💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bu bir ısaret sana canım dun de kacamaklıydı sanki 8 lere yaklasmadan uzaklara gidecek gibi gorunuyorsun
Ya dimi dimi hissettiğimi söyledinn haftasonu kaçıyo böyle ya nasıl bunu toparlıcam bilmiyorum Ama yok uzaklara gitmicemm pazartesi 8leri göremesemde cuma o 8 gelecek

Bunu dene bak cok guzel. Ben yarim olcude yapmıştım bir kase yetti

Eklentiler

• Screenshot_20210107-142008.png
    409,3 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20210107-142013.png
    551,2 KB · Görüntüleme: 19
Oh cok guzel olmus ne yalan soyliyim cennet hurmasini kakao ile blenderdan gecir uzerine hindistan cevizi yada findik ceviz vs koy. Harika bir puding
Bende oh çok güzel oldu dedim sonra sade kahvemi hüplettim bu tarifi denicem en kısa zamanda teşekkür ederimm

Ya bu tarz şeyler daha çok motive edebilir dimi benimde bi arkadaşım nisan ayına kadar 15 kilo verirse eşi 5 çeyrek alcam sana diye iddalaşmışlar baya hırs yaptırdı ona

Canım ben kabakları pekmezle pişirdim, sonra ezdim onları içerisine ceviz kırdım yulaf ezmesi ve tarçın koydum yuvarlak yapıp hindistan cevizine buladım miktarları kıvamına göre deneye deneye yaptım. Havuçlada yapanlar var bu tarifi

Ya bu tarz şeyler daha çok motive edebilir dimi benimde bi arkadaşım nisan ayına kadar 15 kilo verirse eşi 5 çeyrek alcam sana diye iddalaşmışlar baya hırs yaptırdı ona
Eder tabi etmez olur mu. Esininde sana ilgisini arttigini farkedince daha iyi hissediyosun tabi. Zamaninda babamda anneme gerdanlik almiş ama annem koruyamamis kgyu

Bende havuclu yapmistim daha once oylede güzel oluyor

Eder tabi etmez olur mu. Esininde sana ilgisini arttigini farkedince daha iyi hissediyosun tabi. Zamaninda babamda anneme gerdanlik almiş ama annem koruyamamis kgyu
Ay her yemek başında bunları düşünerek oturalım bence hareketlerimiz etkileniyo ben bi ara ayakkabımı bağlamak için eğilemiyordum
Ay ne üzülmüştür anneciğin ama insanlık hali işte olabiliyor böyle şeyler

Bunu dene bak cok guzel. Ben yarim olcude yapmıştım bir kase yetti
Sağol büşra cim.
Yüzük haaa.güle güle kullan .
Çeyrek kaç para olmuş etmez mi
Bunu da not aldım canım Sağol.

O zaman yüzük büyük gelecek hatırlatma için iyi ama 30 kg ver bileziktn aşağısı kurtarmaz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…