Açtığını düşünme tatlımAy ole walla:) halbuki saglikli die bi hevesle siyah olanindan almstm. Tam da doymadim gbibinkac bademlenbi hurma yedim ama hc kesmedi:))
Kız sen değilmisin biraz önce kaç Kilo vermem gerekiyor diyenSua cay geldiiii k.pasta varrrr kizlarrrrr oy oy oyyyy
Spor Çok güzel tatlımben de menümü paylaşıyorum
sabah 11 2 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 yumurta
biraz domates
saat 16 yarım koçan haşlanmış mısır
akşam 20'de yarım koçan mısır ve iki küçük incir
yaklaşık 2 lt su içtim daha içerim
45 dakika kadar yüzdüm saat 22 gibi bisiklete binmeye gideceğim
masallah canımm.. tu tu tuuValla hadi 10 dak daha hadi 10 daha diye diye 1.5 saati buldu işim olmasa dahada yapabilirdim. Tabi aralıksız arada dinlenme falan yok
Çok iyi geldi
Aslında fark yok güzelim beyaz ekmek yemiş oluyon sonuçtaBide bende kepekliyi beyaz ekmekten bile çok seviyorm niyeyse zararlı olmasa devam ederim valla
ben de menümü paylaşıyorum
sabah 11 2 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 yumurta
biraz domates
saat 16 yarım koçan haşlanmış mısır
akşam 20'de yarım koçan mısır ve iki küçük incir
yaklaşık 2 lt su içtim daha içerim
45 dakika kadar yüzdüm saat 22 gibi bisiklete binmeye gideceğim
Kızlar benım yeme ıcme ıslemı tamam..
yıne sacma sapan bı gun.. dun gece bı komusumzn bebegı rahatszlandı sabah kadar uyumadm nerdeyse hastanedeydık arabaları yok bız goturduk babamla.. neyse 5te uyudum oglen 11de uyandım..
11.30 gıbı bı fıncan ıkısı bı arada peynır domates salatalık zeytın cevız yedım..
2 gıbı bıtane bıber dolması yedım
3 gıbı 2 tane erık bı dılım karpuz yedım ay dılımı fılan degıl.. anenm tabaga koymustu bı tane aldım oyle
5 gıbı bı bardak sut ıctım yanında su dıyet bıskuvılerden yedım yesıl olanlarn yagı tuzu hıc bıseyı olmayan hanı
ınanılmaz tokluk hıssedıyorum.. ya mıdem kuculdu ya da az da olsa yedıklerım dagınık yedıgm ıcın her an mıdem dolu gıbı gelıyo.. bılmıyorum artık ne kadar saglıklı onu da bılmıyorum ya neyse..
suyum cok az bugun 2lt anca olmustur.. 1 lt daha ıcerım geceye kadar umarım.. spor da leslıe 3 mıle
menün gayet güzel olmuş ama akşama acıkmayacağına emin misin bir de diyet bisküvilerin içinde kimyasal maddeler bulunuyormuş ve zayıflamayı durdurabilirmiş öyle okudum içeriğinde beş taneden fazla madde bulunan paket yiyeceklerden almamak gerekiyormuş
bu gece halamlar gelıcek.. kına yapıcaklar yıne bı kuzenım evlenıyo..yarın nıkah sonra alısverıs persembe kına cuma yola cıkıcaklar pazar ıstanbulda dugun.. yanı cumaya kadar burdalar.. neyse kı bız ıstanbula gıtmıcez.. onlar burdayken tabıkı yıne gırıcem ozlerım zaten sızı ama cok sık gıremem.. gece yaparm bıldırımlerımı muhtemelen..
Aynen öyle cnm bide üstüne daha huzurlu oluyor insanZaten spordan sonra insan bi enerjik oluyo
Sira bnm menude:)
Sabah
1 barsak sut
1 erik
2 yumurta
Iki ceviz
5-6 badem
5-6 zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Ara
1 muz
1 bardak sut
Aksam
Tavuk sote
Sotenin yanina siyah pirincten pilav yapacaktm ama altni acik untmsm ve yaktim:) yiyemedigm gbi ev de buram buram yanik kokuyor:)
Dur Kızzz biyerlerimi kaşıyımmasallah canımm.. tu tu tuu
Dur Kızzz biyerlerimi kaşıyım
Darısı yarına inşallah
Beni bantta yürümek dışarda yürümekten daha çok yoruyor terletiyor
Spor Çok güzel tatlım
Yemek saatlerini birazdaha erkene alabilirsen iyi olur gibi geliyor
Akşamda yemek yememişin
Sporlar yapıldı yemekler yendiğine göre şimdi menü zamanı
6.00 1 dil ananas
6.30 1 yum peynir 4 zeytin maydonoz dereotu 1 sandwıch Ekm dışı
13.00 mantar sote yoğurt
17.30 közlenmiş patlıcan yağsız kıymayla alinazik
Su 3 lt olur
Spor 90 dak.bantta yürüyüş +koşu
eveeeeeet şimdi benimmenüm
10 dk lesli açlıktan midem bulandı devam edemedim
07.00 :limonlu su - salatalık
09.26 :2 yumurta - 2 salatalık
12.50 :1 küçük avuç haşlanmış sade nohut - 1 büyük bardak ayran - 3 incir
14.30 gibi :5 küçük dilim kavun
17.00 :3 kaşık makarna - 1 erik
17:45 :1 büyük tabak kavun karpuz karışık - 1 büyük bardak ayran
biraz sonrada leslilerimi yapmaya başlayacağım yani sanırım heralde bugün günlerden kırgın çiçekler sonuçta
İi akşamlar menümü yazayım
SABAH 4.5 Kaşık yoğurt
KAHVALTI 2 dlm kepekli ekmek kıyma bi kaşık kadar bal bol domates salatalık
ÖĞLE 2 salatalık
AKŞAM 1 tabak kuru fasulye 1 kase yoğurt bol salata
Yeme işim bitti akşam acıkırsam fındık ceviz yemeyi düşünüyorum çünkü 18 de bitti yeme işim emzirmesem yemem de neyse
3 litre olur suyum sporda akşam leslie 3 yapıcam
Tatlı yorgunluk denirya öyle oldu cnmsporun gerçekten çok güzel
öğünlerinde sağlıklı olmuş
birhayli yorulmuşsundur
Odem icin bende denemistim ilk gun iyi gidiyo am!a ikinci gun 100 gr anca..Olurmu tatlım burda hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz. Ayrıca tecrübe olarak sen benden az değilsin senin yorumlarınıda çok önemsiyorum
Ekmeği sadece sabahları yediğim için sevdiğim bişey yemek istiyorum, aslında dediğin gibi normal dilim ekmek yesem belki daha iyi olur
Bazen ondan bazen öbüründen yiyorum
Sandwıch Ekm.58 gr civarı heralde 2 dil Ekm.denk geliyor içinide çıkarınca birazdaha azalıyordur
Son 2 haftadır Pro yapmıştım o yüzden bu hafta öyle Yapmıyım diyorum
Muhtemelen regli şişkinliği olabilir çünkü bu hafta olmam lazım o yüzden lapa yapayım diyorum ödem atmak için sen nedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?