💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Cnm orda sandwıch ekmekleri nasıl bilmiyorum ama burdakiler küçük bide beyaz ekmek değil, bende hep içini çıkarıyorum sadece dışını yiyorum
Normalde öğlenleri ekmek yemiyorumda dün pazar olunca öyle oldu
Neyse inşallah bu hafta düşer biraz
Sağol cnm önerilerin için

Biliyorum canım daha önce yazmıştın ama yinede iki dilim ekmekten fazladır gibi geliyo.. Neyse umarım yanlış anlamazsın sen bizden daha tecrübeli ve bilgilisin zayıflama konusunda. Ama bazen insan kendinin dışına çıkamıyor bildiği şeylerde o yüzden yazdım bacım..

Anladım tatlım zaten tartıya kadar son ekmeğimi şimdi yedim şu 3 gün ekmek yok artık
Bağırsak sisteminin iylii için sabahları 1 dilim ye canım.. Yarın öbür gün istediin kiloya düşünce vücut depolar sonra tahlları.. Bak ben poğaça yiye yiye zayıflıyom. Çünkü sabah erken yiyorum bir tane yiyorum... Öğlen ve akşam ağzıma sürmüyorum ekmek, makarna, pilav tarzı şeyleri..

Üzülme cnm zaman zaman yememize dikkat etsekte böyle olabiliyor
cuma gününe kadar aldığın 100 gramdan daha fazlasının gideceğine inanıyorum

Kızlar telefon geldi bana yine misafir geliyomuş..Ya yeğenim ameliyet oldu ve hastaneye en yakın oturan benim o yüzden ziyarete gelen bana geliyo..

Bu arada benim telefon akıllı değil yarımakıllı O yüzden sizin yazdıklarınızı telden okuyorum ama cevap yazamıyorum.. İlle ğcye bağlanmam gerekiyo.. Eeee evde iki tane canavar oluncada bana pek sıra gelmiyo açıkcası.. O yüzden fazla kalamıyorum aranızda kusuruma bakmayın.. Ama ilk fırsaatta yanınıza koşuyorum... Eh hadi ben kaçar yemek pişirip yememem lazım... aaa buda irade savaşı ama canım yazık bana....

güle güle cnm ♥ :)

ko

kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…