• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

selam kızlar..
hemen yediklerimi yazayım azcık karışık oldu nedense ..
sabah 1 su bardağı ilaç
sona bir bardak bitki çayı karışık
yarım saat sona

sabah 11 de
2 yumurta
domates salatalık
1 ykçörek otlu lor
4 bardak şekersiz çay

saat
14.30 da
7 kaşık kıymalı bamya
4 kaşık yoğurt
3 bardak şekersiz çay

saat
18 de yeşil çay eşliğinde 10 badem

saat 19 30 da ,
bir köfte
5 kaşık yoğurt

yarın tartıda eğer yine aynı kiloyu çıkarsam çıldırabilirim..
menun gayet iyi canim aynen ben de cildirabilirim

merhba canlarımm.. :KK68: cok ozledım sızı ama hıc ıyı degılım bugun.. santıyede kucuk bı ıs kazası gecırdm bacagıma cıvı battı.. :KK61: neysekı cok derın degıl ıyıyım.. ustune bu strese dayanamayıp regl oldum.. bı hafta once de olup 2 gun bıle surmeden bıtmıstı. :KK57: neyse bakalım hastaneden yenı geldım pansuman yaptırdm ıltıhap aktı baya yenılemek durumda kaldım.. sporda yapamadım yedıklerıme dıkkat etmeye calısdm tabıkı suyumuda 3 ıcmısımdr muhtemen.. kabızlık sorunum var bugun erık yedım bıraz umarım yarın tartıdan once etkısını gosterır.. hem regl sıslıgı hem kabızlık sorunu baya + yapıcak yoksa benı.. :KK42: yarın bıde bayadır bekledıgm bı barajın beton dokumu var oraya gıdıcem bu halde.. sımdı bıraz dınlenıym hepınzı opuyorum okudum yazdıklarınızı da menulernz genel oalrak ıyı gorunuyo.. ıyı geceler kızlar.. :KK37:

Slmmmm canlarıııııım özledim sizi temizlikti çocuklardı derken bugün hiç bakamadım menümü yazayım
Sabah 3 kuru kayısı
KAHVALTI 2 haşlama yumrta 2 dilim kepekli ekmek 1 kaşık bal peynir domates salatalık
ARA 5.6 üzüm
ÖĞLE haşlanmış yağsuz tuzsuz 1.5 tabak kabak 1 kase yoğurt salata
Ara bi avuç leblebi
AKŞAM haşlama kabak salata yoğurt
3 litre su 3.5 olr

supersin canim hayranim valla size

merhba canlarımm.. :KK68: cok ozledım sızı ama hıc ıyı degılım bugun.. santıyede kucuk bı ıs kazası gecırdm bacagıma cıvı battı.. :KK61: neysekı cok derın degıl ıyıyım.. ustune bu strese dayanamayıp regl oldum.. bı hafta once de olup 2 gun bıle surmeden bıtmıstı. :KK57: neyse bakalım hastaneden yenı geldım pansuman yaptırdm ıltıhap aktı baya yenılemek durumda kaldım.. sporda yapamadım yedıklerıme dıkkat etmeye calısdm tabıkı suyumuda 3 ıcmısımdr muhtemen.. kabızlık sorunum var bugun erık yedım bıraz umarım yarın tartıdan once etkısını gosterır.. hem regl sıslıgı hem kabızlık sorunu baya + yapıcak yoksa benı.. :KK42: yarın bıde bayadır bekledıgm bı barajın beton dokumu var oraya gıdıcem bu halde.. sımdı bıraz dınlenıym hepınzı opuyorum okudum yazdıklarınızı da menulernz genel oalrak ıyı gorunuyo.. ıyı geceler kızlar.. :KK37:
canim benim cok gecmis olsun dikkat et kendine

peyniri yiyorum ama bu aralar azıcık ara verdim arada yediğim oluyor..çünkü tam bir peynir canavarıyım..
diyetisyenim ara öğünlerde meyve yerine elinin yarısı kadar kaşar ye demişti..bazen arada onu yiyorum...ama bu aralar değil..7 li rakamlara geçene kadar cezalandırdım kendimi..
Aslında kaşar daha yağlı tatlım bence beyaz peynir yesen daha iyi olur
Bide nar ekşisine baktım
Evet sağlıklı deniyor bi çok yerde de önerilmiş
Ama bazı yerlerde glisemik indeksi yüksek olduğu için önerilmemiş
Uzun zamandır yiyorsan bence bisüre hiç tüketme sonra da arada yiyebilirsin

kizlar bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tbe 3 dilim sucuk peynir zeytin domates salatalik
oglen : 1 eksi elma
ara : sade turk kahvesi
aksam : 1 tabak etli bulgur pilavi salata yogurt
2 saat yuruyus yaptim 3 litre de su ictim
Damlam bulgur genelde su tutar
Ben yediğim zaman ertesi güne hep artı çıkarım
Bilmiyorum sende nasıl etki eder
Yiceksen bile öğlen yemeyi tercih etsen daha iyi olur

Feyzam çok geçmiş olsun tatlım
Allah beterinden saklasın
Heralde hastanede gereken yapılmıştır
Tetenoz iğnesi falan vurdularmı

STOREPERDE gecmis olsun allah daha kötüsünden korusun

Demetim bak cnm
Eğer Kilo vermek istiyosan biraz sabırlı olacaksın
Bi süre yağlı tatlı hamurişi kızartma pilav makarna yok
Kız okul başlayınca eğer öbür kızı çatlatmak istiyosan biraz dişini sıkacaksın
Menün aşağı yukarı dediğim gibi olsun
Eğer doğru şeyler yersen aç kalmazsın, kaçamak yapmaya gerek kalmaz

Sabah 1 por.meyve (1 elma, 1 armut, 2 -3 erik yada kaysı olabilir. Tabi hepsi değil sadece 1 i)

Yarım saat sonra kahvaltı :1 -2 dil tam buğday yada çavdar Ekm.1 yumurta, peynir 4-5 zeytin domates salatalık yada yeşillik

Öğle -akşam et,bol salata, yoğurt yada ayran
Veya sebze, salata Yoğurt

Bir öğünde et yersen diğer öğünde sebze yemeye çalış
Akşamları et yersen daha az acıkırsın

Eğer acıkmıyosan ara yapmak mecbur değil çok acıkırsan ayran yada 9-10 tane kuruyemiş 2-3tane kuru meyve yiyebilirsin

Suyu senin kilona göre 3.5 lt içten gerekiyor

Bu haftada düzenli olarak leslie 1 yapmaya başla eğer dışarda yürüyüş yapabilirsen daha iyi olur
3 gün yap 1 gün mola ver

Bundan sonra senden daha düzenli menüler bekliyorum

bende tavsiyelerine uymaya calisicam insallah

kahvaltidan önce meyve yemek gercekten iyi oluyor, az kahvalti yaptiriyor.

Damlam bulgur genelde su tutar
Ben yediğim zaman ertesi güne hep artı çıkarım
Bilmiyorum sende nasıl etki eder
Yiceksen bile öğlen yemeyi tercih etsen daha iyi olur
abla ben de bulgur bi de misir yedigim gunlerin ertesi gunu ilginc olarak eksi cikiyom abla bi de sana bi sey sorcam ben simdi sabah direk yataktan kalkar kakmaz tartiliyom sanirim vucutta siskinlik oluyo benim o kadar yiyom iciyom tartiliyom sonra daha az geliyom cok acayip ya normal mi sence

abla ben de bulgur bi de misir yedigim gunlerin ertesi gunu ilginc olarak eksi cikiyom abla bi de sana bi sey sorcam ben simdi sabah direk yataktan kalkar kakmaz tartiliyom sanirim vucutta siskinlik oluyo benim o kadar yiyom iciyom tartiliyom sonra daha az geliyom cok acayip ya normal mi sence
Canm soru bana deil ama hakkaten acayip bence:) kalkip afedersn tvalete gidip snra tartil belki onn etkisi vardir:)

benim bugünki menüm

sabah

iki dilim ekmek üzerine yumurta, az sucuk, biber, domates, yesil zeytin, kasar peynir, beyaz peynir karisimi koyup firinda pisirdim.
1 cay
domates

ara nektarin

ögle
sabah yedigimin aynisi ayni miktarda

aksam tam da aksam sayilmaz ögleyi erken yedigim icin cocuklari doyururken biraz yedim
3 4 dilim patates
2 balik galeta unlu olandan firinda pisirdim

cocuklari uyuturken icim gecmis gözümü bir actim ki
acliktan ölüyorum, böyle icim fena oldu
tatli ya saldirmamak icin
sabah yedigimdem 1 dilim daha yedim

sonra da kahve

tabii bol su 3 4 litre felan

yarin dan itibaren dahada dikkatli olmaya calsicam insallah
bu iki gün alistirma olarak sayiyorum

yarin arkadas kahvaltiya cagirdi gitmeden meyve yiyeyim de, hafif kahvalti yapayim

Aslında kalktıktan 20 dak sonra falan tartılın diyolar da ben bekliyemiyom

Demekki herkesin büyesi farklı ya aynı etkiyi göstermiyor
Benim bünye çok nazlı yanlış bişey girdimi hemen isyan ediyor
Aslında diyette bulgur serbest tabi çok yağlı olmıcak
Mısırı önermiyolar gi si yüksek ve şeker içerdiği için
Ama sana iyi geliyorsa bilemedim tatlım

benim bugünki menüm

sabah

iki dilim ekmek üzerine yumurta, az sucuk, biber, domates, yesil zeytin, kasar peynir, beyaz peynir karisimi koyup firinda pisirdim.
1 cay
domates

ara nektarin

ögle
sabah yedigimin aynisi ayni miktarda

aksam tam da aksam sayilmaz ögleyi erken yedigim icin cocuklari doyururken biraz yedim
3 4 dilim patates
2 balik galeta unlu olandan firinda pisirdim

cocuklari uyuturken icim gecmis gözümü bir actim ki
acliktan ölüyorum, böyle icim fena oldu
tatli ya saldirmamak icin
sabah yedigimdem 1 dilim daha yedim

sonra da kahve

tabii bol su 3 4 litre felan

yarin dan itibaren dahada dikkatli olmaya calsicam insallah
bu iki gün alistirma olarak sayiyorum

yarin arkadas kahvaltiya cagirdi gitmeden meyve yiyeyim de, hafif kahvalti yapayim
Gün gün düzeltirsin cnm
Bidaha galeta unlu balıkları tercih etmemeye çalış. Yanında bol salata yesen güzel olurdu

Bende öyle eğer gündüz falan uyuyayım kalkınca çok acıkmış oluyorum

Akşam geç yatıyorsan başlangıçta en geç akşam 8 gibi yemek işini bitirsen iyi olur
Biraz alıştıkça daha öne çekersin

hanimlar cogunuzun menü lerine yorum yazamiyorum, malum cocuklardan firsat bulup ta giremiyorum.
ama okuyorum

hatta bazen ne pisirsem derken sizin menülerden bakiyorum fikir amacli.
Bak bu hiç aklıma gelmemişti
Bundan sonra bide o gözle bakayım

Gün gün düzeltirsin cnm
Bidaha galeta unlu balıkları tercih etmemeye çalış. Yanında bol salata yesen güzel olurdu

Bende öyle eğer gündüz falan uyuyayım kalkınca çok acıkmış oluyorum

Akşam geç yatıyorsan başlangıçta en geç akşam 8 gibi yemek işini bitirsen iyi olur
Biraz alıştıkça daha öne çekersin

fischtabchen ler varya onladan

evet evet yemek isini en gec sekiz gibi bitirmeye calisiyorum
benim cocuklar 6,45 de yataga giriyor 7.30 gibi uyumus oluyorlar.
bende o zaman biraz rahat rahat yiyioyrum

Back