Totalde eksi 0.9 idare eder ama insan daha fazlasini istiyorYarin birden iner belki abla. Tebrik ederim
Daha net bi dille söylemen lazim cnmEşime söyledim o biliyor. Ama bişeu diyemiyor tabi. Söyledim. Şöyle söyledim kilo vermek istiyorum ondan sonra nasip olursa düşüncez dedim. Sanki öyle dememişim 2 gün sonra 'yengenle konuşuyodukta bende dedim özgeleri tatile göndericem bebek yapıp gelsinler ahhahaha' diye gülerek anlatıyor. Yani ben tedavi olduğumumu illa söylemem gerek
merhaba kızlarrr
cuma 85.8
bugün 85.8
eksilerim hikaye oldu bu hafta. sabah birebir cumayla aynı oldu.
yine 2. gün oldu wc yok. halbuki sabahları 1 yk zeytinyağı da içiyorum. kafamı bir toplayayım da bir şeyler yapayım. bu böyle olmayacak.
Bi süre ayni yagi icincede vücut alisiyor etkisi olmuyor sanki cnmbirkaç gündür içiyorum canım. ayıptır söylemesi 2 önce oldu. 2 gündür yine tık yok.
Kuzum yazarken öğünler arasi bosluk birakirmisinKalınca ılık limonlu su
Kahvaltı 12.00
Pırasalı omlet,peynir,zeytin,domates,1 dilim çavdar ekmeği,tahin pekmez
Ara öğün:14.00
Sade Türk kahvesi,gün kurusu,badem
Ara öğün:16.00
Kefir,muz
Akşam:18.30
Mercimek çorbası,tavuk ızgara,roka
Akşam çayla bi kurabiye yedim
Su:2 lt
Spor yürüyüş
Okurken gözlerim şaşı oldu8.30
Çeyrek limonun suyu, 1 tatli kasigi corekotuyagi, 1 sb ilik su.
9.00
4 çeri domates, 1 salatalık, 1 yeşil biber
1 yumurtanın sarısı üstüne azıcık zeytinyağı, yeşil soğan, dereotu
1 kk beyaz peynir.
1 adet zeytin, 1 dilim çavdarlı ekmek
1 sb çay azıcık şekerli.
10.30 ara
Türk kahvesi, 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı
13.30 Elma sirkeli su
14.00 öğle yemeği 4 5 kasik barbunya salatasi, 1 caybardagi nescafe 3*1
17.00 ara 1 mandalin 1 bardak süt
20.00 pırasa yemeği 1 dilim ekmek
20.30 2 medine hurma arasina 2 tatlı kaşığı yer fıstık ezmesi. 1 havuç
( canım cokkk tatli istiyordu kac gündür, keşke 1 tane yeseydim ama olsun tatlı istegiim gitti )
Aminnnnn hepimize insAllahşu profil resmimdeki hatun gibi olmak istiyorum. duamı kabul et Allahım
Bugün icin guzel cnmSabah bir büyük bardak sirkeli su
Kahvaltı 12:00
Tambuğday unu lavaşıyla peynirli gözleme, yağsız
Çay
öğlen;
Bir ücgen dilim sucuklu omlet, 1 yemek kaşığı patates kızartması
ara; türk kahvesi
akşam 19:00
3 köfte, salata, yoğurt.
20:30
1 dilim elma 1 dilim portakal
1 bucuk litre su,
Şimdi yeşilçay içicem
Afiyet olsun abla harika bir menü. Bende yarin yeni listemle basliyorum29.ocak.cuma
10.30
Sirkeli su
Kahve
13.00
2 yumurtali omlet
Peynir
Yarim avakado
Dereotu, 4 minik domates
2 dil. C. Ekmek
16.00
1 bar kefir
Yarim havuc
18.00
2 dil. Tavada pirasa
1 sk mantar kavurma
Yogurt
18.30
2 yulafli kurabiye, seker un yok
Su 2 lt
2 kupa detoks cayi, hibiskus
1 mil leslie
Kesin bir şekilde git Söyle yapmasınlar desem söyler. Ama daha öncelerde başka konulardan bikaç kez ben sitemde bulunduğumda, nabıyım şimdi baksana yaşlanıyorlar söylesem kızsam üzülcekler görmezden gel idare et gibi dedi. Bende o yüzden artık öyle pek git söyle falan demiyorum. Ki eşimde üzülüyor artık farkındayım benim gibi ama ona böyle söylemiyo o varken söylemiyo kv.Totalde eksi 0.9 idare eder ama insan daha fazlasini istiyor
Daha net bi dille söylemen lazim cnm
Sebep te söylemek zorunda degilsin
Bu konuda bisey duymak, konusmak istemiyorum de
Hem eşin niye söylemiyormuş annesine
Sen uzuluyosan ve hassas bi konu
O da annesini uyarmasi gerekir
Bi süre ayni yagi icincede vücut alisiyor etkisi olmuyor sanki cnm
Ketentohumu yagida iyi geliyor
Evde baska yaglarin varsa onlarida kullanabilirsin
Bide karataycilarin yaptigi inciri aksamdan zeytinyaginda bekletip sabah yiyebilirsin
Kuzum yazarken öğünler arasi bosluk birakirmisin
Bide genelde miktar yazmiyorsun
Yumurta kac tane, tahinpekmez ne kadar
Corba ne corbasi ve nekadar vs.
Yogurt ve salata icin miktara gerek yok
Genel olarak güzel gorunuyor
Bugünlük kurabiyeyi gormeyelim :)
Okurken gözlerim şaşı oldu
Öğünler arasi bosluk birakip, alt alta yazarmisin cnm
Krizi hurmayla atlatman iyi olmusama tek sayi yenir derler :))
Aminnnnn hepimize insAllah
Bugün icin guzel cnm
Yarindan itibaren dolu, saglikli kahvaltiyla basla
Sen evdeydin demi, calismiyorsun
Spor yapiyormusun
Diyetisyene her haftami gidiyorsun cnmHayırlı sabahlar . 70.9 la başlıyorum haftasonuna.hep ucundan görüyorum yeni rakami. Bu hafta sonunu da güzel atlatalim insallah + olmadan.
Bidaha bisey soyleyen olursa kendin kes at cnmKesin bir şekilde git Söyle yapmasınlar desem söyler. Ama daha öncelerde başka konulardan bikaç kez ben sitemde bulunduğumda, nabıyım şimdi baksana yaşlanıyorlar söylesem kızsam üzülcekler görmezden gel idare et gibi dedi. Bende o yüzden artık öyle pek git söyle falan demiyorum. Ki eşimde üzülüyor artık farkındayım benim gibi ama ona böyle söylemiyo o varken söylemiyo kv.
evet evdeyim abla, spor yapamıyorum evde bir türlü, bazen çok güzel başlıyorum karın bacak popo egzersizleri falan. Sonra kalıyor. Bu hafta yine başlıyım onlara
Sagol cnmAfiyet olsun abla harika bir menü. Bende yarin yeni listemle basliyorum
Öyle yapıcam artık abla hadi kimseyi terslemiyim üzmeyim dedim ama valla artık bencilleşicem bendeDiyetisyene her haftami gidiyorsun cnm
Bidaha bisey soyleyen olursa kendin kes at cnm
Evdesin madem kendine bi spor programi yap
Leslieyle başla istersen
Evet abla. Aslinda bana cok yakin bir semtte. Ama malum cocuklari birakip gitmem çok zor. Hem esiminde haberi yokSagol cnm
Yeni listen hayirli olsun
Diyetisyen onlinemi
15 dklik leslie ile baslayabilirsin. Ben onda bile ilk yaptigimda zorlanmistimÖyle yapıcam artık abla hadi kimseyi terslemiyim üzmeyim dedim ama valla artık bencilleşicem bende
Evet yapıcam leslie bikaç kere başladım bıraktım. Başlıyım tekrar
Başlamıştım bi ara bende zorlandım. Bi ara sabahları sabah yogasına başlamıştım. Acayip zorlanmıştım onda. Ama bende devam ettirebilme sorunu var. Bunu bi kırabilsem15 dklik leslie ile baslayabilirsin. Ben onda bile ilk yaptigimda zorlanmistim
uzun süredir değil birkaç gündür içiyorum. çok alışkanlık yaptığını zannetmiyorum da benim beslenme düzenimden kaynaklı sanıyorum. bir de 2 öğün aralıklı beslenme ve oruç ben de wc sıkıntısı yapıyor. 2 haftadır ondan sanırım sıkıntım. meyve de aşırı yemiyorum. lif az oldu sanırım. onları ayarlamam lazım.süre ayni yagi icincede vücut alisiyor etkisi olmuyor sanki cnm
Ketentohumu yagida iyi geliyor
Evde baska yaglarin varsa onlarida kullanabilirsin
Bide karataycilarin yaptigi inciri aksamdan zeytinyaginda bekletip sabah yiyebilirsin
Aminnnnn hepimize insAllah
Meyve suyumu iciyorsun cnm
Çok aşırı meyve vardı, bozulmaması için sıktım birazını. Kendi sıkımım içerisine hiç şeker hiçbişey koymadım, zararlımıMeyve suyumu iciyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?