• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menüleriniz gayet güzel emziren anneler hem kendilerine hem ufaklıklara dikkat etmeliler..kıyamam onlara anne sütüne ihtiyaçları var..
bu arada aktarım söyledi çekilmiş çörekotu iyi süt yapıyormuş bilginiz olsun...

Ogretmenim bence cok guzel bi menu hadi bakalim yarin kim birinci olacak.

Bari listeye girsek ben ilk hafta 2. İkinci hafta kg veremeden sabit kaldim ucuncu hafta 3. Bu hafta da bakicaz :)

Saka bi yana 86.5 hedwfimi gorsem super olur spor yapmadan yine iyi gidiyor esasen

İnsallah ayin 21 de evime gidicem (kayseri) yarin icin umarim hepimiz kg kaybedip basari kazaniriz. :)
inşallah güzelim eğer aynı olursam çok üzüleceğim ama yapacak bişey yok yaklaşık 10 gündür aynı kilodayım ..regl dönemi ama almadım tek sevincim bu..
Kayseriye selam benim memlekete yakınsın kazasız belasız gi t inşallah güzelim..

Slmmmm canlarıııııım özledim sizi temizlikti çocuklardı derken bugün hiç bakamadım menümü yazayım
Sabah 3 kuru kayısı
KAHVALTI 2 haşlama yumrta 2 dilim kepekli ekmek 1 kaşık bal peynir domates salatalık
ARA 5.6 üzüm
ÖĞLE haşlanmış yağsuz tuzsuz 1.5 tabak kabak 1 kase yoğurt salata
Ara bi avuç leblebi
AKŞAM haşlama kabak salata yoğurt
3 litre su 3.5 olr

I
Mefkurem Mefkurem acıkmam inşallah ablam, yarının heyecanıyla sadece su içerim artık
@BBD canım leblebiyi tok tutsun diye yedim,yumurta ve ekmek yoktu. ceviz çok sağlıklı haklısn,senin menün de güzel
Sağol canım, bugün böyle yoğurt günü oldu :KK66: seninki de on numara

Canım benim sen eminim ki 100 kilo olmak istemiyorsundur. Burdaki ablaların da o kilolardan zayıflamış insanlar. Bana bişey söylüyorlarsa birşey biliyorlardır Die düşün. Kabul etmek zor oluyor ama bir sürü şey öğreniyor insan. Börekte yağ var ve normal unla yapılıyor. Çabuk acıktırır. Tam buğday ekmek seni tok tutar
burası çok güzel, inşallah hedefine hayırlısıyla sağlıkla ulaşırsın sen de
Insallahhh hepimizz ulasiriz

Ogretmenim bence cok guzel bi menu hadi bakalim yarin kim birinci olacak.

Bari listeye girsek ben ilk hafta 2. İkinci hafta kg veremeden sabit kaldim ucuncu hafta 3. Bu hafta da bakicaz :)

Saka bi yana 86.5 hedwfimi gorsem super olur spor yapmadan yine iyi gidiyor esasen
sağol canım yazmayı unutmuşum 4000 adım yürüdüm tempolu aktara gittim mate ve biberiye çayı aldım karışık ..sabah iç dedi..
bu arada yeşil çayı pek sevmezdim ama şimdi büyük bir zevkle içiyorum..çayım çok güzel..
tansaşlarda büyülü bohça yaseminli alıyorum nefis bir tadı var zevkle içiyorum zararlı olmasa herhal 10 bardak içerim ben 2 bardakta bırakıyorum...

Slmmmm canlarıııııım özledim sizi temizlikti çocuklardı derken bugün hiç bakamadım menümü yazayım
Sabah 3 kuru kayısı
KAHVALTI 2 haşlama yumrta 2 dilim kepekli ekmek 1 kaşık bal peynir domates salatalık
ARA 5.6 üzüm
ÖĞLE haşlanmış yağsuz tuzsuz 1.5 tabak kabak 1 kase yoğurt salata
Ara bi avuç leblebi
AKŞAM haşlama kabak salata yoğurt
3 litre su 3.5 olr
canım ya leblebi insanı azıcık hem acıktırıyor hem su tutuyor ben öle hissettim bende öyle seni bilemem onun yerine başka alternatif bulmaya çalış derim naçizane ..fındık ceviz hurma gibi..

zuhalcim Allah nasip ederse yarın patates detoksuna başlıyorm :))
da bir sıkıntı haşlama patatesin içine yeşillik vs koysam olur mu sade yemek işkence yahu maydanoz koysam..
birde ben domates salatalığa nar ekşisi koyuyorum sadece tuz yağ vs yok herhalde sıkıntı olmaz demi..

Menüm;
6 da 2 bardak su
9.30 domates salatalık, 1 kase yoğurt, 1 avuç leblebi, 7 zeytin

Öğlen 1de 1 küçük tabak bamya haşlama 1 kase yoğurt 1 avuç leblebi salata

5te 3 kuru kayısı, 1 kase yoğurt
6da yağsız biber kavurma, yoğurt olcak

Suyum 4 oldu sanırım
spor: dinlenme günü oldu, yarın tartı var diye yapmadım
Süper:KK9:

İSTE MENUMMM

SAAT 09.45 2 k.kayisi 2 sb su

SAAT 11.15 1.5 h.yumurta domates salayalik 2 tbe 2 kkb.peynir cay

SAAT 16.00 2 yk baharatli yogurt 5 dlm karpuz

SAAT 19.00 2 haslabmis tavuk baget salata 1 sb yogurt

Su 2 oldu 3 e tamamlicam
Çok güzel canım:KK9:

Kizlaar bugunluk yeme islemi tamam:)
Sabah
Azcik peynir
Donates
Salatalik
Yarim dilim tam tahil ekmegi
Iki yumurta
Yarim seftali
Yarim erik

Ara
Bi bardak taze domates suyu

Oglen
1erik
Biraz uzum
Bir bardak sut

Aksam
Tavuk sis
Cok kucuk bi parca lavas
3 koz biber

Smdi de yuruyuse gidiyorum serin serin:)
Güzel canım :KK9:

Bugun ku menum
8:00 yarim lt soguk su
9:00 1 bardak maydonoz suyu
10:30 2 haslanmis yumurta domates salatalik peynir
13:30 2 top dondurma Bende Adet donemimdeyim en masum tatli
15:30 4 kofte salata ayran
19:00 Ton balikli salata boylece dengelemis oldugumu dusnuyorum
Ayrica 30 dk step 2500 adim dondurmayi noturledi :)
3 lt su[/Q
tebrik canım menün güzel bende regl olacam sanorım canım çok taylı çekiyo

selam kızlar..
hemen yediklerimi yazayım azcık karışık oldu nedense ..
sabah 1 su bardağı ilaç
sona bir bardak bitki çayı karışık
yarım saat sona

sabah 11 de
2 yumurta
domates salatalık
1 ykçörek otlu lor
4 bardak şekersiz çay

saat
14.30 da
7 kaşık kıymalı bamya
4 kaşık yoğurt
3 bardak şekersiz çay

saat
18 de yeşil çay eşliğinde 10 badem

saat 19 30 da ,
bir köfte
5 kaşık yoğurt

yarın tartıda eğer yine aynı kiloyu çıkarsam çıldırabilirim..
Gayet güzel menü olmuş işallah çıkmazsın

Alıntıda problem oldu sanırım güzel canım menü bende regl placam sanırım kendimi zor tutuyorm tatlıya saldırmamak için

Back