• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

zuhalcim Allah nasip ederse yarın patates detoksuna başlıyorm :))
da bir sıkıntı haşlama patatesin içine yeşillik vs koysam olur mu sade yemek işkence yahu maydanoz koysam..
birde ben domates salatalığa nar ekşisi koyuyorum sadece tuz yağ vs yok herhalde sıkıntı olmaz demi..
Valla tatlım bana kalırsa eğer yapacaksan tam yap derim tuz hariç istediğin baharatı atabilirsin
Bende 2 hafta sonra falan deneyebilirim

Haticem menün güzel ama sebze yediğin zaman istersen 1 dil Ekm yiyebilirsin
Abla zaten bütün hafta artı çıktım hem birax fazla yemek yersem ekmeğe gerek kalmıyo bide yqzmayı unıtmuşum humana diye bi çay var süt artırmak için günde 3 subardağıda ondan içiyom sütümde oluyo zaten

bir tatlı kaşığı kadar koyuyorum aşırı sevmem kesinlikle..

peynir yemeyeli uzun zaman oldu arada kaşar yiyorum ..zeytin de okul kapandığından beri almadım yememk için kahvaltıya gidince belki 2 veya 3 tane pek sevmem kendilerini ...AMA SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE DAYANAMAM İŞTE..ÇOK SEVERİM PEYNİRİN HER TÜRLÜSÜNÜ..
Niye peynir yemiyosun cnm
1 por.salataya 1 tk.Z yağ koyulması gerekiyor
Hiç yağsız yemek doğru değil

Kizlaar 45 dk tempolu yuruyus yaptim:)
Ama kndmi cok sis hssediyorum nedense

Abla zaten bütün hafta artı çıktım hem birax fazla yemek yersem ekmeğe gerek kalmıyo bide yqzmayı unıtmuşum humana diye bi çay var süt artırmak için günde 3 subardağıda ondan içiyom sütümde oluyo zaten
Tabi bizlerin yememesi daha iyide
İş sizler olunca aç kalmayın diyom

Şimdi sıra bendeeee

9.00 1 dil Ekm. Kıymalı 1 yum.Az mozzeralla

13.00 tavuklu salata

15.30 çarşıda 1 ayran

19.00 et kavurma, salata, 2 ayran

Su 3 lt olmuştur

Canm rezene mi humananin? Onn tadi sekerli gbi acaba kalori durumu nedir:)

AA kuru iftira ayolll :):) :KK70:
Demetim bak cnm
Eğer Kilo vermek istiyosan biraz sabırlı olacaksın
Bi süre yağlı tatlı hamurişi kızartma pilav makarna yok
Kız okul başlayınca eğer öbür kızı çatlatmak istiyosan biraz dişini sıkacaksın
Menün aşağı yukarı dediğim gibi olsun
Eğer doğru şeyler yersen aç kalmazsın, kaçamak yapmaya gerek kalmaz

Sabah 1 por.meyve (1 elma, 1 armut, 2 -3 erik yada kaysı olabilir. Tabi hepsi değil sadece 1 i)

Yarım saat sonra kahvaltı :1 -2 dil tam buğday yada çavdar Ekm.1 yumurta, peynir 4-5 zeytin domates salatalık yada yeşillik

Öğle -akşam et,bol salata, yoğurt yada ayran
Veya sebze, salata Yoğurt

Bir öğünde et yersen diğer öğünde sebze yemeye çalış
Akşamları et yersen daha az acıkırsın

Eğer acıkmıyosan ara yapmak mecbur değil çok acıkırsan ayran yada 9-10 tane kuruyemiş 2-3tane kuru meyve yiyebilirsin

Suyu senin kilona göre 3.5 lt içten gerekiyor

Bu haftada düzenli olarak leslie 1 yapmaya başla eğer dışarda yürüyüş yapabilirsen daha iyi olur
3 gün yap 1 gün mola ver

Bundan sonra senden daha düzenli menüler bekliyorum

Demetim bak cnm
Eğer Kilo vermek istiyosan biraz sabırlı olacaksın
Bi süre yağlı tatlı hamurişi kızartma pilav makarna yok
Kız okul başlayınca eğer öbür kızı çatlatmak istiyosan biraz dişini sıkacaksın
Menün aşağı yukarı dediğim gibi olsun
Eğer doğru şeyler yersen aç kalmazsın, kaçamak yapmaya gerek kalmaz

Sabah 1 por.meyve (1 elma, 1 armut, 2 -3 erik yada kaysı olabilir. Tabi hepsi değil sadece 1 i)

Yarım saat sonra kahvaltı :1 -2 dil tam buğday yada çavdar Ekm.1 yumurta, peynir 4-5 zeytin domates salatalık yada yeşillik

Öğle -akşam et,bol salata, yoğurt yada ayran
Veya sebze, salata Yoğurt

Bir öğünde et yersen diğer öğünde sebze yemeye çalış
Akşamları et yersen daha az acıkırsın

Eğer acıkmıyosan ara yapmak mecbur değil çok acıkırsan ayran yada 9-10 tane kuruyemiş 2-3tane kuru meyve yiyebilirsin

Suyu senin kilona göre 3.5 lt içten gerekiyor

Bu haftada düzenli olarak leslie 1 yapmaya başla eğer dışarda yürüyüş yapabilirsen daha iyi olur
3 gün yap 1 gün mola ver

Bundan sonra senden daha düzenli menüler bekliyorum
saol ablam o kız varya çatt diye çatlıycak en son biraz yoğurdumu saat 6 da yemiştim şükür daha hiç birşey yemedim ben bayaa aştım kendimi ama birde spora ğırlık versem pek iyi olur bugün hiç spor yapmadım nedense :cool:

Menu cok cok guzel dengeli:) sen yazdikca canm kiymali yumrta cekio:)
Dünden biraz kıyma kalınca buzluğa koymamıştım bugün sondu bıktım artık bende bide soğan falan koymaya üşendim kuru kuru oldu yarısınıda yemeden attım

saol ablam o kız varya çatt diye çatlıycak en son biraz yoğurdumu saat 6 da yemiştim şükür daha hiç birşey yemedim ben bayaa aştım kendimi ama birde spora ğırlık versem pek iyi olur bugün hiç spor yapmadım nedense :cool:
Tatlım 15 dak nedirki
O popo hareket etmeden nasıl erisin kızz

Kızlarrrr yarın tartılmayı unutmuyoruz ve öğlene kadar bildirimler yapılsın

Yeni kızlar, buraya başlangıç kilonuzu ve yarınki kilonuzu yazın
Düzenli paylaşıma devam Edenler 2 hafta sonra ilk sayfaya eklenecek

Dünden biraz kıyma kalınca buzluğa koymamıştım bugün sondu bıktım artık bende bide soğan falan koymaya üşendim kuru kuru oldu yarısınıda yemeden attım
Ust uste olunca bikio insan bazn. Bn de gecende yumurta yapip cope doktm malesef yiyemedm bi trlu :)

Niye peynir yemiyosun cnm
1 por.salataya 1 tk.Z yağ koyulması gerekiyor
Hiç yağsız yemek doğru değil
peyniri yiyorum ama bu aralar azıcık ara verdim arada yediğim oluyor..çünkü tam bir peynir canavarıyım..
diyetisyenim ara öğünlerde meyve yerine elinin yarısı kadar kaşar ye demişti..bazen arada onu yiyorum...ama bu aralar değil..7 li rakamlara geçene kadar cezalandırdım kendimi..

kizlar bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tbe 3 dilim sucuk peynir zeytin domates salatalik
oglen : 1 eksi elma
ara : sade turk kahvesi
aksam : 1 tabak etli bulgur pilavi salata yogurt
2 saat yuruyus yaptim 3 litre de su ictim

Back