💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kayinvalidemde kaliyorum canim. Pazartesi annemde tartilmistim zaten. Birde burda tartilsam 3 farkli sonuç olacak. Pazartesi kendi evimde tartilirim inşallah

Kilo bildirimi

Geçen hafta 104.5
Bugün 104
Fark 0.5

Sali 105 dim
2 gündür tam olarak basladim ve duzenli menü yazicam
Tebrik ederim abla. Bademinde dedigi gibi mesele birden vermek degil hazmederek azar azar vermek. Tabi takima girmissin biraz daha fazla vermek istersin biliyorum ama kafana takarsan da ya bırakabilirsin yada stresten veremezsiniz. Akisina birak. Menulere dikkat et yeter

Tamam canım sağol aynen pes etmemek lazım

Canım bir maden suyu, yarım limon ve french pressde normal bir fincanlık yeşil çay demliyordum ben sen sallama içiyorsan öyle koy bunları karıştır istersen 1 limon bile olur
Tamam bunu yapayım canım teşekkür ederim zaten aklımdaydı bu tarz bişey yapmak

Bu hesaba gore seneye bende fit olur muyum
Elbette hemen hesap edelim çok keyifli oluyor di mi
En son 100 diyelim
Ayda 3 kilo versen .(ki emzirdiğin için daha fazlası da gidebilir )
12.3 =36
100-36= 64
Ne kadar kolay :)))

Ama acele yok.bu kiloları bir anda almadık sonuçta .di mi?

Pes etmek de yok.

Boyun kaçtı büşra?

Sagol cnm

Öyle yapmaya calisacam
Sonucta biz elimizden geleni yapalimda, vucut ne kadar isterse o kadar veriyor :))

Kahvaltı 10:00
2 dilim tam buğday ekmeğiyle sandivç

öğle 13:00
3 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 yk pilav

ara türk kahvesi, 1 kuru kayısı

akşam;
Balık
Salata
2 veya 3 lokma ekmek.

su 2 litre.
30 dk yürüyüş

Aynen oyle canim acelem yok. Ama normalde kendime aylik ortalama 4 kg hedef koydugum icin sanirim gözüme fazla gelmeye başladı. Birde şuan bu duzensizlik beni yordu :/ bu ayı hiç verimli geciremedim. Üzülüyorum biraz.. evime döner dönmez kendime ayri yemekler yapicam hizli bir giriş yapcam. Ama inceldigimi farkediyorum kiyafetlerden.

Yaza girerken 80 olsam, yaz biterkende 75 olabilsem yeter

Boyum 1.68

Senin hesap daha güzel boyun da iyi :)

Kızlar şimdi hatırladım 1 ay önce hedeflerimi yazmıştım ve ilk kilidimi açmış bulunuyorum. Amacım ne zaman nasip olur bilmem gebeliğe kadar güzel bir kilo vermek. Gebelikte de sağlıklı beslenmeye devam edip en az şekilde kiloyla sonlandırıp(amin inşallah amin) 69 kilidine göz dikmek

Eklentiler

• 3E65316B-5898-4863-9370-91C876CCED1B.png
    84 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…