Meyvenin kendisi şeker zaten :))Çok aşırı meyve vardı, bozulmaması için sıktım birazını. Kendi sıkımım içerisine hiç şeker hiçbişey koymadım, zararlımı
Meyvenin kendisi şeker zaten :))Çok aşırı meyve vardı, bozulmaması için sıktım birazını. Kendi sıkımım içerisine hiç şeker hiçbişey koymadım, zararlımı
Yoookk atmaya kıyamadım posasınıda internetten baktım bi tarif gördüm, yulafı sütle yumuşatıp meyve posasına katmışlar sonra yuvarlayıp pişirmişler sağlıklı kurabiue olmuş. Öyle yaparım ilerde diye dondurucuya atayım dedim.Meyvenin kendisi şeker zaten :))
1 bardak meyve suyuna kac tane meyve gidiyor hesap et :))
Meyvenin saglikli yeri, posasi
Suyunu siktiginda... sekerini alip, faydali yerini atmış oluyorsun
harika. hadi bakalımKahvaltı; 11:00
1 yumurta
1 kare peynir
4 zeytin
Bir salata
Bir dilim tb.ekmeği
ara; türk kahvesi
akşam;
2 sk Kabak yemeği
1 kepçe çorba
Yoğurt
su 2 ltreye yakın.
az önce tartının önünden geçerken tartıldım 89.60 çıktım karnım tıka basa tok olmasına rağmen, cuma aç 90dım. İnşallah pazartesi güzel bir rakam görürüm
Yarin güzel bi eksi geliyor o zamanKahvaltı; 11:00
1 yumurta
1 kare peynir
4 zeytin
Bir salata
Bir dilim tb.ekmeği
ara; türk kahvesi
akşam;
2 sk Kabak yemeği
1 kepçe çorba
Yoğurt
su 2 ltreye yakın.
az önce tartının önünden geçerken tartıldım 89.60 çıktım karnım tıka basa tok olmasına rağmen, cuma aç 90dım. İnşallah pazartesi güzel bir rakam görürüm
ben de iki gündür saçmaladım. yarın toparlayacağım.Sabah 7.00
2 küçük sigara böreği
Saat 14.00
2 yumurta peynirliydi
1.5 dilim ekmekn
Nescafe
16.00
Turk kahvesi
Tarcinli muz
18.00
1 tabak bamya yemeği
1 dilim ekmek
ayran
Marulla 5 6 cigkofte
21.00
3 tane cay
3 4 buskuvi
Sacma bir gündü yarin toparlicam
Bugün listene baslamicakmiydin cnmSabah 7.00
2 küçük sigara böreği
Saat 14.00
2 yumurta peynirliydi
1.5 dilim ekmekn
Nescafe
16.00
Turk kahvesi
Tarcinli muz
18.00
1 tabak bamya yemeği
1 dilim ekmek
ayran
Marulla 5 6 cigkofte
21.00
3 tane cay
3 4 buskuvi
Sacma bir gündü yarin toparlicam
Abla beni cocuklarin uyumamasi cok yipratiyor. Ay sonu olunca alisveriste yapamadim acikcasi. Detoks sularima bile başlayamadim. Ama bunlar bahane degil elbette. Hatali olan benimBugün listene baslamicakmiydin cnm
harika. hadi bakalım
Ay inşallah hepimize gelsinneksilerYarin güzel bi eksi geliyor o zaman
valla şaşırdım gelmene. aynen öyle mervecim çok ihmal ettin gelmiyorsunİyi geceler kızlar burayı cok fazla ihmal ettim ben nasılsınız
Haklısın valla fulyacım bundan sonra gelmeye gayret Edıcem ınsallahvalla şaşırdım gelmene. aynen öyle mervecim çok ihmal ettin gelmiyorsunPoni Bon de gelmiyor. ne güzel sohbete diyorduk.
ben seviyelere tam başlayamadım canım. aralıklı oruç yapıyorum. ama o da 2 gündür biraz sekteye uğradı. yarın devam inşallah.Haklısın valla fulyacım bundan sonra gelmeye gayret Edıcem ınsallahnasıl gidiyor sevıyeler
Anladım canım kendini nasıl mutlu hissediyorsan oyle devam etmek en guzeliben seviyelere tam başlayamadım canım. aralıklı oruç yapıyorum. ama o da 2 gündür biraz sekteye uğradı. yarın devam inşallah.
2 öğün az karbolu iyi geldi bana. seviyelere tam hazır değilmişim. ben de böyle devam ettim.Anladım canım kendini nasıl mutlu hissediyorsan oyle devam etmek en guzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?