakındım oylee, vucut kıtle ındeksımıdır nedır..:KK12: sınır ettı benı.. 20 kılo fılan vermem gerekıyomus benım.. cok fazla degıl mııı :KK61: obezmıyım yanı ben.. :oops:
Ayy benim de fazlalık bi 20 kilom var banada çoook geliyo :KK20: ama obez olmayız dimi:KK51:

Kız insan bi haber verir işlerim var gelemicem diye bende seni bıraktın zannetmiştim

Çokda güzel vermişin tatlım aynen devam

Back