- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
bebıse kardesmı gelıyo yoksa..Üzümler tatlıydı canım diyorum ya çok kötüyüm tatlı sanki aşeriyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebıse kardesmı gelıyo yoksa..Üzümler tatlıydı canım diyorum ya çok kötüyüm tatlı sanki aşeriyorm
Ayyyyyyyy kız sus allah isteyenlere versin iki taneyle kafayı yiycem benbebıse kardesmı gelıyo yoksa..
İyi geceler kızlar benimbi dünya ütüm var...
Yeni gelenler hoşgelmişsiniz hepinizde
Yürüyüş güzelde ne yedin anlamadım cnm5bin adinlik yuruyus de tamam:) ama uc tane turuysten once uc tabe de snra basem yedim. Cok ac hissediordim
Ay yaZamamisim kusura bakma:) badem yedim :)Yürüyüş güzelde ne yedin anlamadım cnm
Biraz karışık yazmış bende baya okumaya çalıştımYürüyüş güzelde ne yedin anlamadım cnm
Aman bişey değilmiş kuzum istersen spordan sonra 1 bar sütte iyi olurAy yaZamamisim kusura bakma:) badem yedim :)
Yarın tartılıp görecez cnm bende merak ediyom inşallah bugün gibi şok olmamKizlarrr iyi aksamlarr annemler gelmislerdi haftasonu icin bugun yolladik.bolllllll cisssssli bir hafta sonu oldu. Ayyyyyy yarin nolcak arti cikmam mumkun
Laydagresif geldim tatlim iyi misin diyet nasil?
Tatlım heralde vücut direnç gösteriyorBen anladım ben ne zamandır eksi çıkmıyorum ondan tatlıya falan saldırmam patates falan hiç yemiyodum birazcık eksiye geçsem motive olucam ama nerdeeee
Telefonun azizligne ugruyorum:) hizli yazarken harflerden odun veriyorum iste:))Biraz karışık yazmış bende baya okumaya çalıştım
Walla hic doymus hissetmiyorum kndmi bgn yediklerm nere gitti anlamadim:) belki minik bi bardak sut icebilirm:)Aman bişey değilmiş kuzum istersen spordan sonra 1 bar sütte iyi olur
Normal su bar.iç içine tarçında koyWalla hic doymus hissetmiyorum kndmi bgn yediklerm nere gitti anlamadim:) belki minik bi bardak sut icebilirm:)