• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Çok kötü sayılmaz cnm çikoyu en azından öğlen yemişin ve az
Akşam yoğurt çorbası pirinçli yada buğdaylıdır heralde patates olmasa daha iyi olurmuş
Bugünde kısır var ama yarın ola hayrola

Önce kendi tutup yemediklerin için kocamaaaaan tebrikler cnm
Menün güzel ama en azından akşam yufka olmasaymış daha iyi olurdu
Köftenin
yanında salata ayranımız olsa daha lezzetli olurdu. Suyuda artırmaya çalış cnm
Zuhal abla yok yok annem bildgn sicak ayran gbi corba yapmis densiz falandi yani:)) sknti yok:) kisir dunden artmisti. Aksam yemegi gec saate kalinca e esim de kisiri gozumn onnde yiyince dayanamadm malesef. Yarn ola hayrola aynen:))

Zuhal abla yok yok annem bildgn sicak ayran gbi corba yapmis densiz falandi yani:)) sknti yok:) kisir dunden artmisti. Aksam yemegi gec saate kalinca e esim de kisiri gozumn onnde yiyince dayanamadm malesef. Yarn ola hayrola aynen:))
Kısır benimde en iyi yaptığım şeylerden biri
Başkasınınkini sevmem ama kendi yaptığımı kaç tabak yiyebilirim
O yüzden aylardır hiç yapmadım

• Beğen
Reactions: BBD
Cikolata (normalde hic sevmem) ama 2 ceviz buyuklugu halley, 1piko cikolata(diyet) cmtesi pazar ayri gunlerde yedim. (Regl olgm icin sanirim canim cillta cekti)

Cmts 2.5 lahmacun 1 sb ayran 1 sb salgam

Pazar bir adana kebap yaninda pide

Birazda k.pasta

Sutu hele de tarcinli cook severim:) yogurtla pek aram yok sade yerken. Anca yemeklerin yaninda. Su bardagi cok olmasin bu saatte? Sonra arti cikmiym yarin?:))
Kız akşam patatesleri götürmüşün şimdi sütümü düşünüyon
Eğer senin için yeterli olacaksa çb.da olur
Sonra dayanamayıp kaçamak yapma ama

Cikolata (normalde hic sevmem) ama 2 ceviz buyuklugu halley, 1piko cikolata(diyet) cmtesi pazar ayri gunlerde yedim. (Regl olgm icin sanirim canim cillta cekti)

Cmts 2.5 lahmacun 1 sb ayran 1 sb salgam

Pazar bir adana kebap yaninda pide

Birazda k.pasta
Haftasonuna baya bişey sığdırmışın cnm
Yarın artı çıkmazsan süpriz olur
Demektirki gerçekten meton hızlı çalışıyor

Kizlarrr iyi aksamlarr annemler gelmislerdi haftasonu icin bugun yolladik.bolllllll cisssssli bir hafta sonu oldu. Ayyyyyy yarin nolcak arti cikmam mumkun

Laydagresif geldim tatlim iyi misin diyet nasil?
hoşgelmişin ablam diyet iyi gidiyor gibi yarın eksi çıkmasam da artı çıkmıcağıma inanıyorum bugünkü menüme bi göz atarsan sevinirim ♥

Kız akşam patatesleri götürmüşün şimdi sütümü düşünüyon
Eğer senin için yeterli olacaksa çb.da olur
Sonra dayanamayıp kaçamak yapma ama
Ablamm salatalik yedim bi tane:) kacamak sayilmiodur insallah. Sut icmedim. Hem patatesleri gotrmedm yaa cok deildi sanki bilemedim:)) o an cok acikmstm yediklerm kaloriden sayilmaz:))

Ablamm salatalik yedim bi tane:) kacamak sayilmiodur insallah. Sut icmedim. Hem patatesleri gotrmedm yaa cok deildi sanki bilemedim:)) o an cok acikmstm yediklerm kaloriden sayilmaz:))
Salatalık kaçamak sayılmaz cnm

Ama özellikle akşanları karbon almamaya çalış

• Beğen
Reactions: BBD
Hadi kızlar kepenkleri kapatıp yatın artık
Heralde herkes acıkmıştır :KK48: iç huzuruyla yatabiliriz leptinler çalışmaya başlasın
Sabah tartı yüzümüzü güldürsün inşallah

İyi geceler tatlı rüyalar şekerlerim
Rüyanızda siz incecik olmuşunuz, boydan uzun dar kırmızı bi abiye giymişiniz, hiç biyeriniz ordan burdan fışkırmıyor :21:
Herkes Size imrenerek kıskanarak bakıyor
Hele kocişiniz kıskançlıktan kuduruyor :KK71:
Hadi inşallah diyelim.....

kizlar kusura bakmayin yakinda kuzenimin sunneti oldugu icin kiyafet arayisindayim cok giremiyorum
bugun gittik magazaya elime kirk beden bi elbise aldim magaza gorevlisi israrla hanimefendi o size buyuk dedi ben aldirmadim tabi hic 38 giymedigim icin bi giydim hakkaten baya buyuk oldu 38 tam oldu dedim heralde elbisenin kalibi bol baska magazalara girdim hep 38 oldu megerse 38 beden olmusum haberim yok acayip mutlu oldum anlatamam :)

bugunku menum
sabah : 1 dilim ekmek domates salatalik peynir zeytin
oglen : 1 haslanmis misir
aksam : 1 porsiyon doner biraz lavas ayran
bugun sporun dibine vurdum
sabah ve aksam 1.5 saat olmak uzere 3 saat yuruyus hatta daha fazla
leslie 3 mile + 1 mile yaptim
3.5 litre su ictim

Back