💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Valla ben oyle biliyorum heke el yapiminda daha da seker varmis digerleri yine katkili oluyor ya. Yine de zuhal abla iyisini bilir yada bi int yaz bakalim ne demisler :)

Valla ben oyle biliyorum heke el yapiminda daha da seker varmis digerleri yine katkili oluyor ya. Yine de zuhal abla iyisini bilir yada bi int yaz bakalim ne demisler :)
canım el yapımı sıfır şeker var içinde ..özel yapım kullanıyorum nette de sakınca yoktur diyor bakalım zuhalcim ne diyecek...
aslında limon sevsem azıcık onun yerien olacakta limonla aram hiç iyi değil pek meyve de yemiyorum offf off

bayanlar denemeyi düşündüğüm bi diyrt var sizce etkili olurmu kendim yazdım bu diyeti
Sabah uyandığında (06.00 – 08.00):

•1 Büyük bardak limonlu su – 1 elma veya 3 kırmızı erik

Kahvaltı (08.00-09.00):

• Kayısı kıvamında suda haşlanmış iki yumurta

• 5 adet yeşil limonlu kırmızı biberli zeytin

• Kibrit kutusu kadar peynir

• 1 domates

• Şekersiz çay ya da süt

Öğle yemeği (13.00-14.00):

• tavuklu salata

• Bir su bardağı ayran

Ara öğün/şart değil (15.00):

• 5 badem 2 kkayısı

Akşam Yemeği (18.00-19.00) :

•1 kase çorba

Gece (20.00-23.00)

•hiçbir şey yemek yok

güzel ama hiç ekmeğe yer vermemişsin bu menuye uyarsan çok iyi canım..

Ben diyetisyene gitmiştim 3 ~5 yıl önce. Beni Osmaniye li sanıp, dedi ki sakın nar ekşisi koyma salatalarına falan. Bende şaşırmıştım. Narın kendi şekerli zaten, ekstra şeker olmasa da

Ben diyetisyene gitmiştim 3 ~5 yıl önce. Beni Osmaniye li sanıp, dedi ki sakın nar ekşisi koyma salatalarına falan. Bende şaşırmıştım. Narın kendi şekerli zaten, ekstra şeker olmasa da
tamam canım anlaşılmıştır bir süre nar ekşisi rafa kalksın o zaman eeeeeeeeee nasıl yiyeceğim domates ve salatalığımı tuz yok yağ yok limon yok ben sade nasıl yiyeceğim yaw midem bulanır ki ....ekmek zaten yok..ııııııı yumurta eşliğinde domat :)))

aşırı dökmüyorsan bişey olmaz belki bilemem ben. Bende zeytinin peynirin tuzuyla yiyorum domates salatalığı onlarda baya tuz oluyor canım

aşırı dökmüyorsan bişey olmaz belki bilemem ben. Bende zeytinin peynirin tuzuyla yiyorum domates salatalığı onlarda baya tuz oluyor canım
bir tatlı kaşığı kadar koyuyorum aşırı sevmem kesinlikle..

peynir yemeyeli uzun zaman oldu arada kaşar yiyorum ..zeytin de okul kapandığından beri almadım yememk için kahvaltıya gidince belki 2 veya 3 tane pek sevmem kendilerini ...AMA SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE DAYANAMAM İŞTE..ÇOK SEVERİM PEYNİRİN HER TÜRLÜSÜNÜ..

Ablacigim nar zaten sekerli istersen 1 tk zeytinyagi ve bol limon kullanabilirsin cok az da tuz koy bisey olmaz ama cok az tuz

Bu arada demet bak 1 kepce corba 1 dlm ekmege 3 yk pilava yada 3 yk makarmaya denk sen corba ile doymazsan sunu yapabilirsin 8 yk sebze 2 yk yogurt ve salata veyaaaa 3 kpfte buyuklugu et salata yogurt bunlari ana ogunlerinde tercih wdebilirsin

Hatice diyet listesine baktim sanirim evimde gidince hem sana hem demete yazarim kim isterse kullanabilir

Menün güzel tatlım tebrikler
Sabah meyveni kahvaltıdan yarım saat önce yersen daha iyi olur

tmm abla dedigin gibi yapicam su sekerli meyveleri de 2-3 gun yemiyim diyorum bi de 1 hafta her gun 1 tane sade turk kahvesi iceyim diyorum umarim ise yarar hic kacisi yok o kalan 6-7 kilo gidecek insallah
Evet meyve sağlıklı ama Kilo verme sürecinde kimine yaramıyor. Aynen bende de öyle
Meyve yiceksen kahvaltıdan önce yemek en doğrusu ama üzüm et kötü seçim hem şekerli hem çok acıktırır
Bencede bikaç gün meyveyi, akşamları karbonhidratı kes mutlaka fark edecektir

Bende öyle listelere bağımlı kalamam sıkıntı basar. Zaten ne Yemen gerektiğini doğruyu yanlışı biliyorsun sadece uygulamak kalıyor
Bide aç kalırsan çabuk bıkarsın o yüzden aç kalma doğru şeylerle karnını doyur

güzel olmuş cnm hele stepper çok iyi

Menü güzelde cnm Aslında akşam az olmuş
Yarın tartı için bi önlemse olabilir

Önemli olan vermek cnm az yada çok farketmez
Rakamlara takılmayalım o kadar

Haticem menün güzel ama sebze yediğin zaman istersen 1 dil Ekm yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…