Bende bugun montuma girdim ama biraz darGeçen sene zorla kapattığım kabanınım içine rahatça giriyorum.ama bu yetmez.çocuklara hamileyken zaten düğmelerin yerini değiştirip genişletmiştim.o düğmeler yerine gelecek inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugun montuma girdim ama biraz darGeçen sene zorla kapattığım kabanınım içine rahatça giriyorum.ama bu yetmez.çocuklara hamileyken zaten düğmelerin yerini değiştirip genişletmiştim.o düğmeler yerine gelecek inşallah
darısı bana inşallah. benimkilerin de önü zorluyor.İşte o mont
Daha güzel olacak inşallahİşte o mont
Gündüz yapmadım yapmayım dedim akşama doğru yine aklıma girdi yaptım. 2 3 tatlı kaşığı aldım öyle ama miğdem inanılmaz rahatsız oldu. Tabi buna akşam yemeğinde bulgur pilavı yememde etkili oldu. Of haftasonu ipin ucu kaçıyo yaaa. Sabahta kahvaltıda sıcak ekmek vardı azcık ondan da yemiştimBen ozellikle seker koyma bal ya da pekmez koy demistim
Maalesef bende yine artiya gectim.Gündüz yapmadım yapmayım dedim akşama doğru yine aklıma girdi yaptım. 2 3 tatlı kaşığı aldım öyle ama miğdem inanılmaz rahatsız oldu. Tabi buna akşam yemeğinde bulgur pilavı yememde etkili oldu. Of haftasonu ipin ucu kaçıyo yaaa. Sabahta kahvaltıda sıcak ekmek vardı azcık ondan da yemiştim
Bizim ömrümüz diyetle gecicek sanırım hiç kafamız rahat bişeyler yiyemicezMaalesef bende yine artiya gectim.
Duzenim resmen alt üst. Evdeki farede yakalanmamis hâla. Bugun temizlik yaptık mecbur yarin eve doncez
İnşallah defolup gitmistir ama muhtemelen evdeBizim ömrümüz diyetle gecicek sanırım hiç kafamız rahat bişeyler yiyemicez
Kaçtımı acaba başka yere
Fare işi zor.kolay gelsin valla.kedi beslesenizİnşallah defolup gitmistir ama muhtemelen evde
Afiyet olsun canım .spor da varsabah 1 bardak limonlu su
öğlen 13.15
soğanlı peynirli omlet
5 zeytin
3 çeri domates, 1 köz biber
3 brezilya cevizi ve 10 çiğ badem
aralarda 1 Türk kahvesi + 1 kupa filtre kahve
akşam 19.20
fırında deniz levrek
1 tabak turp otu salatası
3 lokma pırasalı mısır ekmeği
gün içinde oolong ve puer çayları içtim. az sonra da içeceğim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su
akşam üzeri 30 dk fast leslie
Yarım karbonu sınırla canım.telafi edersin inşallah.bugünden planını yap istersenGündüz yapmadım yapmayım dedim akşama doğru yine aklıma girdi yaptım. 2 3 tatlı kaşığı aldım öyle ama miğdem inanılmaz rahatsız oldu. Tabi buna akşam yemeğinde bulgur pilavı yememde etkili oldu. Of haftasonu ipin ucu kaçıyo yaaa. Sabahta kahvaltıda sıcak ekmek vardı azcık ondan da yemiştim
Afiyet olsun abla :)Iyi aksamlar
16. Ocak cumartesi
5.15
-Sirkeli ilik su
-Sade kahve
-1 minik kurabiye incir kuruyemisli (seker un yag yok)
-1 minik kurabiye (kuruyemis, hc unu var)
12.00
2 yumurta, az süt, 1 tk hc unuyla krep
Yarim küçük avakado
Dereotu
Domates
15.15
Yulaf incir sütle puding
17.30
2 sk et kavurma
1 sk bulgur pilavi
Domates biber
Ayran
Su 2 lt
İnşallah ya insan çok tedirginnolurİnşallah defolup gitmistir ama muhtemelen evde
Öyle yapıcam yarın dengelemeye çalışıcammAfiyet olsun canım .spor da var
Yarım karbonu sınırla canım.telafi edersin inşallah.bugünden planını yap istersen
Afiyet olsun abla :)
Ne güzel kendin için kurabiyeler falan yapıyorsun.
adım attık bugün hayırlısıylaAfiyet olsun canım .spor da var
Sagol cnmAfiyet olsun abla :)
Ne güzel kendin için kurabiyeler falan yapıyorsun