- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız salatalığın falan da mı kalorisi var ben her acıktığımda yiyodumİyi benden günah gitti ben uyardım sonra artı çıktım veremiyoom dersin..
Olurmu tatlım burda hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz. Ayrıca tecrübe olarak sen benden az değilsin senin yorumlarınıda çok önemsiyorumBiliyorum canım daha önce yazmıştın ama yinede iki dilim ekmekten fazladır gibi geliyo.. Neyse umarım yanlış anlamazsın sen bizden daha tecrübeli ve bilgilisin zayıflama konusunda. Ama bazen insan kendinin dışına çıkamıyor bildiği şeylerde o yüzden yazdım bacım..
Ayyyy 61 olsam göbek atarım canım vermeye çalış ama çok takma yaniBen cuma günü tartılmadım ama dün 61.9 çıkmıştım
bügün yine aynı çıktım bir fark yok yani
Kız salatalığın falan da mı kalorisi var ben her acıktığımda yiyodum
Doğru cnm orta boy 15 kal.civarıben tanesi 15 kalori diye biliyorum
Hem geçmiş olsun hem kolay gelsin cnmKızlar telefon geldi bana yine misafir geliyomuş..Ya yeğenim ameliyet oldu ve hastaneye en yakın oturan benim o yüzden ziyarete gelen bana geliyo..
O hiç belli olmaz cnm bide ben takımdayımki mutlaka perşembeye kadar vermem gerekiyorSadece artı çıkan ben varım zuhal ablanınki sayılmaz onunkinin şişlik olduğuna ben inanıyorm
Benimki 100 le 200 le başladı abla dikkat ettiğim halde alıyorum tamam son 2 gün pek dikkat edemedim ama öncesinde çok dikkat ettiğim halde almaya devam ettimO hiç belli olmaz cnm bide ben takımdayımki mutlaka perşembeye kadar vermem gerekiyor
Bide bu hafta en az 1,5-2 veririm diyodum. İnşallah artılar katlanmaz
Yaaa ne biliyim salatalık bana herşeyden masum geliiyo acıkınca yya domatese ya salatalığa atıyorum elimiDoğru cnm orta boy 15 kal.civarı
100 gr 12 kal
Ben evdekini tarttım 95 gr geldi
ben tanesi 15 kalori diye biliyorum
açıkçası ben bunları kaloriden bile saymıyorum inanın her acıktığınızda gönül rahatlıpıyla yiyebilirsinizBenimki 100 le 200 le başladı abla dikkat ettiğim halde alıyorum tamam son 2 gün pek dikkat edemedim ama öncesinde çok dikkat ettiğim halde almaya devam ettim
Başka bişey yemektense tabi salatalık daha iyiYaaa ne biliyim salatalık bana herşeyden masum geliiyo acıkınca yya domatese ya salatalığa atıyorum elimi
Demetim bildirimini takımada yap cnmaçıkçası ben bunları kaloriden bile saymıyorum inanın her acıktığınızda gönül rahatlıpıyla yiyebilirsiniz
ablam baktımda takım işi çok zor ya ben günde 35 mesej falan atamam özellikle okul açılınca belki okul açılınca buraya bile yazamayabilirmDemetim bildirimini takımada yap cnm
Orda haftada en az 35 mesaj yazman gerekiyor Bide takımda tartı günü perşembe
Sen perşembe tartıl burayada onu baz alırız iki sefer ayrı bildirime gerek yok bende öyle yapıyorum
Bak en az 2 hafta deneme süren var eğer paylaşımın ve Kilo vermen yeterli olursa öyle listeye alınırsın
Bide ağzımızdan giren herşeye dikkat etmeliyiz bizim midemiz çöplük değil su ve şekersiz çay dışında herşeyin kalorisi var
Tabi çok acıktığımızda en masum yiyecekleri seçmek daha doğru
Kız günde değil haftada 35 mesajablam baktımda takım işi çok zor ya ben günde 35 mesej falan atamam özellikle okul açılınca belki okul açılınca buraya bile yazamayabilirm
Abla bu lapa nasil oluyor ??? Ben hic bilmyorumOlurmu tatlım burda hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz. Ayrıca tecrübe olarak sen benden az değilsin senin yorumlarınıda çok önemsiyorum
Ekmeği sadece sabahları yediğim için sevdiğim bişey yemek istiyorum, aslında dediğin gibi normal dilim ekmek yesem belki daha iyi olur
Bazen ondan bazen öbüründen yiyorum
Sandwıch Ekm.58 gr civarı heralde 2 dil Ekm.denk geliyor içinide çıkarınca birazdaha azalıyordur
Son 2 haftadır Pro yapmıştım o yüzden bu hafta öyle Yapmıyım diyorum
Muhtemelen regli şişkinliği olabilir çünkü bu hafta olmam lazım o yüzden lapa yapayım diyorum ödem atmak için sen nedersin
Cnm şişlik yada ödem atmak için 1-2 gün yapılıyor ama sık sık değil belki ayda 1 yapılabilirAbla bu lapa nasil oluyor ??? Ben hic bilmyorum
Canm ben bi sitede karsilasmatm. Malum emziriyieuz saha fazla kaliriye ihtiyacmz var zaten gunde nerdeyse 700-800 kalori falan. E biz hem yedklermzi azaltiuiruz hem spor yapiyoruz hem emzirirken kaliri lazm. Vucut binkac yuz kaliri eksigini tolore ediyormus ama eger eksik coksa bu kez tehlike bar diye depoluyorms. Hatta o sitede sporla yaktignz kalorinin yarisni geri alin yiyerek dioduBenimki 100 le 200 le başladı abla dikkat ettiğim halde alıyorum tamam son 2 gün pek dikkat edemedim ama öncesinde çok dikkat ettiğim halde almaya devam ettim
Tmm cnm öyle olsunSelam kızlar,
Fazla tartılmayayım diye, eşime tartıyı saklamasını söylemiştim. O da ne hikmetse dün saklamış. Ben yerini sorup, cevap alana kadar baya zaman geçti. Kahvaltımı yaptım. Yerini söyleme dedim artık cuma tartılayım. Olur mu?