• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tabi olucan güzelim
Sen gelinlik modellerine bakmaya başla anca karar verirsin
36 beden süper olur
bayıldım ben bu fıkree.. gecen kuzenım ıcın gelınlık bakmaya gıttık kadın bana zayıflamam gerektıgnı soyledı daha 20 yasındaym beeenn :63: cok bozuldum.. ınsallah guzel bı kapak olur 36 beden bı gelınlık.. :KK68:

:KK70: ne kizmasiii:)))
Ama aklima takildi hem hurma hem karpuz biraz seker yuklemesi olmamis mi? Bence eger icebilirsen yesil cay da ic :)
Dün iftarda dışardaydıkya orda hurma yoktu
Tatlıda yemeyince gece hurma yedim

Ama hep unutuyorum yazmayı orucu hep normalde hurmayla açıyom
Bugünde çok susayınca direk karpuza abandım aslında yanında lavaşa yemesem daha iyiydi

Sağolasın cnm .Tabi hepimiz birbirimizi eleştirecezki yerken 2 sefer düşünelim

bayıldım ben bu fıkree.. gecen kuzenım ıcın gelınlık bakmaya gıttık kadın bana zayıflamam gerektıgnı soyledı daha 20 yasındaym beeenn :63: cok bozuldum.. ınsallah guzel bı kapak olur 36 beden bı gelınlık.. :KK68:
Amannn ne bozuluyon tatlım. Artık o günler geride kalacak
Zaten yaşın senin avantajın. Kız senin meto benimkine 5 basar

Ayyy çok heyecanlanıyorum 2 ay sonra kaç Kilo vereceksiniz acaba. Ben 7 le 10 arası diyom ben

Amannn ne bozuluyon tatlım. Artık o günler geride kalacak
Zaten yaşın senin avantajın. Kız senin meto benimkine 5 basar

Ayyy çok heyecanlanıyorum 2 ay sonra kaç Kilo vereceksiniz acaba. Ben 7 le 10 arası diyom ben

hıc sorma abla.. metabolızma ıyı calısıyo Allahtan ne bozulmustum pıslık kadına bı genc kıza oyle soylenırmı.. :110:cok hızlı kılo verıyorum boga burcuym maalesef cokta hızlı alıyorum.. :KK23: bundan sonra dıkkat edıcem.. once 60-65 arasına dusuym sonra sabıt kalmayı ogrenıcez hep beraber.. gercekten o kadar cok verebılırmıyıızzz kı acabaaaa :KK36:

hıc sorma abla.. metabolızma ıyı calısıyo Allahtan ne bozulmustum pıslık kadına bı genc kıza oyle soylenırmı.. :110:cok hızlı kılo verıyorum boga burcuym maalesef cokta hızlı alıyorum.. :KK23: bundan sonra dıkkat edıcem.. once 60-65 arasına dusuym sonra sabıt kalmayı ogrenıcez hep beraber.. gercekten o kadar cok verebılırmıyıızzz kı acabaaaa :KK36:
Heryerde herzaman lüzumsuzlar olur cnm
Sonuçta başladık ve sonunu getirecaz inşallah

Tabi verirsiniz güzelim
Ama dediğim gibi her kaçamak bizi 3-4 gün geriye götürür
Bende hep aynı şeyi diyom ama bi bayram geçsin herşeyimiz daha düzene oturacak

BAŞLANGIÇ KİLOLARI

mefkurem 78.8
Storeperde 78,4
Srgn avc 82,2
Fikirdelisi 71.9
Braveness 85.3
Balikkiz 74.6
Muska77 88.7
boomdada 98.6

Heryerde herzaman lüzumsuzlar olur cnm
Sonuçta başladık ve sonunu getirecaz inşallah

Tabi verirsiniz güzelim
Ama dediğim gibi her kaçamak bizi 3-4 gün geriye götürür
Bende hep aynı şeyi diyom ama bi bayram geçsin herşeyimiz daha düzene oturacak

aynen var her yerde oylelerı.. :63: ınsallah basarıcaz ablacm.. haklısın bunun bılıncını yerlestırdıgn ıcın bak kımse tatlı kacamagı yapmıyo ne guzel :KK45: sımdı uyku vaktı ıyı gecleerrr.. :KK15:

aynen var her yerde oylelerı.. :63: ınsallah basarıcaz ablacm.. haklısın bunun bılıncını yerlestırdıgn ıcın bak kımse tatlı kacamagı yapmıyo ne guzel :KK45: sımdı uyku vaktı ıyı gecleerrr.. :KK15:
Sanada tatlımmmmmmm
Çok öpüldün

Kızlar biraz önce büyük bi kup bitki çayı yapmıştım. Hem içiyom hemde tlf.da sayfalara bakıyodum. Sahur tamamen aklımdan çıkmış ,dalmışım
Bi aklıma geldi çayı tükürdüm, saate baktım Allah'tan daha 5 dak varmış bitmesine
Neyse ucuz atlattım

Kızlar biraz önce büyük bi kup bitki çayı yapmıştım. Hem içiyom hemde tlf.da sayfalara bakıyodum. Sahur tamamen aklımdan çıkmış ,dalmışım
Bi aklıma geldi çayı tükürdüm, saate baktım Allah'tan daha 5 dak varmış bitmesine
Neyse ucuz atlattım

Ayy abla alemsinnn :D

Günaydıınn yol arkadaşlarımm, güzel musmutluu bol -'li bir gün geçirmeniz dileğiyle..:KK49:

Uyanınn uykucu sultanlarrr :cool:
Hanımlar içimizdeki bu isteği motivasyonu hiç kaybetmeyiz inşallah Allah'ım daha çok versin.
Yardımcımız olsun, hayırlısıyla sağlıkla kurtulalım bu tüü kaka kilolardann:KK53:
Ben işi çok sıkı tutmaya karar verdim inşallah şeytana uymam da güzelce ilerletirim.:KK62:

Hanımlar içimizdeki bu isteği motivasyonu hiç kaybetmeyiz inşallah Allah'ım daha çok versin.
Yardımcımız olsun, hayırlısıyla sağlıkla kurtulalım bu tüü kaka kilolardann:KK53:
Ben işi çok sıkı tutmaya karar verdim inşallah şeytana uymam da güzelce ilerletirim.:KK62:
Günaydin canim.
Yine bomba gibisin bakıyorum.

BAŞLANGIÇ KİLOLARI

mefkurem 78.8
Storeperde 78,4
Srgn avc 82,2
Fikirdelisi 71.9
Braveness 85.3
Balikkiz 74.6
Muska77 88.7

eline sağlık zuhal abla çok güzel olmuşşşş

Hiçbirimiz tatlıya hayır diyemiyormuşuz bu şekerliğimiz ondanmışş demekki :p :cool:

eveeeet şekerciğiz biz canım başta da sen

Kızlar size 26 kgnin cm bazında eksilerini yazıyorum. Motive olursunuz belki..İlk önce yazılan 114,8kenki sonra yazılan 88,7ykenki..
Göğüs : 120 / 98 (-22 cm)
Bel : 111 / 88 (-23cm)
Kalça : 134 / 111 (-23 cm)
Basen : 84 / 65 (-19 cm)

Sağol canım..:)

4 ay 10 günde 26 kilo verdim ve hiç sarkma olmadı. Proteini bol al ve yürü...

harika bir değişim muskacım sen dukan mı yapıyodun ben 73-74 arasıyım ama aşağı yukarı ölçülerimiz aynı boyun uzun sanırım senin

:stop:Tatliya karşı savaş açan sevgili diyettaşlarım.En Büyük TÜRKİYE
hepinizi kararlılığı nızdan dolayı alkışlıyorum
:KK9::KK9:

Ben de :KK9::KK9:

Amiiin canım..inşallah yapacağız..sen bu enerjini ve motiveni kaybetme yeter

Ben de dünkü menümü yazayım müsaadenizle
Sabah: 1 dilim uno light denge ekmeği, bol domates, salatalık, biber, kıymalı yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, şekersiz çayım
Öğle: Kıymalı menemen, 1 dilim sabahki ekmekten, 1 kase yoğurt
Ara: Yarısı süt-su karışım neskafe (tatlandırıcılı)
Akşam: Kavurmalı yumurta, şekersiz çayım
Ara: Yulaf kepeğinden az tatlandırıcılı tarçınlı çok az yağlı helva yaptım sütle küçücük bir kase
Ara: 1 şişe sade maden suyu
yaklaşık 1.5 litre su akşama kadar
bu menünün sabahına yani az kh çok protein sabahına -900 gördümmmm mutluyum kızlar açlığınızı proteinle kapatırsanız eksiler olarak size dönerr

Ben de dünkü menümü yazayım müsaadenizle
Sabah: 1 dilim uno light denge ekmeği, bol domates, salatalık, biber, kıymalı yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, şekersiz çayım
Öğle: Kıymalı menemen, 1 dilim sabahki ekmekten, 1 kase yoğurt
Ara: Yarısı süt-su karışım neskafe (tatlandırıcılı)
Akşam: Kavurmalı yumurta, şekersiz çayım
Ara: Yulaf kepeğinden az tatlandırıcılı tarçınlı çok az yağlı helva yaptım sütle küçücük bir kase
Ara: 1 şişe sade maden suyu
yaklaşık 1.5 litre su akşama kadar
bu menünün sabahına yani az kh çok protein sabahına -900 gördümmmm mutluyum kızlar açlığınızı proteinle kapatırsanız eksiler olarak size dönerr

Afiyetler olsunn canımm tebrik ederim darısı daha nice - 'lere hep birlikte inşallah. Senin listende dukanımsı bir şey sanırım.:KK15:

Merhab a canım bu ne neşe nazar değmesin. :nazar:
Depresif olmaya yatkın biriyim kendimi canlı tutmaya çalışıyorum karşılıklı neşelenelim diye. :KK53:
Eğer oraya kadar ulaşıyorsa ne mutlu bana :KK73:
Grubumuz canlı olsun istiyorum :KK200:
Ulaşıyor ulaşıyor....
harika bir değişim muskacım sen dukan mı yapıyodun ben 73-74 arasıyım ama aşağı yukarı ölçülerimiz aynı boyun uzun sanırım senin
Boyum 167 canım dukan değilde karbonhidrat kısıtlaması yapıyorum. 50 kbyi geçmemeye çalışıyorum..

Back