Mısırın gi si yüksek cnm. Eğer yersende öğlen 1 tane ye
kizlar kusura bakmayin yakinda kuzenimin sunneti oldugu icin kiyafet arayisindayim cok giremiyorum
bugun gittik magazaya elime kirk beden bi elbise aldim magaza gorevlisi israrla hanimefendi o size buyuk dedi ben aldirmadim tabi hic 38 giymedigim icin bi giydim hakkaten baya buyuk oldu 38 tam oldu dedim heralde elbisenin kalibi bol baska magazalara girdim hep 38 oldu megerse 38 beden olmusum haberim yok acayip mutlu oldum anlatamam :)
Masallah :) cici seylere hayir demeye basladigmzda vucudumz da ne kdr kararli oldgmuzu anliyor bence :)benimde bugünki menüm
sabah
kahvaltidan önce
az üzüm
2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 bardak cay
2 yesil zeytin
domates salatalik sogan
2 kk bal
2 kk visne receli
ögle
2 yk pilav
2 yk nohut
2 yk et
6 7 tane sarma
ara
2 ceviz
bir salamli ekmemk
aksam bir tabak yesil fasülye
1 dilim ekmek
1 yk yogurt
iki parca cikolata
bugün dügün vardi
öglen yediklerim dügün evinde ve cok actim, ama iyi dayandim cok mutlu oldum.
daha hamur isleri lokmalar baklavalarda vardi ama ben yemedim
Sen hayirdir citirkiz neden spor citasini bu kadar yukseltiyosn kibugunku menum
sabah : 1 dilim ekmek domates salatalik peynir zeytin
oglen : 1 haslanmis misir
aksam : 1 porsiyon doner biraz lavas ayran
bugun sporun dibine vurdum
sabah ve aksam 1.5 saat olmak uzere 3 saat yuruyus hatta daha fazla
leslie 3 mile + 1 mile yaptim
3.5 litre su ictim
Iyi geceler:) sporun ardindan iyi bi dinlenme vakti:)hepinize iyi geceler
19 yasindayim ben canimBu arada mesajlarin arasinda yaziyor muydu bulilmiyorum belki gozumden kacms da olabilir ama ben kimsenin yasini bilmiyorum burda:) lady haric:) ben 28im:) hitap ederken yasi dikkate alirm en azindan
canim sabahki yuruyus hem ceza gibiydi hem de aksam gec gelirsem cikamam diyeydi sans eseri erken gelince fazladan yapmis oldum bi de beb evde cok sıkılıyorum disari cikinca biraz hava aliyorum aciliyorum biraz da ondanSen hayirdir citirkiz neden spor citasini bu kadar yukseltiyosn kiWallahi masallahin var gerek menu gerek spor ustelik 38 beden de olmussun Artik darisi basimiza:)
tşk inş ♥laydagresif canım maşallah çok güzel bugünki menün, sporun. Hergün böyle olur inşallah
Canım bende 25imBu arada mesajlarin arasinda yaziyor muydu bulilmiyorum belki gozumden kacms da olabilir ama ben kimsenin yasini bilmiyorum burda:) lady haric:) ben 28im:) hitap ederken yasi dikkate alirm en azindan
Tebrikleerr canim hadi devam okul acilana kadar 90 a inersin Sen basarabilirsinsanırım benim yazdığımı kimse görmedi tekrar yazıyım bari
cuma : 100.1
pazartesi : 99.7
fark : 400 gr
bu inanılmaz akşamki sporumun faydası olmuş epeyy
kesinlikle işte azmin gücü tşk ♥♥T
Tebrikleerr canim hadi devam okul acilana kadar 90 a inersin Sen basarabilirsin
korkunun ecele faydası yok kuzum Bak ben bile çıktımGünaydın tartıya çıkmaya korkuyorum 1 saattir etrafında gezip duruyorum
Çok güzel tatlım hadi devamı gelsin inşallahGunaydin hanimlar Ben tartildim
1 hafta ewel baslangic:105.1
Cuma: 103.3
Bugun: 103.2
Cumadan beri -100 gr
1 haftada 1.900 gr
2 olaydi iyiydi
Bu arada Bende 30 yasindayim adimida tekrarliyim muge
Maşallah güzelime demekki biraz dikkat edince verebiliyosunsanırım benim yazdığımı kimse görmedi tekrar yazıyım bari
cuma : 100.1
pazartesi : 99.7 tek seferde tartıldım
fark : 400 gr
bu inanılmaz akşamki sporumun faydası olmuş epeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?