Valla tatlım bana kalırsa eğer yapacaksan tam yap derim tuz hariç istediğin baharatı atabilirsinzuhalcim Allah nasip ederse yarın patates detoksuna başlıyorm :))
da bir sıkıntı haşlama patatesin içine yeşillik vs koysam olur mu sade yemek işkence yahu maydanoz koysam..
birde ben domates salatalığa nar ekşisi koyuyorum sadece tuz yağ vs yok herhalde sıkıntı olmaz demi..
Eğer ev yapımı şekersiz ve doğalsa olabilir cnm tabi abartmadanyapma ya(
bu ama sos değil nar ekşisinin kendisi el yapımı o da mı olmaz desene ben bilmeden hep nar ekşili yerim salatamı((
Abla zaten bütün hafta artı çıktım hem birax fazla yemek yersem ekmeğe gerek kalmıyo bide yqzmayı unıtmuşum humana diye bi çay var süt artırmak için günde 3 subardağıda ondan içiyom sütümde oluyo zatenHaticem menün güzel ama sebze yediğin zaman istersen 1 dil Ekm yiyebilirsin
Sakın börekleri götürdüğün için ekmeği aramıyor olmayasınayy gerçektenmi vallaha artık ekmeği hiç aramıyorum gerek duymuyorum
Niye peynir yemiyosun cnmbir tatlı kaşığı kadar koyuyorum aşırı sevmem kesinlikle..
peynir yemeyeli uzun zaman oldu arada kaşar yiyorum ..zeytin de okul kapandığından beri almadım yememk için kahvaltıya gidince belki 2 veya 3 tane pek sevmem kendilerini ...AMA SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE DAYANAMAM İŞTE..ÇOK SEVERİM PEYNİRİN HER TÜRLÜSÜNÜ..
Tabi bizlerin yememesi daha iyideAbla zaten bütün hafta artı çıktım hem birax fazla yemek yersem ekmeğe gerek kalmıyo bide yqzmayı unıtmuşum humana diye bi çay var süt artırmak için günde 3 subardağıda ondan içiyom sütümde oluyo zaten
Canm rezene mi humananin? Onn tadi sekerli gbi acaba kalori durumu nedir:)Abla zaten bütün hafta artı çıktım hem birax fazla yemek yersem ekmeğe gerek kalmıyo bide yqzmayı unıtmuşum humana diye bi çay var süt artırmak için günde 3 subardağıda ondan içiyom sütümde oluyo zaten
Menu cok cok guzel dengeli:) sen yazdikca canm kiymali yumrta cekio:)Şimdi sıra bendeeee
9.00 1 dil Ekm. Kıymalı 1 yum.Az mozzeralla
13.00 tavuklu salata
15.30 çarşıda 1 ayran
19.00 et kavurma, salata, 2 ayran
Su 3 lt olmuştur
AA kuru iftira ayolll :):)Sakın börekleri götürdüğün için ekmeği aramıyor olmayasın
Demetim bak cnmAA kuru iftira ayolll :):)
saol ablam o kız varya çatt diye çatlıycak en son biraz yoğurdumu saat 6 da yemiştim şükür daha hiç birşey yemedim ben bayaa aştım kendimi ama birde spora ğırlık versem pek iyi olur bugün hiç spor yapmadım nedenseDemetim bak cnm
Eğer Kilo vermek istiyosan biraz sabırlı olacaksın
Bi süre yağlı tatlı hamurişi kızartma pilav makarna yok
Kız okul başlayınca eğer öbür kızı çatlatmak istiyosan biraz dişini sıkacaksın
Menün aşağı yukarı dediğim gibi olsun
Eğer doğru şeyler yersen aç kalmazsın, kaçamak yapmaya gerek kalmaz
Sabah 1 por.meyve (1 elma, 1 armut, 2 -3 erik yada kaysı olabilir. Tabi hepsi değil sadece 1 i)
Yarım saat sonra kahvaltı :1 -2 dil tam buğday yada çavdar Ekm.1 yumurta, peynir 4-5 zeytin domates salatalık yada yeşillik
Öğle -akşam et,bol salata, yoğurt yada ayran
Veya sebze, salata Yoğurt
Bir öğünde et yersen diğer öğünde sebze yemeye çalış
Akşamları et yersen daha az acıkırsın
Eğer acıkmıyosan ara yapmak mecbur değil çok acıkırsan ayran yada 9-10 tane kuruyemiş 2-3tane kuru meyve yiyebilirsin
Suyu senin kilona göre 3.5 lt içten gerekiyor
Bu haftada düzenli olarak leslie 1 yapmaya başla eğer dışarda yürüyüş yapabilirsen daha iyi olur
3 gün yap 1 gün mola ver
Bundan sonra senden daha düzenli menüler bekliyorum
Dünden biraz kıyma kalınca buzluğa koymamıştım bugün sondu bıktım artık bende bide soğan falan koymaya üşendim kuru kuru oldu yarısınıda yemeden attımMenu cok cok guzel dengeli:) sen yazdikca canm kiymali yumrta cekio:)
Tatlım 15 dak nedirkisaol ablam o kız varya çatt diye çatlıycak en son biraz yoğurdumu saat 6 da yemiştim şükür daha hiç birşey yemedim ben bayaa aştım kendimi ama birde spora ğırlık versem pek iyi olur bugün hiç spor yapmadım nedense
Ust uste olunca bikio insan bazn. Bn de gecende yumurta yapip cope doktm malesef yiyemedm bi trlu :)Dünden biraz kıyma kalınca buzluğa koymamıştım bugün sondu bıktım artık bende bide soğan falan koymaya üşendim kuru kuru oldu yarısınıda yemeden attım
peyniri yiyorum ama bu aralar azıcık ara verdim arada yediğim oluyor..çünkü tam bir peynir canavarıyım..Niye peynir yemiyosun cnm
1 por.salataya 1 tk.Z yağ koyulması gerekiyor
Hiç yağsız yemek doğru değil
yarını merak ediyorum açıkçası ...Kızlarrrr yarın tartılmayı unutmuyoruz ve öğlene kadar bildirimler yapılsın
Yeni kızlar, buraya başlangıç kilonuzu ve yarınki kilonuzu yazın
Düzenli paylaşıma devam Edenler 2 hafta sonra ilk sayfaya eklenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?