- 7 Ağustos 2015
- 291
- 269
- 23
hoşgeldin cnm ♥Merhaba arkadaşlar boyum 160 kilom 62 41 yaşındayım. Hedefim 52 kiloya inmek . Nisan ayında 74.4 kilo ile diyete başladım. Aranıza katılabilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnm ♥Merhaba arkadaşlar boyum 160 kilom 62 41 yaşındayım. Hedefim 52 kiloya inmek . Nisan ayında 74.4 kilo ile diyete başladım. Aranıza katılabilir miyim?
AA bende 14 yaşındayım yoksa o benmiyimadım füsun bir kızım var 14 yaşında . eşimden ayrıldım uzun zaman önce . Balıkesir Edremitte yaşıyorum.
hoşbuldukTekrar memnun oldum cnm
Zamanla dahada kaynaşırız
Sana kolay gelsin bende işlere girişeyim
hoşgeldin cnm ♥
Ohhh iyi yapmışın cnmhoşbulduk
ben geldim cnm cıs reyonundan uzak durdum
sana da kolay gelsin
Ohhh iyi yapmışın cnm
Bende dün alışverişte sevdiğim waffellara uzaktan bay bay dedim
Ortalığı toparladım şimdi bitki çayımı içip spora başlıcam inşallah
Bence dkkt edio arti cikioz ya o an birileri kesn yapio:))
Canm yufka ekmegi cok abartmadiysan gayet de guzel bi menu aslinda:) allah yuzumzu kara cikartmasn tarti zamani:)Menümü vereyim
Pazar günü seremonisine yenik düştüm. Dünkü ekmeksiz günün tersine bugün ekmek aslında sağlıklı ama yufka olduğu için tam buğdaylı da olsa kalorili olabilr
Sabah 2 yumurtadan salata, domates, 1 çay k bal, 2 zeytin, çok az peynir, biraz yufka ekmek
Öğlen 6 köfte yufka ekmeği
Akşam yufka ekmeği haşlanmış tavuk göğsüyle salata
Bugünlük menüm bu kadar, mısır istiyordu canım, çarşıya çıkıp yiyemedim dondurma yediler bizmkiler, tuttum kendimi, ben yemedim
Su 2 litre, spor saatlerce ev toplama, dolap silme
Yufka tam buğdaydan yapılmış, gün içinde yediğim ne kadar oldu bilmiyorum, dilim hesabı olmayıncaCanm yufka ekmegi cok abartmadiysan gayet de guzel bi menu aslinda:) allah yuzumzu kara cikartmasn tarti zamani:)
Abla sindirimin devam etmesi icin agzina az da olsa bisey atman gerek tek lokmada olsa yoksa migde uyku moduna geciyomusGünaydın
Bir umutla kaltım tartıldım benim için tam bi hayal kırıklığı
Sakın sanmayın yazdıklarımdan başka bişey yedim dün 15 den beri ağzıma lokma koymadım ve ne yazdıysam o
Tartı sonucu koskoca bi -100
Cuma bile öyleydi
Benim aklıma sadece yeşil mercimek geliyor
Başladığımın 2.yada 3.haftasında da yeşil mercimek salatası yemiştim o haftada fazla verememiştim zaten o zamandır beri yemedim
Başka bişey aklıma gelmiyor
Yani 3 günüm çöpe gitti boşu boşuna o Kadar açlık çektim
Geçmişi okumadan sana cevap yazayım bıcırıkewt gelelim menüme
06.40 - 07.05 :dışarıda spor
07.20 - 12.00 : uyku ( çok yorulmuşum)
13.00 :2 rafadan yumurta
16.00 :1 büyük bardak ayran bir simitin %75 i 1 salatalık
17.30 :1 aydilimi kadar karpuz
19.10 (akşam yemeği):nohutlu salata 1 kaşık yoğurt
20.00 - 21.00 :lesli 3 mil yapıcam bu sefer kendimi sıkıcam
inş iyidir menüm bana fene değilmişim gibi geldi yorumlarınızı bekkliyorum ablalarım özellikle Mefkurem ablam ♥
Menu bildirimimi yapiyorum erkenden:) cok ovunulcek bisey yok malesef. Bgn kdnmi surekli ac hissetttim.
Sabah
Bi yumurta
Bi bardak ceyrek muzlu sut
Bi dilim cavdar ekmegi
Domates peynir
Minicik pekmez
Azicik tereyagi
Oglen
Bir erik
4 kasik kisir
Bi kucucuk parca cikolata ama cook kucuk
Aksam
Binkase yogurt corbasi
Bi kucuk tabak kapuska
Biraz patates haslamasi ve yogurt
Haydi bakalim bgnluk bitti insallah:) geriye su ve cay kaliyor icmeye:)
ayy saol ablam aslında yumurtadan sonra akşama yemeğine kadar birşey yemicektim ama şekerim düştü kötü oldum açlıktanda 99.8 e düşmüşüm korktum birşeyler yedim işte ama yine fena gaza geldimm ♥Geçmişi okumadan sana cevap yazayım bıcırık
Eğer gece kaçamak yapmıcaksan sana koskocamannnn bi aferim
Öncelikle sporların çok güzel
Bidaha kalkınca önce kahvaltını yap 1 saat sonra yürüyüşünü yap
Yumurtanın yanında peynir bol yeşillik zeytin yiyebilirsin
Akşamda çok güzel
Bol suda içtinmi oldu gitti güzellik
Aynen devam minik kuşum
yufka ekmegı dedıgn seyı tam anlayamadm ama yaglı degılse mıktarında da cok asırıya kacmadysan olabılır bence.. mısır da dondurma da yememen cok ıyı olmus ustelık..Menümü vereyim
Pazar günü seremonisine yenik düştüm. Dünkü ekmeksiz günün tersine bugün ekmek aslında sağlıklı ama yufka olduğu için tam buğdaylı da olsa kalorili olabilr
Sabah 2 yumurtadan salata, domates, 1 çay k bal, 2 zeytin, çok az peynir, biraz yufka ekmek
Öğlen 6 köfte yufka ekmeği
Akşam yufka ekmeği haşlanmış tavuk göğsüyle salata
Bugünlük menüm bu kadar, mısır istiyordu canım, çarşıya çıkıp yiyemedim dondurma yediler bizmkiler, tuttum kendimi, ben yemedim
Su 2 litre, spor saatlerce ev toplama, dolap silme