💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Uzulme abla 100 gr artinin nedeni vc durumunda olabilir ya da baska seyler bence hic stress yapma verirsin cumaya kadar 76 olursun

ablam gerçekten stres yapma 100 gramı lesli 2 yapsan dahi verirsin bellki

Oooo damlamız 38 bedene düşmüşde haberi yokmuş çok sevindim tatlım yakında o bedende bol gelicek sana
Menün güzel cnm
Ama spor için vücudunu bu kadar hırpalama toplam 4 sa.yapmış oluyosun
İlerde bu kadar yapamıcana göre bi orta yol bul derim
Allahım kimine spor yap diyoz kiminede az yap

Öncelikle kendini tutup yemediklerin için tebrikler kuzum
Menün bugün düne göre daha iyi zamanlada dahada iyi olacaktır
İnsan dışarda olunca zor oluyor ama zamanla kendimizi kontrol etmeyi öğrenecez

Uzulme abla 100 gr artinin nedeni vc durumunda olabilir ya da baska seyler bence hic stress yapma verirsin cumaya kadar 76 olursun

ablam gerçekten stres yapma 100 gramı lesli 2 yapsan dahi verirsin bellki

Normalde benim şu 4 günlük menüme göre en az -500 olmam gerekiyordu
Ama yanlış bişey yemediğim için vicdanım rahat
Kaç gündür spor yapmamıştım dün yapınca belki kaslarda Şişme olmuştur
Valla sebep herneyse benim bi suçum yok onu biliyorum

Cuma 90.5
Bugün 91.7 +1.22 gün dikkat etmemenin bedeli ama ben bişi yemesemde artı eksi oluyorm 93 falandır diye çıkmıştım
Sen 2 gün yiyincede vücut şaşırmıştır Haticem
Şimdi tekrar dikkat etmeye başlayınca daha çabuk verirsin
Biliyosun çabuk gelen çabuk gider

canim sabahki yuruyus hem ceza gibiydi hem de aksam gec gelirsem cikamam diyeydi sans eseri erken gelince fazladan yapmis oldum bi de beb evde cok sıkılıyorum disari cikinca biraz hava aliyorum aciliyorum biraz da ondan
Yürüyüş artı leslie mi yaptın?eğer öyleyse bi 4 saat spor yapmışsın maşallah. kirmizigul06 diye kız vardı. Hergün 3 saat spor yapıyordu, ve yoğurt ağırlıklı besleniyordu. 115ten 55 e düşmüştü sanırım

Sen 2 gün yiyincede vücut şaşırmıştır Haticem
Şimdi tekrar dikkat etmeye başlayınca daha çabuk verirsin
Biliyosun çabuk gelen çabuk gider
Evet abla cumaya kadar 90 ın altına düşücem çocuklardan spor falan yapamıyodum bugün ne imkan gerekiyosa yaratıp sporumu suyumu menümü yazıcam bu cumada 90 dan düşemezsem sinirden ölürüm neymiş bu 90 ya sınır gibi kafayı yiycem

erkelern hangısı yedıgı kılodakı zaten.. hıc adıl degıl bu durum..
Bencede.
hanı kucuk kucuk makarnalar oluyo ya.. onu haslıyosun yogurtluyosn ısde ıcıne garnıtur atıyosn mayonez koyuyosn fılan.. ben buna rus salatası dıyodumm
Allah seni napmasın kız!! Ekmek yemem makarna yerim ha.. Ayyy çok güldüm sağolasın

Önceden uzun süre 90 da kaldınmı
Tatlım bazen sebebini anlıyamadıpımız dirençleri oluşabiliyor
Bak bende bu hafta çok güzel vercem diye kendimi şartlandırdım dikkatde ettim olmadı
Aslında beyni rahat bırakmak gerekiyor

eveeeet bende lesli 1 yaptım kahvaltımı aldım pc nin başına geldim ♥
Maşallah tatlım ama önce kahvaltını yap
Ne diyo uzmanlar yemeğinizi yerken başka şeyle ilgilenmeyin yavaş yavaş yiyin
Ne yicen bakalım

Ben anladım ben ne zamandır eksi çıkmıyorum ondan tatlıya falan saldırmam patates falan hiç yemiyodum birazcık eksiye geçsem motive olucam ama nerdeeee
Tatlım çok takma hkilo takılıyo kalıyo bazı rakamlarda.. Ben üç hafta 94,1de kaldığımı biliyorum çıldırıyodum neredeyse.. ama sonra gitmeye devam etti..
OOoooh afiyet olsun.. Kız belki emziriyon ya hızlıdır senin meto.. Artı görme inşallah..
Aman Amaan daha fazla kıskanmasın yoksa ben delirip adamı boğarım...
Ayyyy neee güzeeel... Bende istiyoom çıtırkız gibi olmaaak... Çoook sevindim tatlım helal sana.....

Sen hayirdir citirkiz neden spor citasini bu kadar yukseltiyosn ki Wallahi masallahin var gerek menu gerek spor ustelik 38 beden de olmussun Artik darisi basimiza:)
Amin yarabbiim.
Bu arada mesajlarin arasinda yaziyor muydu bulilmiyorum belki gozumden kacms da olabilir ama ben kimsenin yasini bilmiyorum burda:) lady haric:) ben 28im:) hitap ederken yasi dikkate alirm en azindan
Bende 37yim
Günaydın tartıya çıkmaya korkuyorum 1 saattir etrafında gezip duruyorum
Hadi bi cesaret gülüm el mecbur...
Tatlım nacizane öneri. Sandwiç ekmeği yerine iki diim ekmek yesen onuda sadece öğlen yesen. Akşamı da protein+salata ile geçirsen bence gidecek. akşamı sadece yoğurtla geçirecem diye öğlende ekmek yiyosun ve bu sana artı olarak dönüyo.

Cuma 90.5
Bugün 91.7 +1.22 gün dikkat etmemenin bedeli ama ben bişi yemesemde artı eksi oluyorm 93 falandır diye çıkmıştım
Sakın takma kafana dikkat etmeye başa yenşden gidecek o kilolar..
Vay be helal olsun ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…