Afiyet olsun canımKahvaltı 12:30
Yumurta
2 çatal Peynir
3 zeytin
2 3 çatal patates kızartması
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
ara kahve
akşam 19:00
Balık
2 yemek kaşığı pilav
Salata
su 1,5 lt şuan da
Genetik faktörden çok ailesel diyorlarAa ben yalnış anladım annen gerdanlığı sonra kaybetti diye anlamadım pardonBenimde baba tarafımda, teyzemler de hepsi kilolu biraz genetikmi oluyor acaba bu bizde işte nefes alsak kilo alıyoruz
10 ocak menüsü
11.00
Küçük bir tost
1 haslama yumurta
Çay
2 küp peynir
3 4 zeytin
Patlicanli sos
14.30
Yeşilçay
18.00
Ezogelin çorba
İspanakli yumurta
Salata
Biraz ekmek
Bütün gün için bence de az abla.kendini çok sıkma.Desteginiz icin teşekkür ederim kizlar
Kendimi zorlamaya calisacam
Bugün yeni dunurlere gittik öğleden sonra
Düğün vs. Konusmaya
Sabah cnm bisey istemiyordu orda yedim biraz
10 ocak pazar
16.00
2-3 kş et kavurma
2-3 kş pilav
Az salata
Bikac küçük parca lahana turşusu
1 parmak kadar börek
Sonra acikirsam baharatli yogurt yerim
Aslında regl ağrını hafifletir canım.valla iyi olurdu ama şu 1-2 gün birşey yapamam. regl sancım var. azcık rahatlayasın vücut öyle. yoksa çok iyi olurdu.
Çök güzelSeviye 1 31.gün
Umarım bulgur ve nohut beni sısırmez
Çök güzel ponim.Menüm
1.arada 10 badem
2.arada 1 b süt içtim
Su az
Spor yok bugün
Gidiyordur elbet benim esımde oyleydı sımdı zayıfladıkca daha cok hosuna gidiyorBenimkinin de yoktu. Bu sene birseyler oldu. Sanirim kg vermem hosuna gidiyo
Hadi bakalım cnaımYa dimi dimi hissettiğimi söyledinn haftasonu kaçıyo böyle ya nasıl bunu toparlıcam bilmiyorumAma yok uzaklara gitmicemm pazartesi 8leri göremesemde cuma o 8 gelecek
Kendine ozel tabaklar hazırla canim ozen tabaklarına ki canın cekmesınKesinlikle şart eşim börekler çörekler yerken karşımda benim salata yemeğe alışmam lazım
Ama etmesi lazım abla dugun yaklastıgınsida keske dememek ıcın sımdı baslaman lazım suan baslamaz san daha cok kilo eklenecek ve bu sefer dugun zaman elbise bulamayacaksın yada istedıgın gibi olmayacak ve mutsuz hissedeceksınŞu an icin düğün beni hic motive etmiyor desem :))
Sadece cok hantal, yorgun, bitkin, mutsuz hissediyorum
Tam bi baslasam yaza kadar baya bi hafiflerim aslinda
Bu hafta insallah dogru dürüst bi eksi görmeye calisacam :))
İstiridye mantarıymıs ilk defa bu hafta denedim bende canimÇök güzelde kahvaltıda ki şeyi bilemedim.mantar mi o mervecim?
evet doğru söylüyorsun. ama bu akşam geç oldu. kalsın artık. yarın yapmaya çalışırım.
Aslında regl ağrını hafifletir canım.
Dimi mesela akşam yemeğinden sonra çay içerken yanına illa bişey olmalı diye şartlandırıyoruz bazen kendimizi, çok şükür yavaş yavaş atmaya calışıyoruz amaAfiyet olsun canım
Genetik faktörden çok ailesel diyorlar.yeme alışkanlığını ailemizden alıyoruz ya.alışkanlıklarımızı değiştirmek mesele.mesela etin yanına illaki bir pilav kobduruyoruz.halbuki 1 çeşit meze bol salata yapsak.ayranla beraber.daha leziz ama sağlıklı bir sofra olur.
bence çok güzel afiyet olsun büşra.
Bütün gün için bence de az abla.kendini çok sıkma.
Hayırlısı olsun herşeyin.
Aslında regl ağrını hafifletir canım.
Çök güzelde kahvaltıda ki şeyi bilemedim.mantar mi o mervecim?
Çök güzel ponim.
Sevinsek mi üzülsek mi bilemedim :)Günaydın kızlar bugün markete gitmiştim kendim için minik bir profiteröl alayım dedim şeytan dürttü kahvemle yerim sonra bi spor yaparım diyeaz önce bide ne göreyim meğer küflü profiterol almışım kaçamaksız Diyete son gaz devam
Valla ben gunduz cok aç kaldim. Akşamda herkes kek yedi bende kuru meyve yedim işteben de şimdi sade fındık ezmeli muz yiyorum. halbuki yememem lazım. bugün iyi yedim.
Herkes kek yerken dayanamiyosun işte. Bence kekten iyidir genedeAkşam yemeği sonrası yemesen çok güzel gider canım.öğünlerin dolu dolu zaten.bol su iç akşamdan sonra bence.hem onlar insülinim yükseltip acıktırır.
Vericeksinkafamı toplamam lazım. ne güzel uyum sağlamaya çalışıyordum. reglin düzensizliği alt üst etti. şu birkaç gün iyice düşüneceğim. ya birkaç yıl önce yaptığım gibi kaçamaklı karatay yapacağım ya da 16 ocakta apayla başlarım. 1 ay bile yapsam iyi kilo veririm. şu ilk 10 kiloyu bir silkelesem üzerimden çok mutlu olacağım.
Muhakkak :)Herkes kek yerken dayanamiyosun işte. Bence kekten iyidir genede
Şikâyet et yazan yeri n yanındaki 3 noktayı tıkla.düzeltme 'yi tıkla.mesajında değişiklik yapabilirsin.1 bardak süt ve 1 d havuç unuttum. Akşam yemekten sonra yedim
Benim eşimin de bilezik sözü var:)Ya bu tarz şeyler daha çok motive edebilir dimibenimde bi arkadaşım nisan ayına kadar 15 kilo verirse eşi 5 çeyrek alcam sana diye iddalaşmışlar baya hırs yaptırdı ona
Güzel menü afiyet olsunSabah
2dlm ekmek
1/2 haşlanmış yum.
1tk bal 2ceviz
Yeşillik
1 kk peynir
15 zeytin
Ara kahve
Akşam 18.30
Yemekten 30 dk kadar önce 1kivi 6 fıstık
1.5 kase mercimek çorbası
2 kaşık ot kavurması
4 kaşık pancar yoğurt salatası (biraz soteledim)
Su 1.5 lt
Spor yok
Ben çayı boş içmeyi sevmiyorum ama kendine az sabret cuma akşamı yersin diyerek kandırıyorum.Dimi mesela akşam yemeğinden sonra çay içerken yanına illa bişey olmalı diye şartlandırıyoruz bazen kendimizi, çok şükür yavaş yavaş atmaya calışıyoruz ama
Ben sevindim vallaSevinsek mi üzülsek mi bilemedim :)
Afiyet olsunİyi akşamlar Bugünün menüsünü yazayım sonra geçmişi okuyayım
Kah 11.30
Foto göndermiştm yine de yazaym
1 yumurta
5 zeytin
Dom yeşillik
Çökelek
Turp
Ara
Yarım d kek 1.2 d mandalina
Akşam 6
Fırınlanmış tavuk
1 kase mercimek çorbası
Havuçlu yoğurtlu kereviz
Spor 90 dk (13 bin 600)
Su 2 lt
Baya zararlı çıkacaklar bence bu iştenBenim eşimin de bilezik sözü var:)
ne güzel bir günaydın oldu buu seninde gözün aydınnGünaydiiiiiinnnnnn iste beklenen gun geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?