• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydın kızlar bugün markete gitmiştim kendim için minik bir profiteröl alayım dedim şeytan dürttü kahvemle yerim sonra bi spor yaparım diye 😂 az önce bide ne göreyim meğer küflü profiterol almışım :KK70:kaçamaksız Diyete son gaz devam:KK70:

Burayida baska diyet sayfalarinida hep okuyorum aslinda cnm ama icimden hic bisey gelmiyor

Abla gelmedikce kopman cok normal. Baslarsin inşallah saatleri duzenlemeye calis. Uyku bozuklugu en buyuk problem
Bencede uyku çok büyük etken bende haftaiçi 9da uyanıyorum çok verimli geçiyo, hafta sonu 11 12 yemekte şaşıyo herşeyde bu sefer 🙄
Abla sen toparlarsın kendini bizede gaz verirsin bence bi silkelen hadi🥰😊

Adam okadar emek veriyor para kazanmayi istemesi normal degilmi :)))
Parayı sadece ıksır den kazanıyor aslında dıger herseyı ucretsiz yapıyor ama acayip hedefleri var onun burcu da aslan benim burcumda adamla kendimi kıyaslıyorumda aramızda daglardan bile fazla fark var 😂😂

Günaydın kızlar bugün markete gitmiştim kendim için minik bir profiteröl alayım dedim şeytan dürttü kahvemle yerim sonra bi spor yaparım diye 😂 az önce bide ne göreyim meğer küflü profiterol almışım :KK70:kaçamaksız Diyete son gaz devam:KK70:
Bu bir ısaret sana canım dun de kacamaklıydı sanki 8 lere yaklasmadan uzaklara gidecek gibi gorunuyorsun

Oh cok guzel olmus ne yalan soyliyim 😂 cennet hurmasini kakao ile blenderdan gecir uzerine hindistan cevizi yada findik ceviz vs koy. Harika bir puding

Burda daha once yazmismiydim hayirlayamadim. Hava atar gibi olmak istemem, eşim bana yüzük aldi. Sonra da dediki hediyeni önce aldim yaza kadar 30 kg ver. Bende dedim 30 olmaz 20de anlaşalim 😂 şimdi parmagima baktikca diyet aklima geliyor. Birde kucuk beden kirmizi etek alcam kendime şöyle uçuş uçuş. Tesetturluyum ama kac yildir etek giymiyorum, yakismiyordu çünkü

Bozmasaydim yilbasinda coktan 99 görmüş olcaktim. Yasadim tecrube ettim. Tekrar bu girdaba dusmicem. Zaten sekersiz 21 güne başladim
Hepimiz oyle canim bende bırakmasaydım yılbaşında 6 lara coktan ulasmıstım olan oldu onumuze bakıcaz artık anı en iyi sekılde degerlendırıcez

Burda daha once yazmismiydim hayirlayamadim. Hava atar gibi olmak istemem, eşim bana yüzük aldi. Sonra da dediki hediyeni önce aldim yaza kadar 30 kg ver. Bende dedim 30 olmaz 20de anlaşalim 😂 şimdi parmagima baktikca diyet aklima geliyor. Birde kucuk beden kirmizi etek alcam kendime şöyle uçuş uçuş. Tesetturluyum ama kac yildir etek giymiyorum, yakismiyordu çünkü
Woww supermıs enısteye helal olsun benim kinin hediye alma gıbı bir ozellıgı yok kıskabdım😂

Valla yaptım bişeyler abla eve 5 6 tane bırakıp annemlere göndericem 😂
İnşallah görücem sonunda 8leri 😍Eki Görüntüle 2756956
Çök güzel gözüküyor .canım da tatlı istiyor.regliyim.yulaf kaynatıp muz azcik da bal koyayım bari.bunun tarifi nasıldı canım?
Kizlar sekersiz 21 güne basladim hayirli olsun 😭🤣🤣
Hayırlı olsun canım.
Demek benden ötürü heee 😭😒
Napalım burdan
😇😇😇
Ben bugun anneme gidiyorum baya esya topladim 😭😅 evi ilaçliycaz insallah yakalanır şu lanet fare. Bütün duzenimi mahvetti ya
Annemle konuştum ispanak alin gelirken dedi birde kabartma tozu. Ne yapacaksın dedim kek ve börek dedi 😤 işim çok zor olcak. Kendime ispanak yemegi yaparim ne yapayım
Off.çok zor fare işi...
Kircaz canim. Artik birakamam. Kucugun 17 şubat doğumgünü. 5 hafta var. Yarin muhtemelen 99 kusur gelirim. En az 95 olmam lazim dogumgununde. Birde sporu arttircam
Olursun inşallah.🙂
Kuzum gelmek istiyorum da bi kendimi toparliyamiyorum
Sizide negatif etkilemek istemiyorum
Diyete her gün baslayip aksam bozuyorum 😔
Negatif etkilenmeyiz tabi ki abla ..herşey diyet mi.hayatıpaylaşıyorduk hani.😊iyisiyle kötüsüyle.hayat böyle..hepimiz seni çok özlüyoruz. 🥰🥰🥰

:D
Sevindim.

Back