Devam ediyorum canimSen biraktinmi seviyeleri devam ediyomusun canim
instagram ve face hesaplarını müstehcen paylaşım yapıyorsun diye kapatmışlar. bırak onu başkasına ait face hesabını kendi telefonunda bile açamıyormuş. bu telefonda face açamazsın diyormuş. işin içinde iş var yani. 2 gün sonra açılacak sitesinden ve telegramdan yayın yapılacak. gerisi mervenin yazdıkları gibi.Ne olmuş cnm bilmiyorum. Apa ne açıklama yaptı?
bir başlayayım diyorum sonra karbo zorluyor. aslında 3 ay yemesem sanki çatlayacağım. oysa yapmak zorundayım. olmazsa 16 sına kadar canımın istediklerini yiyeyim diyorum. sonra 3 ay sıkarım kendimi diyorum.Seviyelerle ilgili acıkmala yaptı 13 ocakta sıte acılıyormus 16 ocaga kadar kayıt yaptıranlar toplu seviyeyı yapabılecekmıs canlı yayın vs onlara katılabılecekmıs dıgerlerı kendi basına devam edecekmiş. seviyelerde sona yaklasmadıysanız tekrar basa sarın dedi. Seviye dısında dıger sevıyelerı degıstırmıs. Iksır alamayanları farklı yonlendırecekmıs. Bu sene kt daha farklıymış ve cok ozelmis vs vs genel hatları buydu canın birde 100 kısı sececek ve doktor kontrolu de takıplı yaptıracakmıs kanser hastası harıc
ben de bir öyle bir böyleyim. üstüne de regl sıkıntısı girdi araya. hepten alt üst oldum. kilo olunca hormonlar da dengesizleşti tabi.Kuzum gelmek istiyorum da bi kendimi toparliyamiyorum
Sizide negatif etkilemek istemiyorum
Diyete her gün baslayip aksam bozuyorum
ruhumuz daralıyor. ben de okuyorum ama sadece okuyorum.Burayida baska diyet sayfalarinida hep okuyorum aslinda cnm ama icimden hic bisey gelmiyor
Cok guzelSabah
2dlm ekmek
1/2 haşlanmış yum.
1tk bal 2ceviz
Yeşillik
1 kk peynir
15 zeytin
Ara kahve
Akşam 18.30
Yemekten 30 dk kadar önce 1kivi 6 fıstık
1.5 kase mercimek çorbası
2 kaşık ot kavurması
4 kaşık pancar yoğurt salatası (biraz soteledim)
Su 1.5 lt
Spor yok
Abla cok az yiyosun. Yediklerinde sana zararlıDesteginiz icin teşekkür ederim kizlar
Kendimi zorlamaya calisacam
Bugün yeni dunurlere gittik öğleden sonra
Düğün vs. Konusmaya
Sabah cnm bisey istemiyordu orda yedim biraz
10 ocak pazar
16.00
2-3 kş et kavurma
2-3 kş pilav
Az salata
Bikac küçük parca lahana turşusu
1 parmak kadar börek
Sonra acikirsam baharatli yogurt yerim
ben de şimdi sade fındık ezmeli muz yiyorum. halbuki yememem lazım. bugün iyi yedim.Az once çayla 3 hurma ve 3 incir yedim
O zaman spor ekleben de şimdi sade fındık ezmeli muz yiyorum. halbuki yememem lazım. bugün iyi yedim.
Akşam yemeği sonrası yemesen çok güzel gider canım.öğünlerin dolu dolu zaten.bol su iç akşamdan sonra bence.hem onlar insülinim yükseltip acıktırır.Az once çayla 3 hurma ve 3 incir yedim
valla iyi olurdu ama şu 1-2 gün birşey yapamam. regl sancım var. azcık rahatlayasın vücut öyle. yoksa çok iyi olurdu.O zaman spor ekle
Patlat bi leslie
Ağızdan o geçen o nefesin içinde börekler pilavlar tatlılar yoktur kesin zatenAa ben yalnış anladım annen gerdanlığı sonra kaybetti diye anlamadım pardonBenimde baba tarafımda, teyzemler de hepsi kilolu biraz genetikmi oluyor acaba bu bizde işte nefes alsak kilo alıyoruz
Benim sabahlari cnm hic bisey istemiyor cnm kahve iciyorumAbla cok az yiyosun. Yediklerinde sana zararlıkonusma nasil gecti
Yooo ne münasebet hiç öyle şeyler yimemAğızdan o geçen o nefesin içinde börekler pilavlar tatlılar yoktur kesin zaten
Abla buda demekki onunde 9 ay var ve 9 ayda yeni bir Zuhal abla dogar valla hemde fıstık gibiBenim sabahlari cnm hic bisey istemiyor cnm kahve iciyorum
Orda ne varsa onu yemiş oldum, tatli vs. Yemedim
Saat 8 gibi 1 kase baharatli chiali yogurt yedim.
Düğün icin de 10.ay gibi dusunuyoruz
O zamana virüs belki azalir
Eveeeet katılıyorumAbla buda demekki onunde 9 ay var ve 9 ayda yeni bir Zuhal abla dogar valla hemde fıstık gibi
Şu an icin düğün beni hic motive etmiyor desem :))Abla buda demekki onunde 9 ay var ve 9 ayda yeni bir Zuhal abla dogar valla hemde fıstık gibi
Hiç yoktan iyidir1 mil leslie yaptım.
Biraz önce az da olsa akşam akşam metom çalışsın dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?