• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kahvaltı 12:30
Yumurta
2 çatal Peynir
3 zeytin
2 3 çatal patates kızartması
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal

ara kahve

akşam 19:00
Balık
2 yemek kaşığı pilav
Salata

su 1,5 lt şuan da

Ay her yemek başında bunları düşünerek oturalım bence 😊 hareketlerimiz etkileniyo ben bi ara ayakkabımı bağlamak için eğilemiyordum 😂
Ay ne üzülmüştür anneciğin ama insanlık hali işte olabiliyor böyle şeyler 😞
Pek uzuldugu soylenemez canım. Alismis artik. Benim ailem hepsi kilolu maalesef

Pek uzuldugu soylenemez canım. Alismis artik. Benim ailem hepsi kilolu maalesef
Aa ben yalnış anladım annen gerdanlığı sonra kaybetti diye anlamadım pardon ☺️ Benimde baba tarafımda, teyzemler de hepsi kilolu biraz genetikmi oluyor acaba bu bizde işte nefes alsak kilo alıyoruz ☺️

O zaman da alyans aldircam :KK70: 2.5 yil once evime hirsiz girdi. Bir cift kupem bile kalmadi
Ah geçmiş olsun, zamanla hepsi yavaş yavaş olur inşallah cana gelmesin, ama işte insan yine üzülür, benimde annem evlendikten sonra düğün takılarının hepsini çaldırmış hiçbişey kalmamış 😟 Alyansın en iyisini hakedersinn o zaman, alsınlar tabi yaa mükafatımız olmalı :KK70:

10 ocak menüsü

11.00
Küçük bir tost
1 haslama yumurta
Çay
2 küp peynir
3 4 zeytin
Patlicanli sos

14.30
Yeşilçay

18.00
Ezogelin çorba
İspanakli yumurta
Salata
Biraz ekmek

Eklentiler

• IMG_20210110_173831.jpg
    IMG_20210110_173831.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 26
Ah geçmiş olsun, zamanla hepsi yavaş yavaş olur inşallah cana gelmesin, ama işte insan yine üzülür, benimde annem evlendikten sonra düğün takılarının hepsini çaldırmış hiçbişey kalmamış 😟 Alyansın en iyisini hakedersinn o zaman, alsınlar tabi yaa mükafatımız olmalı :KK70:
Olmali tabi sizde isteyin kizlar. İlla pahali bişey olmasi gerekmez ama yarim elma gonul alma demisler

Burda daha once yazmismiydim hayirlayamadim. Hava atar gibi olmak istemem, eşim bana yüzük aldi. Sonra da dediki hediyeni önce aldim yaza kadar 30 kg ver. Bende dedim 30 olmaz 20de anlaşalim 😂 şimdi parmagima baktikca diyet aklima geliyor. Birde kucuk beden kirmizi etek alcam kendime şöyle uçuş uçuş. Tesetturluyum ama kac yildir etek giymiyorum, yakismiyordu çünkü
Düşünmesi bile ne güzel cnm
İnşallah yaza bol bol etekde alirsin 😁
Kaptanim ben esim ise baslayinca gelicem
Takimdan da izne ayrilcam
Iki haftadir 89.7 yim eklenirse bu sekilde olsun 🥰🥰
Tmm cnm nasil istersen 😘
Memurluktn istifa ettiğine pişman olmaz umarım 🙂 ben ilaçlara da karşıym iksir denen şeye de öyle para için yapılmış gibi sadece sonuçta bu adam ne doktor ne de bitki bilimci
Kullananlar baya memnun ama bilemicem cnm

Sabah
2dlm ekmek
1/2 haşlanmış yum.
1tk bal 2ceviz
Yeşillik
1 kk peynir
15 zeytin

Ara kahve

Akşam 18.30
Yemekten 30 dk kadar önce 1kivi 6 fıstık

1.5 kase mercimek çorbası
2 kaşık ot kavurması
4 kaşık pancar yoğurt salatası (biraz soteledim)

Su 1.5 lt
Spor yok

Desteginiz icin teşekkür ederim kizlar 💕💕💕

Kendimi zorlamaya calisacam 😔

Bugün yeni dunurlere gittik öğleden sonra
Düğün vs. Konusmaya
Sabah cnm bisey istemiyordu orda yedim biraz

10 ocak pazar

16.00
2-3 kş et kavurma
2-3 kş pilav
Az salata