💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

aaa!!!baygınlık mı geçirdindoktora gittin mi

kahveyi benden başka içen yok canım.sağlıklı olması önceliğim tabi.ben kremalar zararlı sanıyordum.3 ü 1 arada 2 si 1 arada gibi.
french press im var.aktara gidip kahve çekirdeği mi öğüttürmeliyim?bu şekilde kahve alınıyor mu?

şöyle söyleyeyim. aktardaki kahveler Türk kahvesine uygun. onlardaki öğütücü french press e uygun ayarlamaz.
valla bazı kahveciler de, starbucks ta, kahve dünyasında, tchibo da, nette falan var. alırken french press e uygun öğütür müsünüz diyeceksin. öğütüp veriyorlar ya da netteki satıcılar öyle gönderiyor. 3 çekirdek var. yumuşak, medium, dark. yani orta ve koyu kavrulmuş.

kahve çekirdekleri yetiştiği ülkeye göre, toprağına ve iklime göre ayrı tatları vardır.
en ideal medium yani orta kavrulmuş kahvedir. granül kahve içebiliyorsan medium ve dark içebilirsin. medium iyi ama.

24 ocak pazar

10.30
Sirkeli su, 1 tk ketentohumu yagi
Sade kahve

13.00
Köpüklü sütlü kahve
3 hurma
3 ceviz

18.00
Avuc ici kadar et
2 dil firinda pirasa
Bol salata

Su 2.5 lt

merhaba kızlarrr
önceki gün balığın yanında yediğim fazlaca turp otu salatasını sanırım çok hızlı öğütmeden yedim. o gece midemde bir rahatsızlık, şişkinlik oldu. akşamdan bu yana yine bir şişlik ve ayrıca tüm vücudumda çokça da ödem var. wc de sıkıntılı.
ödem neden oldu anlamadım. tuzlu da yemedim. uyuyunca geçer dedim ama yok geçmedi.

cuma 85.8
bugün 85.8

Mutlu haftalar kizlar

Benim +600
Ama menulerden oldugunu dusunmuyorum
Haftasonu cok yoruldum bide erken tartildim
Yarin en kötü sabit olurum heralde

Gunaydin

Cuma 99.5 idi
Haftaya cok guzel basladin cnm
Günaydın
Ben tartılamadım sabah erken yola çıktık. 4 gun falan evde yokuz.
Dlkkat etmeyecalisacagim.3 4 aydir gorusmuyoruz.bakkalim zayiflamissin dlyecwkler mi?
Iyi yolculuklar cnm
Kv yemi gidiyorsunuz
Ödem oldugu halde sabitsen demekki eksisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…