Baban gerdanlığı geri almış mıEder tabi etmez olur mu. Esininde sana ilgisini arttigini farkedince daha iyi hissediyosun tabi. Zamaninda babamda anneme gerdanlik almiş ama annem koruyamamis kgyu
Bende aynısını dusunuyorum kendisine vahiyle(haşa) gelmıs gibi davranıyorMemurluktn istifa ettiğine pişman olmaz umarımben ilaçlara da karşıym iksir denen şeye de öyle para için yapılmış gibi sadece sonuçta bu adam ne doktor ne de bitki bilimci
Pek uzuldugu soylenemez canım. Alismis artik. Benim ailem hepsi kilolu maalesefAy her yemek başında bunları düşünerek oturalım bencehareketlerimiz etkileniyo ben bi ara ayakkabımı bağlamak için eğilemiyordum
Ay ne üzülmüştür anneciğin ama insanlık hali işte olabiliyor böyle şeyler
O zaman da alyans aldircamTabi eğer hedefine ulaşırsa eşi napcak bilmiyorum
rica ederimm
Evet yuzuk için sorduk 6 ay icinde kucultturme ve bakimi yapiliyormuş. Yani kilo verebilirsem ordaki kadinda sasiriri tebrik ederO zaman yüzük büyük gelecekhatırlatma için iyi ama 30 kg ver bileziktn aşağısı kurtarmaz de
Almamiş ama bozdurulmuş sonra bi sekildeBaban gerdanlığı geri almış mı
Sen biraktinmi seviyeleri devam ediyomusun canimBende aynısını dusunuyorum kendisine vahiyle(haşa) gelmıs gibi davranıyor
Afiyet olsun ben beğendimKahvaltı 12:30
Yumurta
2 çatal Peynir
3 zeytin
2 3 çatal patates kızartması
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
ara kahve
akşam 19:00
Balık
2 yemek kaşığı pilav
Salata
su 1,5 lt şuan da
Aa ben yalnış anladım annen gerdanlığı sonra kaybetti diye anlamadım pardonPek uzuldugu soylenemez canım. Alismis artik. Benim ailem hepsi kilolu maalesef
Ah geçmiş olsun, zamanla hepsi yavaş yavaş olur inşallah cana gelmesin, ama işte insan yine üzülür, benimde annem evlendikten sonra düğün takılarının hepsini çaldırmış hiçbişey kalmamışO zaman da alyans aldircam2.5 yil once evime hirsiz girdi. Bir cift kupem bile kalmadi
Teşekkür ederim hepimize afiyetler olsun akşamınız güzel geçsin kızlarAfiyet olsun ben beğendim
Olmali tabi sizde isteyin kizlar. İlla pahali bişey olmasi gerekmez ama yarim elma gonul alma demislerAh geçmiş olsun, zamanla hepsi yavaş yavaş olur inşallah cana gelmesin, ama işte insan yine üzülür, benimde annem evlendikten sonra düğün takılarının hepsini çaldırmış hiçbişey kalmamışAlyansın en iyisini hakedersinn o zaman, alsınlar tabi yaa mükafatımız olmalı
Bende bi düşüneyim ne istesem diyeOlmali tabi sizde isteyin kizlar. İlla pahali bişey olmasi gerekmez ama yarim elma gonul alma demisler
Düşünmesi bile ne güzel cnmBurda daha once yazmismiydim hayirlayamadim. Hava atar gibi olmak istemem, eşim bana yüzük aldi. Sonra da dediki hediyeni önce aldim yaza kadar 30 kg ver. Bende dedim 30 olmaz 20de anlaşalimşimdi parmagima baktikca diyet aklima geliyor. Birde kucuk beden kirmizi etek alcam kendime şöyle uçuş uçuş. Tesetturluyum ama kac yildir etek giymiyorum, yakismiyordu çünkü
Tmm cnm nasil istersenKaptanim ben esim ise baslayinca gelicem
Takimdan da izne ayrilcam
Iki haftadir 89.7 yim eklenirse bu sekilde olsun
Kullananlar baya memnun ama bilemicem cnmMemurluktn istifa ettiğine pişman olmaz umarımben ilaçlara da karşıym iksir denen şeye de öyle para için yapılmış gibi sadece sonuçta bu adam ne doktor ne de bitki bilimci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?