- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
gayet guzel canım bence de menun. sporda cok cok ıyı olmus.. suyunu bıraz daha fazla ıcersen daha ıyı olur.. ben yuzmenın cok faydasını gordum ınanılmaz sıkılastm sayesınde..
iyi aksamlar hanimlar
benim bugünki menüm
sabah
kahvaltidan önce
1 nektarin
kahvalti
1,5 dilim ekmek
1 has yumurta
domates salatalik
2 kk bal
2 kk recel
minik bir parca kasar peyniri
1 bardak kahve
2 yesil zaytin
ara
bir seftali
öglen
yarim tabak mercimek corbasi az ekmek le
aksam/ikindi
döner eti (hazir degil kendim yapiyorum)
1,5 dilim ekmek
az yogurt
3 catal ucu yaz helvasi
ara
1 dilim kavun
son yemegi erken yedigim icin aciktim tabii
sandivic arasi domates salatalik
yanina da kahve
pazar gunu bende gıdıyorum havuzaaaevet gerçekten yüzmek iyi geliyor vücudu da dinçleştiriyor
pazar gunu bende gıdıyorum havuzaaamaalesef bu yaz stajdı tatıldı bıtmek bılmeyen dugunlerdı derken gıdemedık bı yere.. kızlarla havuz partısı yapıcazz
afıyet olsun canım..Çok acıktm kızlar çayın yanında fındık ceviz bi tanede kuru incir yedim
canım genel olarak ekmege cok agırlık verıyosun sanırm.. bıde mesela sabah hem bal hem recel hem kasar cok olmus.. kahvenı sekerlı sekersız.? nasıl ıcıyosun..
ara ıyı oglen ıyı aksam da yıne ekmek olmasa daha ıyı olurmus bence..bıraz daha dıkkat edersen daha ıyı olucak dıye dusunuyorm.
evet yazarken bende fark ettim
bendeki sorun da ekmeksiz doymuyorum
yada piskolojik herhalde, ekmek yemezsem doymuyorum gibi
kahvem sekerli malesef ama azaltmaya calisiyorum
zaten kahve ve cay la hic aram yok, 1 sene icmesem aramam,
ama aclik süremi uzattigi icin bide tatli ihtiyacim aza indirdigi icin kahve daha cok tercih ediyorum.
Çok acıktm kızlar çayın yanında fındık ceviz bi tanede kuru incir yedim
Aynen aç kaldığım zaman vicdan azabı duyuyorumafiyet olsun cnm bebek için az da olsa yemen gerekir
Canım şeker azaltarak bırakılmıyo birden kes bence 2 3 gün zor oluyo ama alışıyo insan ekmek konusunda bende aynıydım kahvaltıda 1 tam beyaz ekmek yediğimi biliyorumevet yazarken bende fark ettim
ama aclik süremi uzattigi icin bide tatli ihtiyacim aza indirdigi icin kahve daha cok tercih ediyorum.
Benim düşündüklerimi Feyza söylemiş zaten tekrarlamayımevet yazarken bende fark ettim
En sevdiginden bir tane ye sen emziriyosun..Sua cay geldiiii k.pasta varrrr kizlarrrrr oy oy oyyyy
Çok zorlama kendini cnm yapabildiğin kadarLeslie yapıcaktım ama bugün eşim evde ve yarın göreve gidicek ne zaman geleceği belli olmuyo yarın sabah bide akşam yapayım ikisini birden
Ay okumaya yetisemedim amma yazmisiniz
Menu bildirimi
Sabah, 2 dl kız cavdar ekmegi/ 1 kk peynir
Ogle, 1 yumurta/10 uzum
Aksam, tavuk/salata
Spor 2 saat yuruyus
Su 3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?