How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

fischtabchen ler varya onladan

evet evet yemek isini en gec sekiz gibi bitirmeye calisiyorum
benim cocuklar 6,45 de yataga giriyor 7.30 gibi uyumus oluyorlar.
bende o zaman biraz rahat rahat yiyioyrum
Fishtabchen pek doğru bi seçenek değil güzelim hem hiç doyurmazki onlar
Yinede sen bilirsin

Makarnanın yanında yada ekmek arasında bende çok severdim, en son ne zaman yediğimi hatırlamıyom, ama 7 aydır yemedim onu biliyom

mesela sebze yemegi pek yemem
ama birinin menüsünde bamya gördüm ve cooktan beri yemedigimi hatirladim

yada tavuk salatasi, oda iyi oluyor
Aslında çok güzel seçenekler varda belki aklımıza gelmiyor belki üşeniyoz
Mesela ben ilk fırsatta yoğurtlu közleme patlıcan yapıcam bide yeşil mecimekden köfte bide salatasını, onuda bayadır yapmadım
Yoğurtlu kabak salatasıda çok güzel oluyor içine biraz cevizle

Teşekkür ederim tatlım
Yaklaşık 6 ayda 79 oldum sonra bilinçli olarak 1 ay falan sabit kaldım ramazanda vermek için çaba harcamadım
Bakalım şimdi tekrar başladım inşallah ulaşırım hedefime
Tatlım 2.yada 3.Sayfada yediklerimi falan yazmıştım
Eğer devamınıda biraz okursan mutlaka kendinden bişeyler bulursun
Demişinya bende 70 leri görürmüyüm diye
Bunun için tek yapman gereken harekete geçmek, demekki bişeyleri yanlış yapıyorsunki Kilo aldın eğer aynı düzenini devam ettirirsen tabiki veremezsin
Eğer azimli ve kararlıysan bizimle beraber yeni başlangıçlara merhaba diyebilirsin
işte en çok takıldığım yer şu ki azim ve kararlı olmak ben çok sabırsız bi insanım ve birada iradesizim sanıırım çevremdekiler hep yeterince istemediğimi söylüyo ama ben biiliyorum ne kdar çok istediğimi fakat yinede o düzeni o umudu yakalayamıyorum bir türlü 1-2 hafta bişeyler yaptım olma dımı hemmenn bırakıveriyorum kendimi olmuyo diye devam etmeyede cesaretim olmuyor galiba biraz.belki burda biraz destekten yararlanırımda bi harekete geçerim diye düşünüyorum ..sizlerle beraber ??

işte en çok takıldığım yer şu ki azim ve kararlı olmak ben çok sabırsız bi insanım ve birada iradesizim sanıırım çevremdekiler hep yeterince istemediğimi söylüyo ama ben biiliyorum ne kdar çok istediğimi fakat yinede o düzeni o umudu yakalayamıyorum bir türlü 1-2 hafta bişeyler yaptım olma dımı hemmenn bırakıveriyorum kendimi olmuyo diye devam etmeyede cesaretim olmuyor galiba biraz.belki burda biraz destekten yararlanırımda bi harekete geçerim diye düşünüyorum ..sizlerle beraber ??
Eğer böyle düşünürsen baştan kaybedersin ve yapamazsın
Önce kendine gerçekten güveniceksin, ne olursa olsun bu sefer sonuna kadar gidip başarıcam diceksin. Beynini şartlandıracaksın
Mesela ben 1 ocakta başladım, kendime bi defter yaptım ve bütün kilodan dolayı yaşadığım mutsuzlukları yazdım
En sonunada hedef kilomu
Ve o tarihten bu yana sadece sağlıklı beslenmeyle yatıp kalkıyorum. Bütün hayatım bu konu oldu
Gerek kk da gerek başka sayfalarda okumadığım sayfa kalmadı. Sık sık başarı hikayelerini sağlıklı beslenme önerilerini okudum halâda okuyorum
Hiç bir başarı emek verilmeden elde edilmez.
Ama sonucundaki mutluluksa hiç bişeyle değiştirilemez
İyi Düşün iyi karar ver
Eğer sabırlı ve azimli olabileceksen bize katılabilirsin tabi düzenli paylaşım yapmak şartıyla

Eğer böyle düşünürsen baştan kaybedersin ve yapamazsın
Önce kendine gerçekten güveniceksin, ne olursa olsun bu sefer sonuna kadar gidip başarıcam diceksin. Beynini şartlandıracaksın
Mesela ben 1 ocakta başladım, kendime bi defter yaptım ve bütün kilodan dolayı yaşadığım mutsuzlukları yazdım
En sonunada hedef kilomu
Ve o tarihten bu yana sadece sağlıklı beslenmeyle yatıp kalkıyorum. Bütün hayatım bu konu oldu
Gerek kk da gerek başka sayfalarda okumadığım sayfa kalmadı. Sık sık başarı hikayelerini sağlıklı beslenme önerilerini okudum halâda okuyorum
Hiç bir başarı emek verilmeden elde edilmez.
Ama sonucundaki mutluluksa hiç bişeyle değiştirilemez
İyi Düşün iyi karar ver
Eğer sabırlı ve azimli olabileceksen bize katılabilirsin tabi düzenli paylaşım yapmak şartıyla
bende sürekli intereti bu amaçla kullanıyorum .başarı hikayeleri fotoğraflar sürekli onlara bakıyorum yazdıklarını okuyorum .ilk sayfada yazdığını okudum da bu kadar mı benden olur yaa bende bi dönem 76ya düşmüştüm kilo aldığımı hissetsemde tartıya çıkmaktan korktum ve çıkıncada 110 kilo tokat gibi çarptı yüzüme.o zmandan beri depresyonlardan depresyonşlara sürükleniyorum bi dönem şu tüp mide olayına taktım ama ..ucunda ölümde olabilir görüyoruz haberlerde hep.herneyse eğer katılırsam ne yapmam gerekiyo ?hergün mü yazıcam yediklerimi? ve bide bu takım yarışmaları falan diye bişeyden bahsetmişsin o nedir acaba?

bende sürekli intereti bu amaçla kullanıyorum .başarı hikayeleri fotoğraflar sürekli onlara bakıyorum yazdıklarını okuyorum .ilk sayfada yazdığını okudum da bu kadar mı benden olur yaa bende bi dönem 76ya düşmüştüm kilo aldığımı hissetsemde tartıya çıkmaktan korktum ve çıkıncada 110 kilo tokat gibi çarptı yüzüme.o zmandan beri depresyonlardan depresyonşlara sürükleniyorum bi dönem şu tüp mide olayına taktım ama ..ucunda ölümde olabilir görüyoruz haberlerde hep.herneyse eğer katılırsam ne yapmam gerekiyo ?hergün mü yazıcam yediklerimi? ve bide bu takım yarışmaları falan diye bişeyden bahsetmişsin o nedir acaba?
Tatlım cuma zayıflama yarışmaları var
Kk da diyet gruplarına girdiğinde görebilirsin
Takımlar var herkes katıldığı takımda paylaşım yapıyor her cumada tartılıp takım listeleri yapılıyor. Yüzdelere göre derecelendirme yapılıyor.
Ben 9.takımdayım istersen gelebilirsin ama önce ilk sayfada kurallar var onları oku kabul edersen düşünürüz

Burdada birbirimizi ne kadar tanırsak o kadar fazla destek oluruz onun içine paylaşım çok önemli
Her konuda yazabilirsin sadece diyet değil
Akşamlarıda menünü suyunu sporunu yazıyosun birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz
Aslında tek ihtiyacımız olan şey motivasyonu yüksek tutmak onu da burda birbirimizi itekliyerek elde ediyoruz

Canıımmmm şunu bilki eğer böyle devam edersen dahada mutsuz olacaksın benim gibi kendinden nefret edeceksin ama bi yerde dur demek gerekiyor
Belki senin önünde çok uzun bi zaman var gibi geliyor, bende öyle düşünüp başlamadaydım şu anda 35 Kilo vermemiş olurdum
Aklından yasak ve Diyet kelimelerini çıkar
Biz sağlıklı besleniyoruz
Zaten işin püf noktası bu, bıkıp pes etmemek için aç kalmıyor ama doğru şeyler yiyoruz
Zaten 3 gün sabretsen arkası gelir, kendine güvenmeye başlarsın, başardıkçada Kendinle gurur duyarsın
Öncedende verdim aldım diye düşünme
O zaman bu kadar bilinçli olsaydık geri almazdık, artık ben korkmuyorum çünkü koruma dönemini nasıl geçirmem gerektiğini biliyorum
Ben koruma uygulamadığım için aldım
Geçmişin pişmanlıklarını değil, yaptığımız hatalardan ders çıkararak önümüze bakıcaz

Tatlım cuma zayıflama yarışmaları var
Kk da diyet gruplarına girdiğinde görebilirsin
Takımlar var herkes katıldığı takımda paylaşım yapıyor her cumada tartılıp takım listeleri yapılıyor. Yüzdelere göre derecelendirme yapılıyor.
Ben 9.takımdayım istersen gelebilirsin ama önce ilk sayfada kurallar var onları oku kabul edersen düşünürüz

Burdada birbirimizi ne kadar tanırsak o kadar fazla destek oluruz onun içine paylaşım çok önemli
Her konuda yazabilirsin sadece diyet değil
Akşamlarıda menünü suyunu sporunu yazıyosun birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz
Aslında tek ihtiyacımız olan şey motivasyonu yüksek tutmak onu da burda birbirimizi itekliyerek elde ediyoruz
evet benimde ihtiyacım olan tek şey motivasyon sanırım bundan sonra bende varım inşallah. şu takımlara da bi bakarım bakalım

evet benimde ihtiyacım olan tek şey motivasyon sanırım bundan sonra bende varım inşallah. şu takımlara da bi bakarım bakalım
O zaman işe, yarın güzel sağlıklı bi kahvaltıyla başlıyorsun
Tabi kalkınca önce tartıl buraya bildir, Cuma günleri bildirim günü
Sonrada kendini tanıtırsın, baya kalabalık bi gurub olduk
Böyle giderse bi yerde sınır koymam gerekecek

İyi geceler tatlı rüyalar güzellik
Sabah görüşürüz. Mucukkk

O zaman işe, yarın güzel sağlıklı bi kahvaltıyla başlıyorsun
Tabi kalkınca önce tartıl buraya bildir, Cuma günleri bildirim günü
Sonrada kendini tanıtırsın, baya kalabalık bi gurub olduk
Böyle giderse bi yerde sınır koymam gerekecek

İyi geceler tatlı rüyalar güzellik
Sabah görüşürüz. Mucukkk
hahayy şimdiden mutlu oldum bi heycanlandım valla :) tamam yarın yazıyorum iyi geceler sanada teşekkür ederim herşey iiçin

Canıımmmm şunu bilki eğer böyle devam edersen dahada mutsuz olacaksın benim gibi kendinden nefret edeceksin ama bi yerde dur demek gerekiyor
Belki senin önünde çok uzun bi zaman var gibi geliyor, bende öyle düşünüp başlamadaydım şu anda 35 Kilo vermemiş olurdum
Aklından yasak ve Diyet kelimelerini çıkar
Biz sağlıklı besleniyoruz
Zaten işin püf noktası bu, bıkıp pes etmemek için aç kalmıyor ama doğru şeyler yiyoruz
Zaten 3 gün sabretsen arkası gelir, kendine güvenmeye başlarsın, başardıkçada Kendinle gurur duyarsın
Öncedende verdim aldım diye düşünme
O zaman bu kadar bilinçli olsaydık geri almazdık, artık ben korkmuyorum çünkü koruma dönemini nasıl geçirmem gerektiğini biliyorum
Ben koruma uygulamadığım için aldım
Geçmişin pişmanlıklarını değil, yaptığımız hatalardan ders çıkararak önümüze bakıcaz
vallahi çok güzel söylüyorsunuz beni tanıyomuşsunuz gibi.ben sürekli zaman tutarım mezuniyete şukadar ay var ..kuzenin nişanına üç ay..arkadaşın düğününe 5 ay..böyle düşündükçe aman zaman var ya veririm biraz dedim hep hiçbirindede zayıf olamadım .(o düğün cd ve fotoğrafları hayatımın işkencesi zaten kendime bakmak bile istemiyorum o zmanlarda )herneyse işte hep böyle düşünmem yanlış şuan anlıyorum kibu ömürlük olması gereken bişey ..çünkü nişanı düğünü değil ömrümün kalanını kurtarmam gerek

Evetttt hagtanin ilkbildirimi benden gelsinnn

Gecen haftaki kilom :88.1
Bugun ki kilom :86.5
Fark : 1.6

Kizlar hedefime ulastim.dogum sonrasi ilk reglm dun basladi yavas yavas sisiyorum ama inanin ki regl olmak guzel birsey.( 7 aydan sonra super)

pazartesi olan kilom :102.5 (ortalama hatırladığım kadarıyla)
bugün:100.1
fark:2.4 ilk haftam olduğu için diyette bukadar verdim ayrıca az spr yaptığım için sanırım sudan değil de gerçekten yağdan verdim çok mutluyumm ♥♥

Evetttt hagtanin ilkbildirimi benden gelsinnn

Gecen haftaki kilom :88.1
Bugun ki kilom :86.5
Fark : 1.6

Kizlar hedefime ulastim.dogum sonrasi ilk reglm dun basladi yavas yavas sisiyorum ama inanin ki regl olmak guzel birsey.( 7 aydan sonra super)
bence çok iyi verimişsin ablam ♥

Back