Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim 40 oldu ateşi duşa soktum şimdi Oğlum 8 aylık canımCanim cok gecms olsun. Menun koyu falan degil. Hem her zaman saglik brnci sirada. Oglun kac yasinda canm?
Sağol canım evet üstüste oldu ama ne zamandır gelmelerini bekliyorduk, inşallah oğlum da iyileşir kalabalıkta :)Çok geçmiş olsun cnm çocuklar hasta olunca yapacak bişey yok bide üstüne misafir hiç olmamış ama neyapcan işte
Akşam güzel cnm Öğlende simit olmasa daha iyiymiş mercimeğin yanında
Sağol canım benimmcok gecmıs olsun canım benımm.. oglen hem sımıt hem yesıl mercımek bence fazla olmus.. aksam cok ıyı.. kolay gelsın canım ayrıca..
İnşaAllah teşekkür ediyorumoğlun için çok üzüldüm geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir
Aynen, ama anneliği sevabı bambaşka, hele uykusuz geçen gecelerinCnm çok geçmiş olsn bizde yeni atlattık çocuk büyütmek zor iş vesselam
Allah razı olsunUzum328 g.olsun allah acil sifalar versin
Amiinn, gülmeye çalışıyor gülemiyor. Üzülüyorum ben de ama yapcak bişey yokuzum ogluna allah tez zamanda sifa versin insallah
insanuín cocugu hasta olunca cok zor oluyor
Bu guzel menunun sonuna bi de kek ekle abla:) gece gce kasindim istemenün gayet iyi cnm
Dusunmemeye clstm abla ama abm gldi kek istedi snra film koptuAçtığını düşünme tatlım
Tartıda göreceğin eksileri küçük beden kıyafetleri düşün
Ates isi zor ya Allah yardimcin Olsun inatci Ates en zoru fitil kullanmaya karsiyim ama suruplar dusurmediginde kullanmaya evde hep bulundururum daha 1 kere killandim elhamdulillah aklinizda bulunsun Tez vakitte iyilesir insallahh
Teşekkür ederim 40 oldu ateşi duşa soktum şimdi Oğlum 8 aylık canım
Sağol canım evet üstüste oldu ama ne zamandır gelmelerini bekliyorduk, inşallah oğlum da iyileşir kalabalıkta :)
Sağol canım benimm
İnşaAllah teşekkür ediyorum
Aynen, ama anneliği sevabı bambaşka, hele uykusuz geçen gecelerin
Allah razı olsun
Amiinn, gülmeye çalışıyor gülemiyor. Üzülüyorum ben de ama yapcak bişey yok
cok kullanıyosn canım sekerı.. bencede bıran once azaltmalısn..sekeri söylimmi size
büyük bir bardak kahve ye 4 kesme seker atiyorum, eskiden 5 di
ama yarindan itibaren 2 ye düsüreyim
ekmek de iki dilimi gecirmemeye calisacagim
canım aşkolsun kek de nerden cıktı sımdı..Bu guzel menunun sonuna bi de kek ekle abla:) gece gce kasindim iste
Aklimda leslie 3 mil falan da vardi ama yalan oldu yarn kacamak yok bgn zaten bi tuhaflik oldgu belliydi bi trlu doymadim. Bebek cok emdi bgn ondan mi bilemiyorum ama hep ac hissettim. Tabi kek yemek zorunda deildim ama oldu leslie 1 mil yapablrm amdi 15 dk bise deil:) o zmn ben kaciym da kekin bi isirigni da yaksam kardir:) ayrica suyu da ictm tatlim:) herkeslere iyi gecelrcanım aşkolsun kek de nerden cıktı sımdı..
neyse olan olmus ama telafı ıcın 2 bardak su ıc barı.. yetmez ama bıraz olsun hafıfletır sucunu.. yada spor yapabılıyosan leslıe mıle 1 ellernden oper..
Ay okumaya yetisemedim amma yazmisiniz
Menu bildirimi
Sabah, 2 dl kız cavdar ekmegi/ 1 kk peynir
Ogle, 1 yumurta/10 uzum
Aksam, tavuk/salata
Spor 2 saat yuruyus
Su 3 litre
cok gecmis olsun canim Allah sifa versinBende menü yazayım
Oğlum geceden beri ateşli, hemde 39 civarı
Eşim işten izin alıp geldi, doktora götürdük boğazı şişmiş. Kulağının içi kızarıkmış. Zaten antibiyotik yeni bitmişti, yenisini verdi. Kullanmayı düşünmüyorum ama ateşi düşmezse de yapcak bişey yok
Saçma bi gün oldu yine
Sabah 2 dilim tb ekmeği domates 5 köfte
1 avuç badem
Ara 1 kase yoğurt 3 hurma 2 ceviz
Öğlen yarım simit 2 bar ayran yeşil mercimek haşlaması
2 porsiyon meyve
Akşama doğru tavuklu az yağlı salata
Su çok içmeye çalışıyorum, spor yok. Bebeğim hiç durmuyor huzuru yok yavrucuğumun. Ve misafirim gelecek şehir dışından kaynımlar geliyor. Hazırlık yapmam lazım
menun iyi abla bugun sporun da superSporlar yapıldı yemekler yendiğine göre şimdi menü zamanı
6.00 1 dil ananas
6.30 1 yum peynir 4 zeytin maydonoz dereotu 1 sandwıch Ekm dışı
13.00 mantar sote yoğurt
17.30 közlenmiş patlıcan yağsız kıymayla alinazik
Su 3 lt olur
Spor 90 dak.bantta yürüyüş +koşu
Bu guzel menunun sonuna bi de kek ekle abla:) gece gce kasindim iste
kizlar benim menum
sabah : 1 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
oglen : 1 kucuk haslanmis misir
aksam : 6 kofte 3 kasik pilav ayran
3 litre suyumu ictim leslie 3 mile ve iki saat yuruyus yaptim