- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Önce kilondan dolayı tebrikler kuzum maşallah hedefe adım adım ilerliyon
Ben zaten her kalktığımda ılık 2 bar su içerim içine bazen sirke bazen limon koyuyom
Şu 2 gündürde çörekotu yağına başladım bakalım. Bi süre devam edecem
Spor konusunda haklısın dün hariç önceki günler pek yapamadım. Bugün yarın da yapıp çarşamba ara verecem
tesekkur ederm abla ama ben adım adım ılerlerken yanımda senın de olmanı ıstıyorum..
ekmegı o zaman cıkar demıyorum hayatndan.. ama azalt bıraz sandvıc ekmegı burda hamburger ekmegı gıbı uzunu sadece yuvarlak degıl.. hafıf tatlı bı tadı oluyo.. cok buyuk degıl ama kepek ekmegı fılan yesen onun yerıne cok daha ıyı olur bence.. ya da tam bugday.. reglınde gecınce tabıkı daha ıyı olucak ınanıyorum sana.. bıde mesela sporunu yaptıktan yarım saat sonra bı bardak sut ıc ıyı gelıyo..
su ekmek ısını bıle cozsek ıyı olucak bence senın ıcın.. tamamen kesme sonra kılo alımı yapıyo bu donemde yemedıgımız seylerı yemek.. hayat standartımzı belırlıcez hep boyle devam edıcez bundan sonra kılomuzu sabıtlemek ıcın..
zamanın varmı bılmıyorum suan ama hadı leslıe yapalım yıne beraber.. ara verme bı sure haftada bı gun ara ıyı.. hem ınsan bı ıkı gun bıraktıgda spordan soguyo.. bende oyle oluyo en azından..