aaa!!!baygınlık mı geçirdinanladım. nescafe tarzı yani. canım granül kahveler çok pratik oluyor ama çok sağlıksız. aklında olsun. kahve atıklarından çok işlemden geçirilerek yapılıyor. kanserojen. tavsiye etmem.
onun yerine Türk kahvesi ya da filtre kahve tavsiye ederim. kahve makinen yoksa eğer french press alabilirsin. kahve çekirdeğini de french press e uygun öğüttürürsün öyle alırsın. ya da kahveyi ailece seviyor ve düzenli tüketiyorsanız istersen uygun fiyatlı kahve makineleri de var.
valla bilmiyorum. öğlen başladı giderek arttı. başıma doğru. geçen aylarda yine böyle olmuştu. ani bir hareketle bir acı girmişti baygınlık geçirdim. ondan korkuyorum.
yok daha önce olmuştu.aaa!!!baygınlık mı geçirdindoktora gittin mi
kahveyi benden başka içen yok canım.sağlıklı olması önceliğim tabi.ben kremalar zararlı sanıyordum.3 ü 1 arada 2 si 1 arada gibi.anladım. nescafe tarzı yani. canım granül kahveler çok pratik oluyor ama çok sağlıksız. aklında olsun. kahve atıklarından çok işlemden geçirilerek yapılıyor. kanserojen. tavsiye etmem.
onun yerine Türk kahvesi ya da filtre kahve tavsiye ederim. kahve makinen yoksa eğer french press alabilirsin. kahve çekirdeğini de french press e uygun öğüttürürsün öyle alırsın. ya da kahveyi ailece seviyor ve düzenli tüketiyorsanız istersen uygun fiyatlı kahve makineleri de var.
valla bilmiyorum. öğlen başladı giderek arttı. başıma doğru. geçen aylarda yine böyle olmuştu. ani bir hareketle bir acı girmişti baygınlık geçirdim. ondan korkuyorum.
ihmal etmeseydin keşke. allah korusun. tekrar etmediyse sıkıntı yoktur inşallah❤yok daha önce olmuştu.
teşekkür ederim canım.badem000
Suda çözülebilen kahveleri tüketmek kanser riskini artırır mı? - LOG
Granül kahveler bize hem pratik hem de iyi bir kahve deneyimi sunuyor. Ancak sağlığımız açısından aldığımız riskleri kaçımız biliyoruz?www.log.com.tr
şöyle söyleyeyim. aktardaki kahveler Türk kahvesine uygun. onlardaki öğütücü french press e uygun ayarlamaz.kahveyi benden başka içen yok canım.sağlıklı olması önceliğim tabi.ben kremalar zararlı sanıyordum.3 ü 1 arada 2 si 1 arada gibi.
french press im var.aktara gidip kahve çekirdeği mi öğüttürmeliyim?bu şekilde kahve alınıyor mu?
Buralardayım canım 6. Takıma basladım yetısmeye calısıyorum hızlarınaaskrhpozitif mervecim nerelerdesin canım uğramıyorsun? merak ettim.
ben de öyle. 3 yere yazıyorumBuralardayım canım 6. Takıma basladım yetısmeye calısıyorum hızlarına
Ben yapamıyorum onu ya valla yetısebılsem super olacak bir duzen oturtmaya calısıyorumben de öyle. 3 yere yazıyorum
Geçmiş olsun canım sicak iyi gelir heraldekızlar sol omzumda bir kas ağrısı oluştu. çok fena. jel sürüp sıcak havlu koyduk. ağrı kesici aldım. bakalım.
Bence derler canım fark vardir illa ki.Günaydın
Ben tartılamadım sabah erken yola çıktık. 4 gun falan evde yokuz.
Dlkkat etmeyecalisacagim.3 4 aydir gorusmuyoruz.bakkalim zayiflamissin dlyecwkler mi?
Haftaya cok guzel basladin cnmGunaydin
Cuma 99.5 idi
Iyi yolculuklar cnmGünaydın
Dlkkat etmeyecalisacagim.3 4 aydir gorusmuyoruz.bakkalim zayiflamissin dlyecwkler mi?
Ödem oldugu halde sabitsen demekki eksisin cnmmerhaba kızlarrr
önceki gün balığın yanında yediğim fazlaca turp otu salatasını sanırım çok hızlı öğütmeden yedim. o gece midemde bir rahatsızlık, şişkinlik oldu. akşamdan bu yana yine bir şişlik ve ayrıca tüm vücudumda çokça da ödem var. wc de sıkıntılı.
ödem neden oldu anlamadım. tuzlu da yemedim. uyuyunca geçer dedim ama yok geçmedi.
cuma 85.8
bugün 85.8
iyi tatillerGünaydın
evet eksiyimHaftaya cok guzel basladin cnm
Iyi yolculuklar cnm
Kv yemi gidiyorsunuz
Ödem oldugu halde sabitsen demekki eksisin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?