Evet güzel olur onlarlada ilk fırsatta deniyim ben bunu teşekkürlerIspanak, kabakla da olur cnm
Olsun birbirimize burda destek oluyoruz ya yeme deseydin mesela yemezdim yada yesemde içim çok huzursuz olurduKiz ben yetkili mercii degilimistedigini yiyebilirsin tabiki ama diyetteyken mecbur kismak gerekiyor
Yada kendimi avutuyorum iyi kızlarda ye dedi yiyim bari diyeOlsun birbirimize burda destek oluyoruz ya yeme deseydin mesela yemezdim yada yesemde içim çok huzursuz olurdu
Büşraaaaa bu helvanin suçlusu sensinOlsun birbirimize burda destek oluyoruz ya yeme deseydin mesela yemezdim yada yesemde içim çok huzursuz olurdu
Helvanın bana katacağı kilonunda dimii ablaaBüşraaaaa bu helvanin suçlusu sensin
Heee, sen bile bile yeHelvanın bana katacağı kilonunda dimii ablaa
Yok bana gelcekte tarti günü dicem ah izin olmasaydı böyle olmazdı yemezdim ben helvayı bu kiloyuda görmezdimHeee, sen bile bile ye
Kalorisi büşraya gidecek
Bence geç olmadan vazgecYok bana gelcekte tarti günü dicem ah izin olmasaydı böyle olmazdı yemezdim ben helvayı bu kiloyuda görmezdim
Tatlim koptum deyip haftasonunu boşa geçirmeBiliyorum buradan cok koptum. Kesin yine artiya da döndüm. Ama eve geceyim bomba gibi gelicem.badem000 siyezden bahsedilmiş bime bu hafta geldi. Siyez unu aldirdim eşime. Kinoa,keten tohumu, greçka falan aldirdim. Deneyecegim bakalim ortaya neler cikacak :)
Günaydın ablaGunaydinnnnn
Mutlu haftssonlari
Devami gelsin insallah cnmGünaydın abla
Bugün dayanamadım tartıldım -400 g gördüm inşallah devamı gelir yine
Kac yumurta varGünaydınlar
Eki Görüntüle 2762300
Chialı ve Pul biberli omletim
Ekstra 15 zeytin 1 kaşık lor peyniri 2 çk bal
alışırsan emin ol pırasalı ıspanaklıdan daha lezzetli oluyor.Eline saglik abla. Ben normalde de pirasali borek sevemedim. İspanakli denerim bunu :)
1.5Devami gelsin insallah cnm
Kac yumurta var
Ben ozellikle seker koyma bal ya da pekmez koy demistimOlsun birbirimize burda destek oluyoruz ya yeme deseydin mesela yemezdim yada yesemde içim çok huzursuz olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?