• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

iyi aksamlar hanimlar

benim bugünki menüm

sabah
kahvaltidan önce
1 nektarin

kahvalti
1,5 dilim ekmek
1 has yumurta
domates salatalik
2 kk bal
2 kk recel
minik bir parca kasar peyniri
1 bardak kahve
2 yesil zaytin

ara
bir seftali

öglen
yarim tabak mercimek corbasi az ekmek le

aksam/ikindi
döner eti (hazir degil kendim yapiyorum)
1,5 dilim ekmek
az yogurt

3 catal ucu yaz helvasi

ara
1 dilim kavun

son yemegi erken yedigim icin aciktim tabii
sandivic arasi domates salatalik
yanina da kahve

canım genel olarak ekmege cok agırlık verıyosun sanırm.. bıde mesela sabah hem bal hem recel hem kasar cok olmus.. kahvenı sekerlı sekersız.? nasıl ıcıyosun..:KK50:
ara ıyı oglen ıyı aksam da yıne ekmek olmasa daha ıyı olurmus bence..:KK51: bıraz daha dıkkat edersen daha ıyı olucak dıye dusunuyorm. :KK37:

canım genel olarak ekmege cok agırlık verıyosun sanırm.. bıde mesela sabah hem bal hem recel hem kasar cok olmus.. kahvenı sekerlı sekersız.? nasıl ıcıyosun..:KK50:
ara ıyı oglen ıyı aksam da yıne ekmek olmasa daha ıyı olurmus bence..:KK51: bıraz daha dıkkat edersen daha ıyı olucak dıye dusunuyorm. :KK37:

evet yazarken bende fark ettim
bendeki sorun da ekmeksiz doymuyorum
yada piskolojik herhalde, ekmek yemezsem doymuyorum gibi
kahvem sekerli malesef ama azaltmaya calisiyorum

zaten kahve ve cay la hic aram yok, 1 sene icmesem aramam,
ama aclik süremi uzattigi icin bide tatli ihtiyacim aza indirdigi icin kahve daha cok tercih ediyorum.

ama aclik süremi uzattigi icin bide tatli ihtiyacim aza indirdigi icin kahve daha cok tercih ediyorum.

hıc abartmıyorum yaklasık bı senedır hıc ekmek yememısımdr ben.. yasıyorum ama bak :KK48: ınan psıkolojık.. yesen bıle gunde 2 dılımle sınırlandırmaya calıs kendını.. aksam ogununde de hıc olmasın hatta.. sekerı bı anda kesmek zorsa azaltarak ılerle ama bı sekılde azalt canım kendın ıcın.. :KK51:

Canım şeker azaltarak bırakılmıyo birden kes bence 2 3 gün zor oluyo ama alışıyo insan ekmek konusunda bende aynıydım kahvaltıda 1 tam beyaz ekmek yediğimi biliyorum:kk77:onuda birden kestim şimdi sadece kahvaltıda 2 ince dilim kepekli yiyorum 2.3 gün ararsın sonra alışıyo insan yemiycem de ve bitir

Benim düşündüklerimi Feyza söylemiş zaten tekrarlamayım

Tatlım evet başlarda zor oluyoda zamanla alışıyor insan. Ben gece bile köfte ekmek pasta çukulata ne bulursam yerdim. İlk hafta zor oldu açlıktan uyuyamadım bile ama sabrettim 2.hafta daha kolay oldu
Şimdi mesela 5.30 yemek yedim ve ekmek yok gecede geç yatıyorum. Tabiki acıkıyorum ama eğer Kilo vermek istiyorsak bişeylerden fedakarlık yapmak zorundayız

Yemeklerinin yanına daha fazla salata Yoğurt ekleyebilirsin o zaman ekmeğe gerek kalmaz
Bide tatlı ve meyve yedikçe daha çok acıkıyor insan

Bugün bende erken iyi geceler diyom
Sonra işe gidecem
Yarın görüşürüz, gece kaçamak yapmak yok haaa

Ay okumaya yetisemedim amma yazmisiniz
Menu bildirimi
Sabah, 2 dl kız cavdar ekmegi/ 1 kk peynir
Ogle, 1 yumurta/10 uzum
Aksam, tavuk/salata
Spor 2 saat yuruyus
Su 3 litre

cok ıyı canım menunde sporunda suyunda.. :KK9::KK37: herkes kacmıs bende gıdıym barı mısafırlerımz sabaha karsı gelıcekmıs yataklarını acalım annıslee.. ıyı geceler hepınızeee.. :KK37::KK68:

Back