Zuhal abla yok yok annem bildgn sicak ayran gbi corba yapmis densiz falandi yani:)) sknti yok:) kisir dunden artmisti. Aksam yemegi gec saate kalinca e esim de kisiri gozumn onnde yiyince dayanamadm malesef. Yarn ola hayrola aynen:))Çok kötü sayılmaz cnm çikoyu en azından öğlen yemişin ve az
Akşam yoğurt çorbası pirinçli yada buğdaylıdır heralde patates olmasa daha iyi olurmuş
Bugünde kısır var ama yarın ola hayrola
Önce kendi tutup yemediklerin için kocamaaaaan tebrikler cnm
Menün güzel ama en azından akşam yufka olmasaymış daha iyi olurdu
Köftenin
yanında salata ayranımız olsa daha lezzetli olurdu. Suyuda artırmaya çalış cnm
Hepimizde oluyor güzelimTelefonun azizligne ugruyorum:) hizli yazarken harflerden odun veriyorum iste:))
Sutu hele de tarcinli cook severim:) yogurtla pek aram yok sade yerken. Anca yemeklerin yaninda. Su bardagi cok olmasin bu saatte? Sonra arti cikmiym yarin?:))Normal su bar.iç içine tarçında koy
Çok açsan yada 1 kase yoğurt ye o daha tok tutar
Kısır benimde en iyi yaptığım şeylerden biriZuhal abla yok yok annem bildgn sicak ayran gbi corba yapmis densiz falandi yani:)) sknti yok:) kisir dunden artmisti. Aksam yemegi gec saate kalinca e esim de kisiri gozumn onnde yiyince dayanamadm malesef. Yarn ola hayrola aynen:))
Kız akşam patatesleri götürmüşün şimdi sütümü düşünüyonSutu hele de tarcinli cook severim:) yogurtla pek aram yok sade yerken. Anca yemeklerin yaninda. Su bardagi cok olmasin bu saatte? Sonra arti cikmiym yarin?:))
Haftasonuna baya bişey sığdırmışın cnmCikolata (normalde hic sevmem) ama 2 ceviz buyuklugu halley, 1piko cikolata(diyet) cmtesi pazar ayri gunlerde yedim. (Regl olgm icin sanirim canim cillta cekti)
Cmts 2.5 lahmacun 1 sb ayran 1 sb salgam
Pazar bir adana kebap yaninda pide
Birazda k.pasta
Ohh sanada maşallah baya sporcu bi grub oluyoz heralde30 dk step yaptim 3000 adima tekabul ediyor :)) sabah I merakla Bekloyorum
hoşgelmişin ablam diyet iyi gidiyor gibi yarın eksi çıkmasam da artı çıkmıcağıma inanıyorum bugünkü menüme bi göz atarsan sevinirim ♥Kizlarrr iyi aksamlarr annemler gelmislerdi haftasonu icin bugun yolladik.bolllllll cisssssli bir hafta sonu oldu. Ayyyyyy yarin nolcak arti cikmam mumkun
Laydagresif geldim tatlim iyi misin diyet nasil?
Ilk günden abartma cnmbenimde bu geceki sporum
15 dk leslie 10 dk yürüyüş eğer üşenmessem belki biraz sonra yine yaparım lesli
Ablamm salatalik yedim bi tane:) kacamak sayilmiodur insallah. Sut icmedim. Hem patatesleri gotrmedm yaa cok deildi sanki bilemedim:)) o an cok acikmstm yediklerm kaloriden sayilmaz:))Kız akşam patatesleri götürmüşün şimdi sütümü düşünüyon
Eğer senin için yeterli olacaksa çb.da olur
Sonra dayanamayıp kaçamak yapma ama
Salatalık kaçamak sayılmaz cnmAblamm salatalik yedim bi tane:) kacamak sayilmiodur insallah. Sut icmedim. Hem patatesleri gotrmedm yaa cok deildi sanki bilemedim:)) o an cok acikmstm yediklerm kaloriden sayilmaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?