Tebrikler inşallah yaza kadar 69lar gelecekEki Görüntüle 2761460 Günaydın kızlar ilk tartı benden gelsin Geçen hafta cuma 90,65 di
900 gr gitmiş. Az tabi üzüldüm ama 80lere geldiğime sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler inşallah yaza kadar 69lar gelecekEki Görüntüle 2761460 Günaydın kızlar ilk tartı benden gelsin Geçen hafta cuma 90,65 di
Teşekkürler ablacımYinede cok guzel cnm tebrikler
Onceden kac ti kilon cnm
Kizlar bildirimleri..
Gecen hafta
Bugun
Fark
Seklinde yapiyoruz
Aayy hayal gibi o rakamlar inşallah amin aminTebrikler inşallah yaza kadar 69lar gelecek
pardon yazmamışım 86,6 ydı ilk geldiğim hafta iki hafta önce yani geçen hafta 87ydim yine .Adet gecikti 7 gün ödem var dedim yapmadım bildirim ama inemedim hala ablaYinede cok guzel cnm tebrikler
Onceden kac ti kilon cnm
Kizlar bildirimleri..
Gecen hafta
Bugun
Fark
Seklinde yapiyoruz
deniyim bu hafta yarından itibaren var mı bildiğin birşeyler canım ?Ödem atıcı bişeyler denedinmi canımm
Canım öyle internette falan gördüm birçok tarif ama hiç denemedim o yüzden hangisi iyidir hiç bilemedim. Benim bu ara aklımda şey var 1 litre suya 2 poşet yeşil çay ve limon atıp içsem diyorum ama tabi kendi kafamdan uydurdum zararı olurmu acaba bilmiyrımdeniyim bu hafta yarından itibaren var mı bildiğin birşeyler canım ?
Aslında ben önceden diyetisyene gittğimde soda, demlenmiş yeşil çay ve limonu karıştırıp içiyordum bak onu yapayım bariCanım öyle internette falan gördüm birçok tarif ama hiç denemedim o yüzden hangisi iyidir hiç bilemedim. Benim bu ara aklımda şey var 1 litre suya 2 poşet yeşil çay ve limon atıp içsem diyorum ama tabi kendi kafamdan uydurdum zararı olurmu acaba bilmiyrım
çok güzel gitmiş canım. tez zamanda 79 ları da gör inşallahEki Görüntüle 2761460 Günaydın kızlar ilk tartı benden gelsin Geçen hafta cuma 90,65 di
haftaya birden giser iniallah canım☺sakın moralini bozma.sağlıklı beslenmeye devam et.❤Kilo bildirmi :87.0
Ne yazıkki değişik bir şişlik ve ödem var bir türlü kurtalamıyorum neyse 1-2 hafta daha pes etmeden devam
günaydın ponibonellaGünaydın tombikellalar
merak ediyordum :)) yarın tartıl ama.Günaydın.
Ben kv de de oldugum icin tartiamadim burda
O zaman bi yerlerde hata yapiyorsun cnmpardon yazmamışım 86,6 ydı ilk geldiğim hafta iki hafta önce yani geçen hafta 87ydim yine .Adet gecikti 7 gün ödem var dedim yapmadım bildirim ama inemedim hala abla
İnşallah bu son artin olsun tatlimMerhaba kızlar
Cuma 87.2
Bugün 87.9
Fark +0.7
Gayet guzel eksi cnm 2 gün onceki kacamaga ragmen iyi toparlamişingeçen hafta 72.7
bugün 72.1
fark -600
71 görmeyi çok istiyordum... :/
ama buna da şükür.
neyse yarın bidaha tartılayım.
moddan düşmek yok (bunlar benim olumlamalarımdan : mutluyum zayıflıyorum.her geçen gün inceliyorum.bir önceki günden daha sağlıklıyım. )
Evet abla.Gayet guzel eksi cnm 2 gün onceki kacamaga ragmen iyi toparlamişin
İki gün de ekşi 500 gayet güzel ablaKilo bildirimi
Geçen hafta 104.5
Bugün 104
Fark 0.5
Sali 105 dim
2 gündür tam olarak basladim ve duzenli menü yazicam
Miktarları ne kadardı canım bende yapayımAslında ben önceden diyetisyene gittğimde soda, demlenmiş yeşil çay ve limonu karıştırıp içiyordum bak onu yapayım bari
Yarın 71 gelir bence çok az kalmışgeçen hafta 72.7
bugün 72.1
fark -600
71 görmeyi çok istiyordum... :/
ama buna da şükür.
neyse yarın bidaha tartılayım.
moddan düşmek yok (bunlar benim olumlamalarımdan : mutluyum zayıflıyorum.her geçen gün inceliyorum.bir önceki günden daha sağlıklıyım. )
Deekki spor sende baya işe yariyorEvet abla.
Çok üzüldüm kendi mi yollara vurdum resmen dün de ömrümde ilk defa olacak tek öğün yaptım.
Zaten eskisi gibi veremiyorum cnmİki gün de ekşi 500 gayet güzel abla
Yarış moduna girince zaten kim tutar seni ama çok da hızlı verip kendini bezdirme lütfen.ayda sadece3 kilo versen
3.12=36 yapar.
104 -36 =68
1 senede fitsin işte.
Nette dukan birası yazarsan cikar cnmMiktarları ne kadardı canım bende yapayım