Kayinvalidemde kaliyorum canim. Pazartesi annemde tartilmistim zaten. Birde burda tartilsam 3 farkli sonuç olacak. Pazartesi kendi evimde tartilirim inşallahçok güzel gitmiş canım. tez zamanda 79 ları da gör inşallah
haftaya birden giser iniallah canım☺sakın moralini bozma.sağlıklı beslenmeye devam et.❤
günaydın ponibonella
sen tartılmadın mı?
merak ediyordum :)) yarın tartıl ama.
Bu hesaba gore seneye bende fit olur muyumİki gün de ekşi 500 gayet güzel abla
Yarış moduna girince zaten kim tutar seniama çok da hızlı verip kendini bezdirme lütfen.ayda sadece3 kilo versen
3.12=36 yapar.
104 -36 =68
1 senede fitsin işte.
Tamam sağolasın ablaNette dukan birası yazarsan cikar cnm
Tebrik ederim abla. Bademinde dedigi gibi mesele birden vermek degil hazmederek azar azar vermek. Tabi takima girmissin biraz daha fazla vermek istersin biliyorum ama kafana takarsan da ya bırakabilirsin yada stresten veremezsiniz. Akisina birak. Menulere dikkat et yeterKilo bildirimi
Geçen hafta 104.5
Bugün 104
Fark 0.5
Sali 105 dim
2 gündür tam olarak basladim ve duzenli menü yazicam
Evet ben östrojen içeren hormon ilacı kullandım onun etkisi oldu zaten 21 gün içtim şimdi klomen kullanıyorum yumurta gelişsin diyeO zaman bi yerlerde hata yapiyorsun cnm
Kullandigin bi ilac falan varmi
İnşallah bu son artin olsun tatlim
Tamam canım sağol aynen pes etmemek lazımçok güzel gitmiş canım. tez zamanda 79 ları da gör inşallah
haftaya birden giser iniallah canım☺sakın moralini bozma.sağlıklı beslenmeye devam et.❤
günaydın ponibonella
sen tartılmadın mı?
merak ediyordum :)) yarın tartıl ama.
Canım bir maden suyu, yarım limon ve french pressde normal bir fincanlık yeşil çay demliyordum ben sen sallama içiyorsan öyle koy bunları karıştır istersen 1 limon bile olurMiktarları ne kadardı canım bende yapayım
Tamam bunu yapayım canım teşekkür ederim zaten aklımdaydı bu tarz bişey yapmakCanım bir maden suyu, yarım limon ve french pressde normal bir fincanlık yeşil çay demliyordum ben sen sallama içiyorsan öyle koy bunları karıştır istersen 1 limon bile olur
İnşallah guzel haberler verirsin bizeEvet ben östrojen içeren hormon ilacı kullandım onun etkisi oldu zaten 21 gün içtim şimdi klomen kullanıyorum yumurta gelişsin diye
Evet evet inşallah canımİnşallah guzel haberler verirsin bize
ElbetteBu hesaba gore seneye bende fit olur muyum
Sagol cnmTebrik ederim abla. Bademinde dedigi gibi mesele birden vermek degil hazmederek azar azar vermek. Tabi takima girmissin biraz daha fazla vermek istersin biliyorum ama kafana takarsan da ya bırakabilirsin yada stresten veremezsiniz. Akisina birak. Menulere dikkat et yeter
Aynen oyle canim acelem yok. Ama normalde kendime aylik ortalama 4 kg hedef koydugum icin sanirim gözüme fazla gelmeye başladı. Birde şuan bu duzensizlik beni yordu :/ bu ayı hiç verimli geciremedim. Üzülüyorum biraz.. evime döner dönmez kendime ayri yemekler yapicam hizli bir giriş yapcam. Ama inceldigimi farkediyorum kiyafetlerden.Elbettehemen hesap edelim çok keyifli oluyor di mi
En son 100 diyelim
Ayda 3 kilo versen .(ki emzirdiğin için daha fazlası da gidebilir)
12.3 =36
100-36= 64
Ne kadar kolay :)))
Ama acele yok.bu kiloları bir anda almadık sonuçta .di mi?
Pes etmek de yok.
Boyun kaçtı büşra?
Cok yaparsan cok yersin. En azından az yap ve şeker yerine bal yada pekmezle tatlandirCanım çok helva istiyo kızlar unda olur irmikte. Yarın öğlen kahvesiyle yapsam nolur
Senin hesap daha güzelAynen oyle canim acelem yok. Ama normalde kendime aylik ortalama 4 kg hedef koydugum icin sanirim gözüme fazla gelmeye başladı. Birde şuan bu duzensizlik beni yordu :/ bu ayı hiç verimli geciremedim. Üzülüyorum biraz.. evime döner dönmez kendime ayri yemekler yapicam hizli bir giriş yapcam. Ama inceldigimi farkediyorum kiyafetlerden.
Yaza girerken 80 olsam, yaz biterkende 75 olabilsem yeter
Boyum 1.68
Canim ben aslinda hizli vermekten cok korkuyorum biliyor musun, çünkü ben koruma doneminden cok korkuyorum. Koruyamamaktan cok hizli bir sekilde geri almaktan. Ve görüyorum ki saglikli beslenme olarak hâlâ hayatima endeks edememisimSenin hesap daha güzel
Az öyle 1 kaselik yaparım o halde teşekkürler izni aldım içim rahat olabilirCok yaparsan cok yersin. En azından az yap ve şeker yerine bal yada pekmezle tatlandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?