💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Olurmu tatlım burda hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz. Ayrıca tecrübe olarak sen benden az değilsin senin yorumlarınıda çok önemsiyorum
Ekmeği sadece sabahları yediğim için sevdiğim bişey yemek istiyorum, aslında dediğin gibi normal dilim ekmek yesem belki daha iyi olur
Bazen ondan bazen öbüründen yiyorum
Sandwıch Ekm.58 gr civarı heralde 2 dil Ekm.denk geliyor içinide çıkarınca birazdaha azalıyordur

Son 2 haftadır Pro yapmıştım o yüzden bu hafta öyle Yapmıyım diyorum
Muhtemelen regli şişkinliği olabilir çünkü bu hafta olmam lazım o yüzden lapa yapayım diyorum ödem atmak için sen nedersin

Kızlar telefon geldi bana yine misafir geliyomuş..Ya yeğenim ameliyet oldu ve hastaneye en yakın oturan benim o yüzden ziyarete gelen bana geliyo..
Hem geçmiş olsun hem kolay gelsin cnm
Misafir tabiki iyi hoşda çok sık sık olunca haliyle yoruluyor insan

Sadece artı çıkan ben varım zuhal ablanınki sayılmaz onunkinin şişlik olduğuna ben inanıyorm
O hiç belli olmaz cnm bide ben takımdayımki mutlaka perşembeye kadar vermem gerekiyor

Bide bu hafta en az 1,5-2 veririm diyodum. İnşallah artılar katlanmaz

O hiç belli olmaz cnm bide ben takımdayımki mutlaka perşembeye kadar vermem gerekiyor

Bide bu hafta en az 1,5-2 veririm diyodum. İnşallah artılar katlanmaz
Benimki 100 le 200 le başladı abla dikkat ettiğim halde alıyorum tamam son 2 gün pek dikkat edemedim ama öncesinde çok dikkat ettiğim halde almaya devam ettim

ben tanesi 15 kalori diye biliyorum
Benimki 100 le 200 le başladı abla dikkat ettiğim halde alıyorum tamam son 2 gün pek dikkat edemedim ama öncesinde çok dikkat ettiğim halde almaya devam ettim
açıkçası ben bunları kaloriden bile saymıyorum inanın her acıktığınızda gönül rahatlıpıyla yiyebilirsiniz

Yaaa ne biliyim salatalık bana herşeyden masum geliiyo acıkınca yya domatese ya salatalığa atıyorum elimi
Başka bişey yemektense tabi salatalık daha iyi
Ama bide leptin durumu varya
Vücut yediklerini sindirdikten sonra leptin salgılamaya başlıyor. O yüzden bi süre hiç bişey yememek daha doğru
Ama ayran leptini bozmuyomuş tabi kendi yaptığın olursa daha iyi

açıkçası ben bunları kaloriden bile saymıyorum inanın her acıktığınızda gönül rahatlıpıyla yiyebilirsiniz
Demetim bildirimini takımada yap cnm
Orda haftada en az 35 mesaj yazman gerekiyor Bide takımda tartı günü perşembe
Sen perşembe tartıl burayada onu baz alırız iki sefer ayrı bildirime gerek yok bende öyle yapıyorum
Bak en az 2 hafta deneme süren var eğer paylaşımın ve Kilo vermen yeterli olursa öyle listeye alınırsın

Bide ağzımızdan giren herşeye dikkat etmeliyiz bizim midemiz çöplük değil su ve şekersiz çay dışında herşeyin kalorisi var
Tabi çok acıktığımızda en masum yiyecekleri seçmek daha doğru

ablam baktımda takım işi çok zor ya ben günde 35 mesej falan atamam özellikle okul açılınca belki okul açılınca buraya bile yazamayabilirm

ablam baktımda takım işi çok zor ya ben günde 35 mesej falan atamam özellikle okul açılınca belki okul açılınca buraya bile yazamayabilirm
Kız günde değil haftada 35 mesaj
Tabi sen bilirsin cnm baştada dedimya takım işi disiplin gerektirir
Devam etmek istemiyorsan sen bilirsin
Ama söyleki bilelim

Abla bu lapa nasil oluyor ??? Ben hic bilmyorum

Abla bu lapa nasil oluyor ??? Ben hic bilmyorum
Cnm şişlik yada ödem atmak için 1-2 gün yapılıyor ama sık sık değil belki ayda 1 yapılabilir
Her öğün 1 çb.pirinç haşlanıyor yağsız tuzsuz istenirse baharat atılabilir
Bazıları yanında yoğurt yada yeşillik falan yiyor ama doğrusu sade olandır
Siz daha yeni başladığınız için Size gerek olduğunu düşünmüyorum

Canm ben bi sitede karsilasmatm. Malum emziriyieuz saha fazla kaliriye ihtiyacmz var zaten gunde nerdeyse 700-800 kalori falan. E biz hem yedklermzi azaltiuiruz hem spor yapiyoruz hem emzirirken kaliri lazm. Vucut binkac yuz kaliri eksigini tolore ediyormus ama eger eksik coksa bu kez tehlike bar diye depoluyorms. Hatta o sitede sporla yaktignz kalorinin yarisni geri alin yiyerek diodu

Selam kızlar,
Fazla tartılmayayım diye, eşime tartıyı saklamasını söylemiştim. O da ne hikmetse dün saklamış. Ben yerini sorup, cevap alana kadar baya zaman geçti. Kahvaltımı yaptım. Yerini söyleme dedim artık cuma tartılayım. Olur mu?

Tmm cnm öyle olsun
Aslında tartılsan senin içinde iyi olurdu ona göre önlemini alırdın
Neyse bu haftalık böyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…