Ayyy çok özür dilerim.ben " leptinin"
Yazdım valla.şeyinin nedir ya kusura bakma
ben de normalde içmem ama çok zorladığı zaman alıyorum ağrı kesici.Sadece 2 3 dk dayanabildim zaten ablaböyle ağrı kesici tarzıda içmeyi hiç sevmiyorum hep kendisi geçsin kafasında oluyorum ama dayanamıcam artık galiba
Türk kahvesi mi o yoksa filtre mi canım?Ben se şimdi içiyordum Eki Görüntüle 2768143
Bende dayanamıcam akşam yemeğinden sonra alıcam artık
ben de normalde içmem ama çok zorladığı zaman alıyorum ağrı kesici.
Türk kahvesi mi o yoksa filtre mi canım?
Canlansin diye mi yapiyosun?saçları yumurtalayıp yağladım yineartık pazar rutinim olacak. şimdi kahvemi hazırlayacağım
1 yumurta sarısıCanlansin diye mi yapiyosun?
Ben klasik pcolu kadin oldum resmen. Önüm iyice acildi. Kisacik kestirip bakim yapsam diyorum sonrada psikolojim cok bozulur diye vazgeciyorjm
afiyet olsun. sabah 3 dilim ekmek fazla olmuş gibi.menüm
sabah 3 dlm ekmek
4 kaşık ot kavurması
Ara 1 kuru incir
ara kahve
Akşam 18.00
1 tabak tavuk yemeği (patates de vardı)
salata yoğurt
Su 1 lt
Spor yok
Haklısın canım.afiyet olsun. sabah 3 dilim ekmek fazla olmuş gibi.
Bu granül kahve. (Jacops un)Ben süt kreması koymuyorum.bu filtre kahve sayılıyor mu bilmiyorum
ben de normalde içmem ama çok zorladığı zaman alıyorum ağrı kesici.
Türk kahvesi mi o yoksa filtre mi canım?
Geçmiş olsun niye oldu kikızlar sol omzumda bir kas ağrısı oluştu. çok fena. jel sürüp sıcak havlu koyduk. ağrı kesici aldım. bakalım.
anladım. nescafe tarzı yani. canım granül kahveler çok pratik oluyor ama çok sağlıksız. aklında olsun. kahve atıklarından çok işlemden geçirilerek yapılıyor. kanserojen. tavsiye etmem.Bu granül kahve. (Jacops un)Ben süt kreması koymuyorum.bu filtre kahve sayılıyor mu bilmiyorum
valla bilmiyorum. öğlen başladı giderek arttı. başıma doğru. geçen aylarda yine böyle olmuştu. ani bir hareketle bir acı girmişti baygınlık geçirdim. ondan korkuyorum.Geçmiş olsun niye oldu ki
Geçmiş olsun ani bir hareketmi yaptınki acaba, kas gevşetici kullan yavaş yavaş egzesizle açmaya çalışsan, geçer inşallah hemenkızlar sol omzumda bir kas ağrısı oluştu. çok fena. jel sürüp sıcak havlu koyduk. ağrı kesici aldım. bakalım.
saol canım. valla ani hareket yaptığımı hiç hatırlamıyorum. başıma ilerlemese ağrısı sorun değil ama yine baygınlık yaşarım diye korkuyorum. biraz biraz ovuyorum ara ara. inşallah geçer canım.Geçmiş olsun ani bir hareketmi yaptınki acaba, kas gevşetici kullan yavaş yavaş egzesizle açmaya çalışsan, geçer inşallah hemen
Allah korusun canım dikkat etsaol canım. valla ani hareket yaptığımı hiç hatırlamıyorum. başıma ilerlemese ağrısı sorun değil ama yine baygınlık yaşarım diye korkuyorum. biraz biraz ovuyorum ara ara. inşallah geçer canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?