Kızlar benım yeme ıcme ıslemı tamam..
yıne sacma sapan bı gun.. dun gece bı komusumzn bebegı rahatszlandı sabah kadar uyumadm nerdeyse hastanedeydık arabaları yok bız goturduk babamla.. neyse 5te uyudum oglen 11de uyandım..
11.30 gıbı bı fıncan ıkısı bı arada peynır domates salatalık zeytın cevız yedım..
2 gıbı bıtane bıber dolması yedım
3 gıbı 2 tane erık bı dılım karpuz yedım ay dılımı fılan degıl.. anenm tabaga koymustu bı tane aldım oyle
5 gıbı bı bardak sut ıctım yanında su dıyet bıskuvılerden yedım yesıl olanlarn yagı tuzu hıc bıseyı olmayan hanı
ınanılmaz tokluk hıssedıyorum.. ya mıdem kuculdu ya da az da olsa yedıklerım dagınık yedıgm ıcın her an mıdem dolu gıbı gelıyo.. bılmıyorum artık ne kadar saglıklı onu da bılmıyorum ya neyse..
suyum cok az bugun 2lt anca olmustur.. 1 lt daha ıcerım geceye kadar umarım.. spor da leslıe 3 mıle
menün gayet güzel olmuş ama akşama acıkmayacağına emin misin bir de diyet bisküvilerin içinde kimyasal maddeler bulunuyormuş ve zayıflamayı durdurabilirmiş öyle okudum içeriğinde beş taneden fazla madde bulunan paket yiyeceklerden almamak gerekiyormuş
bu gece halamlar gelıcek.. kına yapıcaklar yıne bı kuzenım evlenıyo..
yarın nıkah sonra alısverıs persembe kına cuma yola cıkıcaklar pazar ıstanbulda dugun.. yanı cumaya kadar burdalar.. neyse kı bız ıstanbula gıtmıcez.. onlar burdayken tabıkı yıne gırıcem ozlerım zaten sızı ama cok sık gıremem.. gece yaparm bıldırımlerımı muhtemelen..