• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Herkese gunaydinnnn. Kizlar valla hic vaktim olmuyor yazamiyorum k.bakmayin.

Laydagresiffff devam tatlisey bak cok iyi gidiyosun.

Damla tebrikler 38 beden haaa masallh.

Bende hafta sonu sadece aksam bozdugum diyetimin cezasini gordum.

Cuma :86.5
Bugun:87.2

Totalde 700 gr almisim :(

Hayir bide reregl bitti dusunun atrik :(

merhabalar..:KK68:
Mefkurem Mefkurem Htc drg Htc drg hepımızın durdugu artıya gectıgı donem oluyo.. yaptıgnzdan farklı seyler yapmayı denesenız.? sabah kalktıgnzda ılık su lımonlu su fılan ıcın.. yada sırkelı suya baslayın cok faydalıyms dıye duymusdm.. sporunuzu her gun 2 mıle de olsa yapın bence.. haftada bı ıkı gun ara verın. onun dısında bence ıhmal etmeyın ben sporun cok faydasını gordum.. eskıden bu sekılde spor yapmıyodm farklılık oldu sanırm vucudm tepkı verıyo spora karsı sıkılastıgmı hıssedıyorum basladıgmdan berı..:KK51: sabahları kahve ıcmek bana cok ıyı gelıyo.. aralarda leblebının ınanılmaz faydasını gordum.. aksam yemeklerınızı bıraz daha once cekın.. mesela bıkac gundur leblebı yıyorum.. tartıldıgmda yıne sasırdım.. ac kalmak degıl gercekten doyuyorum yedıgmde kolay kolay acıkmıyorum..

kılo bıldırımı.. cuma gunu gercekten hatırlamıyorum o kadar cok bıldırım okuyorum kı burda.. bende bugunden ıtıbaren bı deftere yazıcam.. 76 dan fazlaydı dıye hatırlıyorm.. bugun 75.4 :KK68:

C citirkiz canım 38 beden herkesın hayalı.. cok ıyı boyle devam et hep :KK68:
laydagresif laydagresif canım aferın sana bak karsılıgını alıyosun emeklerının..
dıger kılo veren arkadasları da tebrık edıyorum canlarımm :KK37:

Normalde benim şu 4 günlük menüme göre en az -500 olmam gerekiyordu
Ama yanlış bişey yemediğim için vicdanım rahat
Kaç gündür spor yapmamıştım dün yapınca belki kaslarda Şişme olmuştur
Valla sebep herneyse benim bi suçum yok onu biliyorum
abla kaslardaki siskinliktir o ben de mesela 3 gundur aksam yemeklerini erken yiyorum o kadar spor yapiyorum ayniyim bence kaslarin su toplamasi

Benm de bildirimim bebegin banyosundan dolayi bu saate kaldi hanimlar:)
Cuma:90,2
Bugun: 89,2
Fark: 1 kg

Tuvalet sorunlarima bi care bulabilsem cok daha iyi olcak sonuc zaten cok sis hissediyorum:KK43:
Çok güzel tatlım maşallahın var
Sabahları zeytinyağı içmeyi denedinmi
Bide önceden dediğim meyveleri sabah aç karna yersen de etkili olur

Herkese gunaydinnnn. Kizlar valla hic vaktim olmuyor yazamiyorum k.bakmayin.

Laydagresiffff devam tatlisey bak cok iyi gidiyosun.

Damla tebrikler 38 beden haaa masallh.

Bende hafta sonu sadece aksam bozdugum diyetimin cezasini gordum.

Cuma :86.5
Bugun:87.2

Totalde 700 gr almisim :KK43:

Hayir bide reregl bitti dusunun atrik :KK43:
Süpriz olmadıki Emelim
Neyse bugünden işi sıkı tut çabuk gelen çabuk gider

Benm de bildirimim bebegin banyosundan dolayi bu saate kaldi hanimlar:)
Cuma:90,2
Bugun: 89,2
Fark: 1 kg

Tuvalet sorunlarima bi care bulabilsem cok daha iyi olcak sonuc zaten cok sis hissediyorum:KK43:
Canım tuvalet sorununa zuhal ablanın karışımı çok çok etkili kesinnikle dene akşamdan bi sürahi suya 1 elma 1 salatalık 1 de limon dilimletip sabaha kadar bırakıyosun sabah ben 2 su bardağı içtim 1 2 saat sonra çok faydası oldu kalanıda yavaş yavaş akşama kadar bitirdim bence dene kesinnikle

Evet Ben merak ettim sadece ilerisi
Cnm şişlik yada ödem atmak için 1-2 gün yapılıyor ama sık sık değil belki ayda 1 yapılabilir
Her öğün 1 çb.pirinç haşlanıyor yağsız tuzsuz istenirse baharat atılabilir
Bazıları yanında yoğurt yada yeşillik falan yiyor ama doğrusu sade olandır
Siz daha yeni başladığınız için Size gerek olduğunu düşünmüyorum
Icin

merhabalar..:KK68:
Mefkurem Mefkurem Htc drg Htc drg hepımızın durdugu artıya gectıgı donem oluyo.. yaptıgnzdan farklı seyler yapmayı denesenız.? sabah kalktıgnzda ılık su lımonlu su fılan ıcın.. yada sırkelı suya baslayın cok faydalıyms dıye duymusdm.. sporunuzu her gun 2 mıle de olsa yapın bence.. haftada bı ıkı gun ara verın. onun dısında bence ıhmal etmeyın ben sporun cok faydasını gordum.. eskıden bu sekılde spor yapmıyodm farklılık oldu sanırm vucudm tepkı verıyo spora karsı sıkılastıgmı hıssedıyorum basladıgmdan berı..:KK51: sabahları kahve ıcmek bana cok ıyı gelıyo.. aralarda leblebının ınanılmaz faydasını gordum.. aksam yemeklerınızı bıraz daha once cekın.. mesela bıkac gundur leblebı yıyorum.. tartıldıgmda yıne sasırdım.. ac kalmak degıl gercekten doyuyorum yedıgmde kolay kolay acıkmıyorum..

kılo bıldırımı.. cuma gunu gercekten hatırlamıyorum o kadar cok bıldırım okuyorum kı burda.. bende bugunden ıtıbaren bı deftere yazıcam.. 76 dan fazlaydı dıye hatırlıyorm.. bugun 75.4 :KK68:
Önce kilondan dolayı tebrikler kuzum maşallah hedefe adım adım ilerliyon

Ben zaten her kalktığımda ılık 2 bar su içerim içine bazen sirke bazen limon koyuyom
Şu 2 gündürde çörekotu yağına başladım bakalım. Bi süre devam edecem
Spor konusunda haklısın dün hariç önceki günler pek yapamadım. Bugün yarın da yapıp çarşamba ara verecem

Back