Uzulme abla 100 gr artinin nedeni vc durumunda olabilir ya da baska seyler bence hic stress yapma verirsin cumaya kadar 76 olursunYağmurlu ve soğuk Almanya sabahından günaydınlar
Bugün güzel bi bildirim yapmayı istedim bunun için çabaladımda ne yazıkki olmadı
Valla ne dicemi ne düşüncemi bilmiyorum
Artık sebep neyse ben artıdayım
Sadece nedenin yemek olmadığını biliyorum
Çünkü yazdıklarım haricinde bi lokma yemedim. Sonuca gelirsek
76.8
Bugün 76.9
Fark +100
aynn öyle abla limonlu su da baya işe yarıyor hepinize tavsiye ederimÇok güzel tatlım hadi devamı gelsin inşallah
Maşallah güzelime demekki biraz dikkat edince verebiliyosun
Bugünde kaçamak yapmadan ama açda kalmadan devam cnm
ablam gerçekten stres yapma 100 gramı lesli 2 yapsan dahi verirsin bellkiYağmurlu ve soğuk Almanya sabahından günaydınlar
Bugün güzel bi bildirim yapmayı istedim bunun için çabaladımda ne yazıkki olmadı
76.8
Bugün 76.9
Fark +100
Oooo damlamız 38 bedene düşmüşde haberi yokmuş çok sevindim tatlım yakında o bedende bol gelicek sanakizlar kusura bakmayin yakinda kuzenimin sunneti oldugu icin kiyafet arayisindayim cok giremiyorum
bugun gittik magazaya elime kirk beden bi elbise aldim magaza gorevlisi israrla hanimefendi o size buyuk dedi ben aldirmadim tabi hic 38 giymedigim icin bi giydim hakkaten baya buyuk oldu 38 tam oldu dedim heralde elbisenin kalibi bol baska magazalara girdim hep 38 oldu megerse 38 beden olmusum haberim yok acayip mutlu oldum anlatamam :)
Menün güzel cnmbugunku menum
sabah : 1 dilim ekmek domates salatalik peynir zeytin
oglen : 1 haslanmis misir
aksam : 1 porsiyon doner biraz lavas ayran
bugun sporun dibine vurdum
sabah ve aksam 1.5 saat olmak uzere 3 saat yuruyus hatta daha fazla
leslie 3 mile + 1 mile yaptim
3.5 litre su ictim
Öncelikle kendini tutup yemediklerin için tebrikler kuzumbenimde bugünki menüm
sabah
kahvaltidan önce
az üzüm
2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 bardak cay
2 yesil zeytin
domates salatalik sogan
2 kk bal
2 kk visne receli
ögle
2 yk pilav
2 yk nohut
2 yk et
6 7 tane sarma
ara
2 ceviz
bir salamli ekmemk
aksam bir tabak yesil fasülye
1 dilim ekmek
1 yk yogurt
iki parca cikolata
bugün dügün vardi
öglen yediklerim dügün evinde ve cok actim, ama iyi dayandim cok mutlu oldum.
daha hamur isleri lokmalar baklavalarda vardi ama ben yemedim
Uzulme abla 100 gr artinin nedeni vc durumunda olabilir ya da baska seyler bence hic stress yapma verirsin cumaya kadar 76 olursun
ablam gerçekten stres yapma 100 gramı lesli 2 yapsan dahi verirsin bellki
Sen 2 gün yiyincede vücut şaşırmıştır HaticemCuma 90.5
Bugün 91.7 +1.22 gün dikkat etmemenin bedeli ama ben bişi yemesemde artı eksi oluyorm 93 falandır diye çıkmıştım
Yürüyüş artı leslie mi yaptın?eğer öyleyse bi 4 saat spor yapmışsın maşallah.canim sabahki yuruyus hem ceza gibiydi hem de aksam gec gelirsem cikamam diyeydi sans eseri erken gelince fazladan yapmis oldum bi de beb evde cok sıkılıyorum disari cikinca biraz hava aliyorum aciliyorum biraz da ondan
Evet abla cumaya kadar 90 ın altına düşücem çocuklardan spor falan yapamıyodum bugün ne imkan gerekiyosa yaratıp sporumu suyumu menümü yazıcam bu cumada 90 dan düşemezsem sinirden ölürümSen 2 gün yiyincede vücut şaşırmıştır Haticem
Şimdi tekrar dikkat etmeye başlayınca daha çabuk verirsin
Biliyosun çabuk gelen çabuk gider
Bencede.erkelern hangısı yedıgı kılodakı zaten..hıc adıl degıl bu durum..
hanı kucuk kucuk makarnalar oluyo ya.. onu haslıyosun yogurtluyosn ısde ıcıne garnıtur atıyosn mayonez koyuyosn fılan..ben buna rus salatası dıyodumm
Önceden uzun süre 90 da kaldınmıEvet abla cumaya kadar 90 ın altına düşücem çocuklardan spor falan yapamıyodum bugün ne imkan gerekiyosa yaratıp sporumu suyumu menümü yazıcam bu cumada 90 dan düşemezsem sinirden ölürümneymiş bu 90 ya sınır gibi kafayı yiycem
Maşallah tatlım ama önce kahvaltını yapeveeeet bende lesli 1 yaptım kahvaltımı aldım pc nin başına geldim ♥
Tatlım çok takma hkilo takılıyo kalıyo bazı rakamlarda.. Ben üç hafta 94,1de kaldığımı biliyorum çıldırıyodum neredeyse.. ama sonra gitmeye devam etti..Ben anladım ben ne zamandır eksi çıkmıyorum ondan tatlıya falan saldırmam patates falan hiç yemiyodum birazcık eksiye geçsem motive olucam ama nerdeeee
OOoooh afiyet olsun.. Kız belki emziriyon ya hızlıdır senin meto.. Artı görme inşallah..Cikolata (normalde hic sevmem) ama 2 ceviz buyuklugu halley, 1piko cikolata(diyet) cmtesi pazar ayri gunlerde yedim. (Regl olgm icin sanirim canim cillta cekti)
Cmts 2.5 lahmacun 1 sb ayran 1 sb salgam
Pazar bir adana kebap yaninda pide
Birazda k.pasta
Aman Amaan daha fazla kıskanmasın yoksa ben delirip adamı boğarım...Hadi kızlar kepenkleri kapatıp yatın artık
Heralde herkes acıkmıştıriç huzuruyla yatabiliriz leptinler çalışmaya başlasın
Sabah tartı yüzümüzü güldürsün inşallah
İyi geceler tatlı rüyalar şekerlerim
Rüyanızda siz incecik olmuşunuz, boydan uzun dar kırmızı bi abiye giymişiniz, hiç biyeriniz ordan burdan fışkırmıyor
Herkes Size imrenerek kıskanarak bakıyor
Hele kocişiniz kıskançlıktan kuduruyor
Hadi inşallah diyelim.....
Ayyyy neee güzeeel... Bende istiyoom çıtırkız gibi olmaaak... Çoook sevindim tatlım helal sana.....kizlar kusura bakmayin yakinda kuzenimin sunneti oldugu icin kiyafet arayisindayim cok giremiyorum
bugun gittik magazaya elime kirk beden bi elbise aldim magaza gorevlisi israrla hanimefendi o size buyuk dedi ben aldirmadim tabi hic 38 giymedigim icin bi giydim hakkaten baya buyuk oldu 38 tam oldu dedim heralde elbisenin kalibi bol baska magazalara girdim hep 38 oldu megerse 38 beden olmusum haberim yok acayip mutlu oldum anlatamam :)
2 yumurta biri rafadan biri haşlanmış 2 salatalık iri azmıki nedersinizMaşallah tatlım ama önce kahvaltını yap
Ne diyo uzmanlar yemeğinizi yerken başka şeyle ilgilenmeyin yavaş yavaş yiyin
Ne yicen bakalım
Yanına bi parça peynir -4 -5 zeytin domates ekleyebilirsin2 yumurta biri rafadan biri haşlanmış 2 salatalık iri azmıki nedersiniz
Amin yarabbiim.Sen hayirdir citirkiz neden spor citasini bu kadar yukseltiyosn kiWallahi masallahin var gerek menu gerek spor ustelik 38 beden de olmussun Artik darisi basimiza:)
Bende 37yimBu arada mesajlarin arasinda yaziyor muydu bulilmiyorum belki gozumden kacms da olabilir ama ben kimsenin yasini bilmiyorum burda:) lady haric:) ben 28im:) hitap ederken yasi dikkate alirm en azindan
Hadi bi cesaret gülüm el mecbur...Günaydın tartıya çıkmaya korkuyorum 1 saattir etrafında gezip duruyorum
Tatlım nacizane öneri. Sandwiç ekmeği yerine iki diim ekmek yesen onuda sadece öğlen yesen. Akşamı da protein+salata ile geçirsen bence gidecek. akşamı sadece yoğurtla geçirecem diye öğlende ekmek yiyosun ve bu sana artı olarak dönüyo.Yağmurlu ve soğuk Almanya sabahından günaydınlar
76.8
Bugün 76.9
Fark +100
Bu arada mesajlarin arasinda yaziyor muydu bulilmiyorum belki gozumden kacms da olabilir ama ben kimsenin yasini bilmiyorum burda:) lady haric:) ben 28im:) hitap ederken yasi dikkate alirm en azindan
Sakın takma kafana dikkat etmeye başa yenşden gidecek o kilolar..Cuma 90.5
Bugün 91.7 +1.22 gün dikkat etmemenin bedeli ama ben bişi yemesemde artı eksi oluyorm 93 falandır diye çıkmıştım
Vay be helal olsun ona..Yürüyüş artı leslie mi yaptın?eğer öyleyse bi 4 saat spor yapmışsın maşallah.kirmizigul06 diye kız vardı. Hergün 3 saat spor yapıyordu, ve yoğurt ağırlıklı besleniyordu. 115ten 55 e düşmüştü sanırım
sanırım benim yazdığımı kimse görmedi tekrar yazıyım bari
cuma : 100.1
pazartesi : 99.7 tek seferde tartıldım
fark : 400 gr
bu inanılmaz akşamki sporumun faydası olmuş epeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?