Yaparsın canım yeter ki ısteşöyle bir 10 kiloyu üzerimden atsam ona bile çok şükür diyeceğim. valla Allahın izniyle yarın daha azimleneceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparsın canım yeter ki ısteşöyle bir 10 kiloyu üzerimden atsam ona bile çok şükür diyeceğim. valla Allahın izniyle yarın daha azimleneceğim
Bugünü unut, yarina odaklan cnmAbla beni cocuklarin uyumamasi cok yipratiyor. Ay sonu olunca alisveriste yapamadim acikcasi. Detoks sularima bile başlayamadim. Ama bunlar bahane degil elbette. Hatali olan benim
Aynen öyleİyi geceler kızlar burayı cok fazla ihmal ettim ben nasılsınız
Kuzum 2 ay sabret ver 10 kiloyu :))şöyle bir 10 kiloyu üzerimden atsam ona bile çok şükür diyeceğim. valla Allahın izniyle yarın daha azimleneceğim
aynen
Kuzum 2 ay sabret ver 10 kiloyu :))
iyi geceler canım. tatlı rüyalarFazla olmasada biraz spor yaptim :))
1 mil leslie
Agirlikla ayakta birazda bölgesel
Iyi geceler
ben de hep sırtımı yoklarım. zayıfladıkça gerçekten katmanlar azalıyor. insanın morali düzeliyor. yoksa her yanımız yağ kitlesiVucudumda ki katmanlar azalmaya baslamis. Cok sevindim. Ustelik duzenli spor yapamıyorum. Sirtimda 3 4 katman varken suan 2 katman var. Epey duzleşmiş. Katman dedigkm şua gogus karin arasi ele gelen etler
hadi inşallahAz kalorili bol hareketli bi pazar olsun insallahhhhhh
ben de leslie istiyorum ama hala yerimden kalkamıyorumTemizlik yapıyorum harıl harıl
Ara öğün yaptım bi. Beyaz çay içtim ve elma yedim.
Belki leslie yaparım bide daha yemek yapılacak off off
hadi bi gayretben de leslie istiyorum ama hala yerimden kalkamıyorum
hadi canım inşallah. valla ben cumadan beri tartılmıyorum. yarın kaç çıkarım bilmiyorum.Tartidan önce son 3 gün cok az yiyince arti olurum diye korkuyordum
Cok şükür bugun minik bi eksi vardi :))
Yarina bi aksilik olmazsa haftaya insallah eksiyle baslicam