- 7 Ağustos 2015
- 291
- 269
- 23
ayy ablam ya vallaha bende üzülmüştüm kusura bakma ♥♥Tamam konusucaz deliii hadi hadi kiz kardesimle ayni yastasiniz ayni tiripler inanki seni dusundugum icin elestiriyorum yoksa insan umursamayada bilir :)
yapma yaAyse ogretmenim nar eksisi diyette onerilmiyor asiri sekerli oldugu icin ben o sekilde biliyorum :)
canım el yapımı sıfır şeker var içinde ..özel yapım kullanıyorum nette de sakınca yoktur diyor bakalım zuhalcim ne diyecek...Valla ben oyle biliyorum heke el yapiminda daha da seker varmis digerleri yine katkili oluyor ya. Yine de zuhal abla iyisini bilir yada bi int yaz bakalim ne demisler :)
güzel ama hiç ekmeğe yer vermemişsin bu menuye uyarsan çok iyi canım..bayanlar denemeyi düşündüğüm bi diyrt var sizce etkili olurmu kendim yazdım bu diyeti
Sabah uyandığında (06.00 – 08.00):
•1 Büyük bardak limonlu su – 1 elma veya 3 kırmızı erik
Kahvaltı (08.00-09.00):
• Kayısı kıvamında suda haşlanmış iki yumurta
• 5 adet yeşil limonlu kırmızı biberli zeytin
• Kibrit kutusu kadar peynir
• 1 domates
• Şekersiz çay ya da süt
Öğle yemeği (13.00-14.00):
• tavuklu salata
• Bir su bardağı ayran
Ara öğün/şart değil (15.00):
• 5 badem 2 kkayısı
Akşam Yemeği (18.00-19.00) :
•1 kase çorba
Gece (20.00-23.00)
•hiçbir şey yemek yok
ayy gerçektenmi vallaha artık ekmeği hiç aramıyorum gerek duymuyorumgüzel ama hiç ekmeğe yer vermemişsin bu menuye uyarsan çok iyi canım..
Ben diyetisyene gitmiştim 3 ~5 yıl önce. Beni Osmaniye li sanıp, dedi ki sakın nar ekşisi koyma salatalarına falan. Bende şaşırmıştım. Narın kendi şekerli zaten, ekstra şeker olmasa dazuhalcim Allah nasip ederse yarın patates detoksuna başlıyorm :))
da bir sıkıntı haşlama patatesin içine yeşillik vs koysam olur mu sade yemek işkence yahu maydanoz koysam..
birde ben domates salatalığa nar ekşisi koyuyorum sadece tuz yağ vs yok herhalde sıkıntı olmaz demi..
tamam canım anlaşılmıştır bir süre nar ekşisi rafa kalksın o zaman eeeeeeeeee nasıl yiyeceğim domates ve salatalığımı tuz yok yağ yok limon yok ben sade nasıl yiyeceğim yaw midem bulanır ki ....ekmek zaten yok..ııııııı yumurta eşliğinde domat :)))Ben diyetisyene gitmiştim 3 ~5 yıl önce. Beni Osmaniye li sanıp, dedi ki sakın nar ekşisi koyma salatalarına falan. Bende şaşırmıştım. Narın kendi şekerli zaten, ekstra şeker olmasa da
Osmaniye de yim aslında, adana diyorum niyeyse. Ankarada osmaniyeyi bilmeyen olunca öyle diyordumUzum328 bende adanadayim
aşırı dökmüyorsan bişey olmaz belki bilemem ben. Bende zeytinin peynirin tuzuyla yiyorum domates salatalığı onlarda baya tuz oluyor canımtamam canım anlaşılmıştır bir süre nar ekşisi rafa kalksın o zaman eeeeeeeeee nasıl yiyeceğim domates ve salatalığımı tuz yok yağ yok limon yok ben sade nasıl yiyeceğim yaw midem bulanır ki ....ekmek zaten yok..ııııııı yumurta eşliğinde domat :)))
bir tatlı kaşığı kadar koyuyorum aşırı sevmem kesinlikle..aşırı dökmüyorsan bişey olmaz belki bilemem ben. Bende zeytinin peynirin tuzuyla yiyorum domates salatalığı onlarda baya tuz oluyor canım
Sosu kullanılmıyo ekşisi çok faydalı hem zayıflatıyo bn haberlerde duymuştum bi arayapma ya(
bu ama sos değil nar ekşisinin kendisi el yapımı o da mı olmaz desene ben bilmeden hep nar ekşili yerim salatamı((
limona bir alışabilsem ah ah sorma canım benim..Bwnim diyetisyende yasaklamisti az koyuyosan bisey de olmaz amnnn ne bilimmm kafam karisti ogretmwnim sen sık limonu kapansin bu konu :)
Menün güzel tatlım tebriklerKizlaar bugunluk yeme islemi tamam:)
Sabah
Azcik peynir
Donates
Salatalik
Yarim dilim tam tahil ekmegi
Iki yumurta
Yarim seftali
Yarim erik
Ara
Bi bardak taze domates suyu
Oglen
1erik
Biraz uzum
Bir bardak sut
Aksam
Tavuk sis
Cok kucuk bi parca lavas
3 koz biber
Smdi de yuruyuse gidiyorum serin serin:)
Evet meyve sağlıklı ama Kilo verme sürecinde kimine yaramıyor. Aynen bende de öyletmm abla dedigin gibi yapicam su sekerli meyveleri de 2-3 gun yemiyim diyorum bi de 1 hafta her gun 1 tane sade turk kahvesi iceyim diyorum umarim ise yarar hic kacisi yok o kalan 6-7 kilo gidecek insallah
Bende öyle listelere bağımlı kalamam sıkıntı basar. Zaten ne Yemen gerektiğini doğruyu yanlışı biliyorsun sadece uygulamak kalıyorCok dogru soyluosun iste insanin bi tam noktasi oluyor Ben cok denedm diyeyisyene gittim verdim Geri aldm bi firmanin zayiflama urununu aldm Dunya kadar para verdim arkadas tavsiyesi yoksa almam Boyle seyler I Ama olmadi olmadidiyetisyenin vertigi diyet zor degildi Ama 1 ay sonra bikiyorum mu ne oluyor sevkim bitiyor haplar zaten fiyasko oldu benim icin simdi sadece iradem 've Ben baska hic bisey yok bide siz insallahh bu kez olur
güzel olmuş cnm hele stepper çok iyiBugun ku menum
8:00 yarim lt soguk su
9:00 1 bardak maydonoz suyu
10:30 2 haslanmis yumurta domates salatalik peynir
13:30 2 top dondurma Bende Adet donemimdeyim en masum tatli
15:30 4 kofte salata ayran
19:00 Ton balikli salata boylece dengelemis oldugumu dusnuyorum
Ayrica 30 dk step 2500 adim dondurmayi noturledi :)
3 lt su
Menü güzelde cnm Aslında akşam az olmuşselam kızlar..
hemen yediklerimi yazayım azcık karışık oldu nedense ..
sabah 1 su bardağı ilaç
sona bir bardak bitki çayı karışık
yarım saat sona
sabah 11 de
2 yumurta
domates salatalık
1 ykçörek otlu lor
4 bardak şekersiz çay
saat
14.30 da
7 kaşık kıymalı bamya
4 kaşık yoğurt
3 bardak şekersiz çay
saat
18 de yeşil çay eşliğinde 10 badem
saat 19 30 da ,
bir köfte
5 kaşık yoğurt
yarın tartıda eğer yine aynı kiloyu çıkarsam çıldırabilirim..
Önemli olan vermek cnm az yada çok farketmezOgretmenim bence cok guzel bi menu hadi bakalim yarin kim birinci olacak.
Bari listeye girsek ben ilk hafta 2. İkinci hafta kg veremeden sabit kaldim ucuncu hafta 3. Bu hafta da bakicaz :)
Saka bi yana 86.5 hedwfimi gorsem super olur spor yapmadan yine iyi gidiyor esasen
Haticem menün güzel ama sebze yediğin zaman istersen 1 dil Ekm yiyebilirsinSlmmmm canlarıııııım özledim sizi temizlikti çocuklardı derken bugün hiç bakamadım menümü yazayım
Sabah 3 kuru kayısı
KAHVALTI 2 haşlama yumrta 2 dilim kepekli ekmek 1 kaşık bal peynir domates salatalık
ARA 5.6 üzüm
ÖĞLE haşlanmış yağsuz tuzsuz 1.5 tabak kabak 1 kase yoğurt salata
Ara bi avuç leblebi
AKŞAM haşlama kabak salata yoğurt
3 litre su 3.5 olr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?