• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Önce kilondan dolayı tebrikler kuzum maşallah hedefe adım adım ilerliyon

Ben zaten her kalktığımda ılık 2 bar su içerim içine bazen sirke bazen limon koyuyom
Şu 2 gündürde çörekotu yağına başladım bakalım. Bi süre devam edecem
Spor konusunda haklısın dün hariç önceki günler pek yapamadım. Bugün yarın da yapıp çarşamba ara verecem

tesekkur ederm abla ama ben adım adım ılerlerken yanımda senın de olmanı ıstıyorum.. :KK68:
ekmegı o zaman cıkar demıyorum hayatndan.. ama azalt bıraz sandvıc ekmegı burda hamburger ekmegı gıbı uzunu sadece yuvarlak degıl.. hafıf tatlı bı tadı oluyo.. cok buyuk degıl ama kepek ekmegı fılan yesen onun yerıne cok daha ıyı olur bence.. ya da tam bugday.. reglınde gecınce tabıkı daha ıyı olucak ınanıyorum sana.. :KK37: bıde mesela sporunu yaptıktan yarım saat sonra bı bardak sut ıc ıyı gelıyo.. :KK50:
su ekmek ısını bıle cozsek ıyı olucak bence senın ıcın.. tamamen kesme sonra kılo alımı yapıyo bu donemde yemedıgımız seylerı yemek.. hayat standartımzı belırlıcez hep boyle devam edıcez bundan sonra kılomuzu sabıtlemek ıcın.. :cool:

zamanın varmı bılmıyorum suan ama hadı leslıe yapalım yıne beraber.. ara verme bı sure haftada bı gun ara ıyı.. hem ınsan bı ıkı gun bıraktıgda spordan soguyo.. bende oyle oluyo en azından.. :confused:

tesekkur ederm abla ama ben adım adım ılerlerken yanımda senın de olmanı ıstıyorum.. :KK68:
ekmegı o zaman cıkar demıyorum hayatndan.. ama azalt bıraz sandvıc ekmegı burda hamburger ekmegı gıbı uzunu sadece yuvarlak degıl.. hafıf tatlı bı tadı oluyo.. cok buyuk degıl ama kepek ekmegı fılan yesen onun yerıne cok daha ıyı olur bence.. ya da tam bugday.. reglınde gecınce tabıkı daha ıyı olucak ınanıyorum sana.. :KK37: bıde mesela sporunu yaptıktan yarım saat sonra bı bardak sut ıc ıyı gelıyo.. :KK50:
su ekmek ısını bıle cozsek ıyı olucak bence senın ıcın.. tamamen kesme sonra kılo alımı yapıyo bu donemde yemedıgımız seylerı yemek.. hayat standartımzı belırlıcez hep boyle devam edıcez bundan sonra kılomuzu sabıtlemek ıcın.. :cool:

zamanın varmı bılmıyorum suan ama hadı leslıe yapalım yıne beraber.. ara verme bı sure haftada bı gun ara ıyı.. hem ınsan bı ıkı gun bıraktıgda spordan soguyo.. bende oyle oluyo en azından.. :confused:
Tatlım benim yediğim aslında sandwıch ekmeği değil ordaki adını bilmediğim için ben öyle diyorum. Tam buğday yada çavdar oluyor ve 58 gr oda orta boy 2 dil ekmeğe tekabül ediyor
Ben bide içini çıkarıyorum 45 gr falan oluyor yani 2 dil ekmekten az
Ben yumuşak ekmek sevmediğim için bunun içini çıkarıp arasınada bişeyler koyup öyle yiyorum
Yani ekmek konusunda bi sorun yok

Öğlen yemeğimi biraz önce yediğim için biraz zaman geçsin diye bekliyorum sonra bantta yürücem, o beni daha çok terletiyor

Tatlım bende isterim seninle beraber yol almayı ama herşeyden önce yaş farkımız var ve ben başlayalı 8 ay oldu haliyle yavaşlama olacak. Sen git kuzum ben arkandan yavaş yavaşda olsa gelirim :KK15:

Tatlım benim yediğim aslında sandwıch ekmeği değil ordaki adını bilmediğim için ben öyle diyorum. Tam buğday yada çavdar oluyor ve 58 gr oda orta boy 2 dil ekmeğe tekabül ediyor
Ben yumuşak ekmek sevmediğim için bunun içini çıkarıp arasınada bişeyler koyup öyle yiyorum

Öğlen yemeğimi biraz önce yediğim için biraz zaman geçsin diye bekliyorum sonra bantta yürücem, o beni daha çok terletiyor

Tatlım bende isterim seninle beraber yol almayı ama herşeyden önce yaş farkımız var ve ben başlayalı 8 ay oldu haliyle yavaşlama olacak. Sen git kuzum ben arkandan yavaş yavaşda olsa gelirim :KK15:
Bizde kaplumbağa gibi olsada usuldan eşlik etmeye çalışırız işallah

anladım abla.. pekı bakalım sen hepımızden ıyı tanırsın sonucta kendını.. :KK37:
tabıkı yavaslaması cok normal hem 8 ay olmus hem boyuna gore ıdealıne yaklastın zaten.. ıdeal kılona yaklatgına gore kılo vermenın yavaslaması da cok normal.. :KK36:

Çok güzel tatlım maşallahın var
Sabahları zeytinyağı içmeyi denedinmi
Bide önceden dediğim meyveleri sabah aç karna yersen de etkili olur
Ah abla bn bgn gene kahvalti esnasnda yedim meyvemi. Gec yapinca kahvaltiyi once sonra olayina uyamiyorum. Yarndan itibarn daha cok dkkt etmeye calscam ama

Canım tuvalet sorununa zuhal ablanın karışımı çok çok etkili kesinnikle dene akşamdan bi sürahi suya 1 elma 1 salatalık 1 de limon dilimletip sabaha kadar bırakıyosun sabah ben 2 su bardağı içtim 1 2 saat sonra çok faydası oldu kalanıda yavaş yavaş akşama kadar bitirdim bence dene kesinnikle
Cok da lezzetli gelio kulaga:) bn tarifi verildgnde kacirmisim:) bgn hemen yapiyorum:) bu ictgmizi de nirmal sudan mi saycaz acep:)

Canım tuvalet sorununa zuhal ablanın karışımı çok çok etkili kesinnikle dene akşamdan bi sürahi suya 1 elma 1 salatalık 1 de limon dilimletip sabaha kadar bırakıyosun sabah ben 2 su bardağı içtim 1 2 saat sonra çok faydası oldu kalanıda yavaş yavaş akşama kadar bitirdim bence dene kesinnikle
Bn hizimi alamayip erik de attm icine:)) insallah yanlis degildir:)

Bn hizimi alamayip erik de attm icine:)) insallah yanlis degildir:)
ıyı yapmıssn canım.. erıklerı elmaları yersın yarın hafıf eksı bı tat oluyo.. normal su evet.. 1 lt suya yapmıstm ben.. aroması cok olmasn dersen 2 ltye koy bu saydıklarımızı

Kızlar bantta yürüyüş +koşu yaptım ve dünden baya bi fazla, süresini akşam yazarım
Ama tşörtüm resmen ıpıslakdı hemen duşa girdim
Şimdi yemek hazırlama vakti

Kızlar benım yeme ıcme ıslemı tamam.. :KK53:

yıne sacma sapan bı gun.. dun gece bı komusumzn bebegı rahatszlandı sabah kadar uyumadm nerdeyse hastanedeydık arabaları yok bız goturduk babamla.. neyse 5te uyudum oglen 11de uyandım.. o_O

11.30 gıbı bı fıncan ıkısı bı arada peynır domates salatalık zeytın cevız yedım.. :kk77:
2 gıbı bıtane bıber dolması yedım:KK51:
3 gıbı 2 tane erık bı dılım karpuz yedım ay dılımı fılan degıl.. anenm tabaga koymustu bı tane aldım oyle:KK51:
5 gıbı bı bardak sut ıctım yanında su dıyet bıskuvılerden yedım yesıl olanlarn yagı tuzu hıc bıseyı olmayan hanı :KK48:

ınanılmaz tokluk hıssedıyorum.. ya mıdem kuculdu ya da az da olsa yedıklerım dagınık yedıgm ıcın her an mıdem dolu gıbı gelıyo.. bılmıyorum artık ne kadar saglıklı onu da bılmıyorum ya neyse.. o_O

suyum cok az bugun 2lt anca olmustur.. 1 lt daha ıcerım geceye kadar umarım.. spor da leslıe 3 mıle:KK49:

bu gece halamlar gelıcek.. kına yapıcaklar yıne bı kuzenım evlenıyo.. :KK45: yarın nıkah sonra alısverıs persembe kına cuma yola cıkıcaklar pazar ıstanbulda dugun.. yanı cumaya kadar burdalar.. neyse kı bız ıstanbula gıtmıcez.. onlar burdayken tabıkı yıne gırıcem ozlerım zaten sızı ama cok sık gıremem.. gece yaparm bıldırımlerımı muhtemelen.. :KK68:

ıyı yapmıssn canım.. erıklerı elmaları yersın yarın hafıf eksı bı tat oluyo.. normal su evet.. 1 lt suya yapmıstm ben.. aroması cok olmasn dersen 2 ltye koy bu saydıklarımızı
Baya surahi dolusu suya attm ben.) zaten esim gorur grmez icmeye kalkti da zor ikna ettm beklicek die:)beraber icerz artk

Bende menü yazayım
Oğlum geceden beri ateşli, hemde 39 civarı
Eşim işten izin alıp geldi, doktora götürdük boğazı şişmiş. Kulağının içi kızarıkmış. Zaten antibiyotik yeni bitmişti, yenisini verdi. Kullanmayı düşünmüyorum ama ateşi düşmezse de yapcak bişey yok

Saçma bi gün oldu yine
Sabah 2 dilim tb ekmeği domates 5 köfte
1 avuç badem

Ara 1 kase yoğurt 3 hurma 2 ceviz
Öğlen yarım simit 2 bar ayran yeşil mercimek haşlaması

2 porsiyon meyve

Akşama doğru tavuklu az yağlı salata

Su çok içmeye çalışıyorum, spor yok. Bebeğim hiç durmuyor huzuru yok yavrucuğumun. Ve misafirim gelecek şehir dışından kaynımlar geliyor. Hazırlık yapmam lazım

Sporlar yapıldı yemekler yendiğine göre şimdi menü zamanı

6.00 1 dil ananas

6.30 1 yum peynir 4 zeytin maydonoz dereotu 1 sandwıch Ekm dışı

13.00 mantar sote yoğurt

17.30 közlenmiş patlıcan yağsız kıymayla alinazik

Su 3 lt olur

Spor 90 dak.bantta yürüyüş +koşu :KK71:

eveeeeeet şimdi benimmenüm
10 dk lesli açlıktan midem bulandı devam edemedim
07.00 :limonlu su - salatalık
09.26 :2 yumurta - 2 salatalık
12.50 :1 küçük avuç haşlanmış sade nohut - 1 büyük bardak ayran - 3 incir
14.30 gibi :5 küçük dilim kavun
17.00 :3 kaşık makarna - 1 erik
17:45 :1 büyük tabak kavun karpuz karışık - 1 büyük bardak ayran

biraz sonrada leslilerimi yapmaya başlayacağım yani sanırım heralde bugün günlerden kırgın çiçekler sonuçta :KK70:

Kızlar benım yeme ıcme ıslemı tamam.. :KK53:

yıne sacma sapan bı gun.. dun gece bı komusumzn bebegı rahatszlandı sabah kadar uyumadm nerdeyse hastanedeydık arabaları yok bız goturduk babamla.. neyse 5te uyudum oglen 11de uyandım.. o_O

11.30 gıbı bı fıncan ıkısı bı arada peynır domates salatalık zeytın cevız yedım.. :kk77:
2 gıbı bıtane bıber dolması yedım:KK51:
3 gıbı 2 tane erık bı dılım karpuz yedım ay dılımı fılan degıl.. anenm tabaga koymustu bı tane aldım oyle:KK51:
5 gıbı bı bardak sut ıctım yanında su dıyet bıskuvılerden yedım yesıl olanlarn yagı tuzu hıc bıseyı olmayan hanı :KK48:

ınanılmaz tokluk hıssedıyorum.. ya mıdem kuculdu ya da az da olsa yedıklerım dagınık yedıgm ıcın her an mıdem dolu gıbı gelıyo.. bılmıyorum artık ne kadar saglıklı onu da bılmıyorum ya neyse.. o_O

suyum cok az bugun 2lt anca olmustur.. 1 lt daha ıcerım geceye kadar umarım.. spor da leslıe 3 mıle:KK49:

bu gece halamlar gelıcek.. kına yapıcaklar yıne bı kuzenım evlenıyo.. :KK45: yarın nıkah sonra alısverıs persembe kına cuma yola cıkıcaklar pazar ıstanbulda dugun.. yanı cumaya kadar burdalar.. neyse kı bız ıstanbula gıtmıcez.. onlar burdayken tabıkı yıne gırıcem ozlerım zaten sızı ama cok sık gıremem.. gece yaparm bıldırımlerımı muhtemelen.. :KK68:
Tatlım yeme saatlerin çok birbirine yakınya o yüzden acıkmıyon heralde
Sabah güzel öğlen idare eder akşam çok az tatlım
Belki böylede Kilo verebiliyon sen ama ilerde biraz fazla yesen geri çabuk geri alma riski olur
Akşam 5 de o bisküvi yemesen belki 6 da normal yemek salata falan yeseydin daha sağlıklı olabilirdi

Bende menü yazayım
Oğlum geceden beri ateşli, hemde 39 civarı
Eşim işten izin alıp geldi, doktora götürdük boğazı şişmiş. Kulağının içi kızarıkmış. Zaten antibiyotik yeni bitmişti, yenisini verdi. Kullanmayı düşünmüyorum ama ateşi düşmezse de yapcak bişey yok

Saçma bi gün oldu yine
Sabah 2 dilim tb ekmeği domates 5 köfte
1 avuç badem

Ara 1 kase yoğurt 3 hurma 2 ceviz
Öğlen yarım simit 2 bar ayran yeşil mercimek haşlaması

2 porsiyon meyve

Akşama doğru tavuklu az yağlı salata

Su çok içmeye çalışıyorum, spor yok. Bebeğim hiç durmuyor huzuru yok yavrucuğumun. Ve misafirim gelecek şehir dışından kaynımlar geliyor. Hazırlık yapmam lazım
Canim cok gecms olsun. Menun koyu falan degil. Hem her zaman saglik brnci sirada. Oglun kac yasinda canm?

Sporlar yapıldı yemekler yendiğine göre şimdi menü zamanı

6.00 1 dil ananas

6.30 1 yum peynir 4 zeytin maydonoz dereotu 1 sandwıch Ekm dışı

13.00 mantar sote yoğurt

17.30 közlenmiş patlıcan yağsız kıymayla alinazik

Su 3 lt olur

Spor 90 dak.bantta yürüyüş +koşu :KK71:
Oh alinazik ne de guzel yakismis oraya:)

Back