• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Merhab a canım bu ne neşe nazar değmesin. :nazar:

Ulaşıyor ulaşıyor....

Boyum 167 canım dukan değilde karbonhidrat kısıtlaması yapıyorum. 50 kbyi geçmemeye çalışıyorum..

Amin inşallah hep neşeli olalım hepimiz, ben de o işi bi çözersem denemeyi düşünüyorum :KK28:

merhaba kızlar baya enerjık gordum sızı supersınız.. bu konu acıldıgndan berı baska foruma goz bıle atmıyorum dogru duzgun.. :KK45: bız boyle beraber hem destek oluyoruz cıddı manada sık kullanılanlarımın en ustundesınızzz.. :KK36::KK37:

orucluyken pek yazıcak bısey bulamıyorum gunduzlerı.. hala regl olmadım ınanılmaz duzensız bı adet goruyorum.. bayramın ıkıncı gunu kuzenımın dugunu de var bakalım ıns o zamana denk gelmez. :KK20:aksama yıne mısafırımız var :KK53: yemegımı yıyıp dısarı kacıcam hemen, kızlarla bulusucaamm bayram alısverısı ama bısey almayı dusunmuyorum ben, zayıflayınca hepsı cop oluyo daralttırmayı sevmıyorum pek fazla.. bu arada yurucegm mesafeyı sıze aksam tam solemek ıstıyorum.. bıldıgınz ıyı bı uygulama varmı adım sayar tarzında play storeda .??

Selam güzeller
Tabi ben sabah yatınca öğlen kalktım normal olarak
Bugün gelen gidende yok
Sizin maşallahınız var
Günaydıınn yol arkadaşlarımm, güzel musmutluu bol -'li bir gün geçirmeniz dileğiyle..:KK49:
Bu saatte Tünaydın diyim ben tatlişkom

Uyanınn uykucu sultanlarrr :cool:
Hanımlar içimizdeki bu isteği motivasyonu hiç kaybetmeyiz inşallah Allah'ım daha çok versin.
Yardımcımız olsun, hayırlısıyla sağlıkla kurtulalım bu tüü kaka kilolardann:KK53:
Ben işi çok sıkı tutmaya karar verdim inşallah şeytana uymam da güzelce ilerletirim.:KK62:
gece bekçisi ben olayım sonra vardiye değişelim görevi sana devredeyim. :KK70:

Depresif olmaya yatkın biriyim kendimi canlı tutmaya çalışıyorum karşılıklı neşelenelim diye. :KK53:
Eğer oraya kadar ulaşıyorsa ne mutlu bana :KK73:
Grubumuz canlı olsun istiyorum :KK200:
ulaşmazmı cnm :KK71:
Herkesin karakterini yazdıkları yansıtıyor
Bu canlılığın hepimize bulaşsın

Ben de dünkü menümü yazayım müsaadenizle
Sabah: 1 dilim uno light denge ekmeği, bol domates, salatalık, biber, kıymalı yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, şekersiz çayım
Öğle: Kıymalı menemen, 1 dilim sabahki ekmekten, 1 kase yoğurt
Ara: Yarısı süt-su karışım neskafe (tatlandırıcılı)
Akşam: Kavurmalı yumurta, şekersiz çayım
Ara: Yulaf kepeğinden az tatlandırıcılı tarçınlı çok az yağlı helva yaptım sütle küçücük bir kase
Ara: 1 şişe sade maden suyu
yaklaşık 1.5 litre su akşama kadar
bu menünün sabahına yani az kh çok protein sabahına -900 gördümmmm mutluyum kızlar açlığınızı proteinle kapatırsanız eksiler olarak size dönerr
gözün aydın tatlım
Arada tabiki böyle şaşırtmalar yapılabilir
Ama günlük bu kadar yumurta sıkıntı yaratır

merhaba kızlar baya enerjık gordum sızı supersınız.. bu konu acıldıgndan berı baska foruma goz bıle atmıyorum dogru duzgun.. :KK45: bız boyle beraber hem destek oluyoruz cıddı manada sık kullanılanlarımın en ustundesınızzz.. :KK36::KK37:

orucluyken pek yazıcak bısey bulamıyorum gunduzlerı.. hala regl olmadım ınanılmaz duzensız bı adet goruyorum.. bayramın ıkıncı gunu kuzenımın dugunu de var bakalım ıns o zamana denk gelmez. :KK20:aksama yıne mısafırımız var :KK53: yemegımı yıyıp dısarı kacıcam hemen, kızlarla bulusucaamm bayram alısverısı ama bısey almayı dusunmuyorum ben, zayıflayınca hepsı cop oluyo daralttırmayı sevmıyorum pek fazla.. bu arada yurucegm mesafeyı sıze aksam tam solemek ıstıyorum.. bıldıgınz ıyı bı uygulama varmı adım sayar tarzında play storeda .??
Sende öylesin cnm. Sizin enerjiniz yansıyor

Daha bitmedimi misafir faslı

Bende adımsayar konusunda çok kararsız kaldım. Baya bi baktım çok pahalılarıda vardı
Ben pek güvenemedim orta yollu bişey aldım
Yürüyüşe gittiğimde alıyom yanıma

Bileğe takılanlar varya onlar pek iyi değilmiş
Kol her hareket ettiğinde sayıyormuş
En sağlıklısı bele yada ayağa takılanlarmış

Selam güzeller
Tabi ben sabah yatınca öğlen kalktım normal olarak
Bugün gelen gidende yok
Sizin maşallahınız var
Bu saatte Tünaydın diyim ben tatlişkom

gece bekçisi ben olayım sonra vardiye değişelim görevi sana devredeyim. :KK70:

ulaşmazmı cnm :KK71:
Herkesin karakterini yazdıkları yansıtıyor
Bu canlılığın hepimize bulaşsın

gözün aydın tatlım
Arada tabiki böyle şaşırtmalar yapılabilir
Ama günlük bu kadar yumurta sıkıntı yaratır

Sende öylesin cnm. Sizin enerjiniz yansıyor

Daha bitmedimi misafir faslı

Bende adımsayar konusunda çok kararsız kaldım. Baya bi baktım çok pahalılarıda vardı
Ben pek güvenemedim orta yollu bişey aldım
Yürüyüşe gittiğimde alıyom yanıma

Bileğe takılanlar varya onlar pek iyi değilmiş
Kol her hareket ettiğinde sayıyormuş
En sağlıklısı bele yada ayağa takılanlarmış

tesekkur ederız ablacım :KK51: ya bende ılk defa ıhtıyac duydum adım sayara, hıc saymamıstm mobıl uygulama varmı dıye soruym dedımm.. mısafırler hıııcc bıtmıyo kıı o_O neyse bende ev temızlıgı bılmem ne derken hareket edıyorum.. ramazan dıye aksama kadar yatıyodum yoksaa :KK33:

tesekkur ederız ablacım :KK51: ya bende ılk defa ıhtıyac duydum adım sayara, hıc saymamıstm mobıl uygulama varmı dıye soruym dedımm.. mısafırler hıııcc bıtmıyo kıı o_O neyse bende ev temızlıgı bılmem ne derken hareket edıyorum.. ramazan dıye aksama kadar yatıyodum yoksaa :KK33:
İstersen telefona indirilen uygulamalar var ama o zaman tlf hep yanında taşıcan
Ben tercih etmiyom o yüzden

Kızlar size 26 kgnin cm bazında eksilerini yazıyorum. Motive olursunuz belki..İlk önce yazılan 114,8kenki sonra yazılan 88,7ykenki..
Göğüs : 120 / 98 (-22 cm)
Bel : 111 / 88 (-23cm)
Kalça : 134 / 111 (-23 cm)
Basen : 84 / 65 (-19 cm)
Muskacım dün iş yaparken bi ara bakmıştım telaştan yazmayı unutmuşum bugün aklıma geldi

Gerçekten hertaraftan süper gitmiş ,kocamaaaaan tebrikler

Bende bi kaç ay önce ölçmüştüm şimdi ne kadarım bilmiyom
Haftaya spora başlarsam ölçmem gerekiyor

Uff boya işi hala bitmedi bütün ev ayakta her odada biri var sıcak zaten vallahi içime sıkıntı bastı ya.:KK34:Şu ev bi yerli yerine otursaydı, regl de yaklaşıyor. Ya tam kilo vermeye adapteyken şişirip moralimi bozcak bu:mad: Ne bu kadınların çektiği yahuu..:KK20:

Uff boya işi hala bitmedi bütün ev ayakta her odada biri var sıcak zaten vallahi içime sıkıntı bastı ya.:KK34:Şu ev bi yerli yerine otursaydı, regl de yaklaşıyor. Ya tam kilo vermeye adapteyken şişirip moralimi bozcak bu:mad: Ne bu kadınların çektiği yahuu..:KK20:

haklısın canım ama reglıde bıkac kıloyu hıc sayma bıle.. soyle dusun bıttıgı zaman tum odemler ınıcek sınırler gecıceeekk bende senınle aynı durumdaym ama pes etme yeter kı tatlı krızlerını engelledıgn surece de bısey olmucak ıncecık olucaz sadece.. :KK66::KK30:takılma hıc rutın gunler malum.. :63:

Huuu huuuuuuu
Bende geçtiğimiz şubatta boya yapmıştım
Hem boyası sonra temizliği cnm çıkmıştı

Sözde benimde bugün yarın olmam gerekiyor ama ben şişlikler ödemmiş hiç takılmıyorum

Bugün hava çok güzel
Sıcak bunaltıcı değil birazda rüzgar var
Şimdi bahçede oturup kahve içmek vardı boş boş hiç zevk almıyom

Bu arada kızlar çaya kahveye şeker atmıyonuz değilmi

Bugün hava çok güzel
Sıcak bunaltıcı değil birazda rüzgar var
Şimdi bahçede oturup kahve içmek vardı boş boş hiç zevk almıyom

Bu arada kızlar çaya kahveye şeker atmıyonuz değilmi
ben cay pek ıcmıyorum ıcınce tek seker.. kahve sekersııızzz canım cektı :KK50:

tartıldımm.. haftada bı defa tartılmayı dusunuyodm.. az once dayanamadm tartıldm
Hay Allah iyiliğini versin bende bişey yedin sandım
Ee sonuç ne çıktı

Kim oruç kim değil unutuyom değilsen sabah harici tartılma

Back