💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayyy çok özür dilerim.ben " leptinin"
Yazdım valla.şeyinin nedir ya kusura bakma

Sadece 2 3 dk dayanabildim zaten abla böyle ağrı kesici tarzıda içmeyi hiç sevmiyorum hep kendisi geçsin kafasında oluyorum ama dayanamıcam artık galiba
ben de normalde içmem ama çok zorladığı zaman alıyorum ağrı kesici.
Türk kahvesi mi o yoksa filtre mi canım?

saçları yumurtalayıp yağladım yine artık pazar rutinim olacak. şimdi kahvemi hazırlayacağım
Canlansin diye mi yapiyosun?

Ben klasik pcolu kadin oldum resmen. Önüm iyice acildi. Kisacik kestirip bakim yapsam diyorum sonrada psikolojim cok bozulur diye vazgeciyorjm

Canlansin diye mi yapiyosun?

Ben klasik pcolu kadin oldum resmen. Önüm iyice acildi. Kisacik kestirip bakim yapsam diyorum sonrada psikolojim cok bozulur diye vazgeciyorjm
1 yumurta sarısı
saça yetecek kadar sızma zeytinyağı
1 ampül bemiks
1 ampül bepanten
1 ampül E vitamini ya da 1 jel kapsül E vitamini

bu karışımı haftada bir saça sürüp 1 saat bekleyip yıkadığında; saç dökülmesine, yıpranmış saçlara, mat ve cansız saçlara, kırıklara, saç kopmalarına, görünüşüne, çabuk ve sağlıklı uzamasına müthiş etkisi oluyor. düzenli yapacaksın ama sorunun bitene kadar. tavsiye ederim.

İyi akşamlar
sabah 11.45:
Yumurta,kırmızı biber,domates,peynir
3 zeytin ,muz
Ara öğün 15.45:
Kefir,ananas,1 ceviz
Akşam 19.00:
Brokoli haşlaması ve yoğurt
Arada beyaz çay içtim akşam yine yeşil çay ya da kahve içerim
İki gün detoks gibi birşey yaptım bakalım ama çok acıktım dün akşam bugün de kendimi tutmak dileğiyle
su da şuan 1.5 litre ama yatana kadar 2,25 litre olur gibi

Sabah 12:30
1 dilim ekmek
Kücük bir kare peynir,
1 zeytin
Yumurta

ara: türk kahvesi

akşam 19:30
Et döner dürüm (Tam buğday unundan lavaşla)
Ayran

su yatana kadsr 2 lt olur

kızlar sol omzumda bir kas ağrısı oluştu. çok fena. jel sürüp sıcak havlu koyduk. ağrı kesici aldım. bakalım.

sabah 1 bardak limonlu su + 1 kupa oolong çayı

öğlen 13.30
1 orta boy muz+ 2-3 tk sade fındık ezmesi+ tarçın
20 dk sonra
1,5 kk örgü peynir ve 1 dilim ekmekten tost (balkabaklı, kabak çekirdekli siyez ekmeği)
5 siyah zeytin
3 çeri domates

ara sade Türk kahvesi + 1 kupa filtre kahve

akşam 19.15
2 kepçe mercimek çorbası
1 yumurtadan kıymalı soğanlı ıspanak kavurması
biraz ev yapımı karışık turşu

az sonra 2 kupa oolong çayı
yatana kadar 2 lt ye yakın su

akşam üzeri 30 dk fast leslie

Bu granül kahve. (Jacops un)Ben süt kreması koymuyorum.bu filtre kahve sayılıyor mu bilmiyorum
anladım. nescafe tarzı yani. canım granül kahveler çok pratik oluyor ama çok sağlıksız. aklında olsun. kahve atıklarından çok işlemden geçirilerek yapılıyor. kanserojen. tavsiye etmem.
onun yerine Türk kahvesi ya da filtre kahve tavsiye ederim. kahve makinen yoksa eğer french press alabilirsin. kahve çekirdeğini de french press e uygun öğüttürürsün öyle alırsın. ya da kahveyi ailece seviyor ve düzenli tüketiyorsanız istersen uygun fiyatlı kahve makineleri de var.

Geçmiş olsun niye oldu ki
valla bilmiyorum. öğlen başladı giderek arttı. başıma doğru. geçen aylarda yine böyle olmuştu. ani bir hareketle bir acı girmişti baygınlık geçirdim. ondan korkuyorum.

kızlar sol omzumda bir kas ağrısı oluştu. çok fena. jel sürüp sıcak havlu koyduk. ağrı kesici aldım. bakalım.
Geçmiş olsun ani bir hareketmi yaptınki acaba, kas gevşetici kullan yavaş yavaş egzesizle açmaya çalışsan, geçer inşallah hemen

Geçmiş olsun ani bir hareketmi yaptınki acaba, kas gevşetici kullan yavaş yavaş egzesizle açmaya çalışsan, geçer inşallah hemen
saol canım. valla ani hareket yaptığımı hiç hatırlamıyorum. başıma ilerlemese ağrısı sorun değil ama yine baygınlık yaşarım diye korkuyorum. biraz biraz ovuyorum ara ara. inşallah geçer canım.

Allah korusun canım dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…