Ben de korkuyorum...o zamanlar gelsin korksak da çaresini düşünürüz artık. Kuru kuruya korkmak olmaz tabi. Koruma döneminde de takılırız buralardaCanim ben aslinda hizli vermekten cok korkuyorum biliyor musun, çünkü ben koruma doneminden cok korkuyorum. Koruyamamaktan cok hizli bir sekilde geri almaktan. Ve görüyorum ki saglikli beslenme olarak hâlâ hayatima endeks edememisim
Kızlar şimdi hatırladım 1 ay önce hedeflerimi yazmıştım ve ilk kilidimi açmış bulunuyorum. Amacım ne zaman nasip olur bilmem gebeliğe kadar güzel bir kilo vermek. Gebelikte de sağlıklı beslenmeye devam edip en az şekilde kiloyla sonlandırıp(amin inşallah amin) 69 kilidine göz dikmek
İnşallah canım teşekkürlerİnşallah guzel haberler verirsin bize
Afiyet olsun15.ocak cuma Menüm
11.00
Ilik sirkeli su
Filtre kahve
13.00
2 ucgen dilim tavada pirasa boregi
Yogurt
15.15
1 hurma
2 ceviz
19.15
2 sk et kavurma
1.5 sk bulgur pilavi
Salata
Su 2 lt
Yapmak isteyenler icin pirasa boreginin tarifi
Sogan, rendelenmis havuc hafif kavrulur
Ince dogranmis pirasa ilave edilip suyu cekene kadar pisirilir
Diger kapta 2-3 yumurta, biraz yogurt, peynir, dereotu, az kabartma tozu, dereotu, yesil sogan, 3 kasik un (ben siyez unu kullandim, istenirse yulafda konur)
Baharatlar
Karistirilir,
Pirasa eklenip harmanlanir
Tavada az siviyag koyup alt üst cevirerek orta ateste pisirilir
Afiyet olsun helvasa hadi tartı ödülü olsunMenüm
Sabah
1 sahanda yum.
15 zeytin
1 tk bal
Yeşillik
2 ceviz
Akşam 19.00
1 lahamcun
2 br ayran
Salata
Su 1 lt.5
Spor 1 saat yürüyüş
Akşam 20.00 2 kaşık helva
Cuma kaçamağı olsun
Şimdi yeşilçay içİcem
Bende denicem börek çok severim ve ara ara çok aklıma giriyo beni tatmin eder en azından o zamanlarYapmak isteyenler icin pirasa boreginin tarifi
Diger kapta 2-3 yumurta, biraz yogurt, peynir, dereotu, az kabartma tozu, dereotu, yesil sogan, 3 kasik un (ben siyez unu kullandim, istenirse yulafda konur)
Baharatlar
Karistirilir,
Allahın izniyle yarından itibaren başlıyorum canım.İnşallah bu son artin olsun tatlim
hımmm güzel görünüyor. denerim.Yapmak isteyenler icin pirasa boreginin tarifi
Baharatlar
Karistirilir,
Siyez olmasi sart degil cnmdeneyeceğim.siyez unu da alayım.o eksik kalmasın
Kiz ben yetkili mercii degilimAz öyle 1 kaselik yaparım o halde teşekkürler izni aldım içim rahat olabilir
Ispanak, kabakla da olur cnmBende denicem börek çok severim ve ara ara çok aklıma giriyo beni tatmin eder en azından o zamanlar
Eline saglik abla. Ben normalde de pirasali borek sevemedim. İspanakli denerim bunu :)Yapmak isteyenler icin pirasa boreginin tarifi
Baharatlar
Karistirilir,
Bu tür denedinmi cnmEline saglik abla. Ben normalde de pirasali borek sevemedim. İspanakli denerim bunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?