Ya dimi dimi hissettiğimi söyledinn haftasonu kaçıyo böyle ya nasıl bunu toparlıcam bilmiyorumBu bir ısaret sana canım dun de kacamaklıydı sanki 8 lere yaklasmadan uzaklara gidecek gibi gorunuyorsun
Kolay kolay birakmam canim yaAman dikkat et canim. En azindan sabit kalmaya çalış
Bunu dene bak cok guzel. Ben yarim olcude yapmıştım bir kase yettiÇök güzel gözüküyor .canım da tatlı istiyor.regliyim.yulaf kaynatıp muz azcik da bal koyayım bari.bunun tarifi nasıldı canım?
Hayırlı olsun canım.
Off.çok zor fare işi...
Olursun inşallah.
Negatif etkilenmeyiz tabi ki abla ..herşey diyet mi.hayatıpaylaşıyorduk hani.iyisiyle kötüsüyle.hayat böyle..hepimiz seni çok özlüyoruz.
Sevindim.
Bende oh çok güzel oldu dedim sonra sade kahvemi hüplettimOh cok guzel olmus ne yalan soyliyimcennet hurmasini kakao ile blenderdan gecir uzerine hindistan cevizi yada findik ceviz vs koy. Harika bir puding
Hepimiz yapabiliyoruz ama aliskanliklarimizi değiştirmemiz şart en baştaYa dimi dimi hissettiğimiz söyledinn haftasonu kaçıyo böyle ya nasıl bunu toparlıcam bilmiyorumAma yok uzaklara gitmicemm pazartesi 8leri göremesemde cuma o 8 gelecek
Ya bu tarz şeyler daha çok motive edebilir dimiBurda daha once yazmismiydim hayirlayamadim. Hava atar gibi olmak istemem, eşim bana yüzük aldi. Sonra da dediki hediyeni önce aldim yaza kadar 30 kg ver. Bende dedim 30 olmaz 20de anlaşalimşimdi parmagima baktikca diyet aklima geliyor. Birde kucuk beden kirmizi etek alcam kendime şöyle uçuş uçuş. Tesetturluyum ama kac yildir etek giymiyorum, yakismiyordu çünkü
Canım ben kabakları pekmezle pişirdim, sonra ezdim onları içerisine ceviz kırdım yulaf ezmesi ve tarçın koydum yuvarlak yapıp hindistan cevizine buladımÇök güzel gözüküyor .canım da tatlı istiyor.regliyim.yulaf kaynatıp muz azcik da bal koyayım bari.bunun tarifi nasıldı canım?
Hayırlı olsun canım.
Off.çok zor fare işi...
Olursun inşallah.
Negatif etkilenmeyiz tabi ki abla ..herşey diyet mi.hayatıpaylaşıyorduk hani.iyisiyle kötüsüyle.hayat böyle..hepimiz seni çok özlüyoruz.
Sevindim.
Eder tabi etmez olur mu. Esininde sana ilgisini arttigini farkedince daha iyi hissediyosun tabi. Zamaninda babamda anneme gerdanlik almiş ama annem koruyamamis kgyuYa bu tarz şeyler daha çok motive edebilir dimibenimde bi arkadaşım nisan ayına kadar 15 kilo verirse eşi 5 çeyrek alcam sana diye iddalaşmışlar baya hırs yaptırdı ona
Bende havuclu yapmistim daha once oylede güzel oluyorCanım ben kabakları pekmezle pişirdim, sonra ezdim onları içerisine ceviz kırdım yulaf ezmesi ve tarçın koydum yuvarlak yapıp hindistan cevizine buladımmiktarları kıvamına göre deneye deneye yaptım. Havuçlada yapanlar var bu tarifi
Kesinlikle şart eşim börekler çörekler yerken karşımda benim salata yemeğe alışmam lazımHepimiz yapabiliyoruz ama aliskanliklarimizi değiştirmemiz şart en başta
Ay her yemek başında bunları düşünerek oturalım benceEder tabi etmez olur mu. Esininde sana ilgisini arttigini farkedince daha iyi hissediyosun tabi. Zamaninda babamda anneme gerdanlik almiş ama annem koruyamamis kgyu
Benimde aklımda havuçlu vardı ama dondurucuyu boşaltayım dedim önce kabakla denedimBende havuclu yapmistim daha once oylede güzel oluyor
Sağol büşra cim.Bunu dene bak cok guzel. Ben yarim olcude yapmıştım bir kase yetti
Çeyrek kaç para olmuş etmez miYa bu tarz şeyler daha çok motive edebilir dimibenimde bi arkadaşım nisan ayına kadar 15 kilo verirse eşi 5 çeyrek alcam sana diye iddalaşmışlar baya hırs yaptırdı ona
Bunu da not aldım canım Sağol.Canım ben kabakları pekmezle pişirdim, sonra ezdim onları içerisine ceviz kırdım yulaf ezmesi ve tarçın koydum yuvarlak yapıp hindistan cevizine buladımmiktarları kıvamına göre deneye deneye yaptım. Havuçlada yapanlar var bu tarifi
Tabi eğer hedefine ulaşırsa eşi napcak bilmiyorumSağol büşra cim.
Yüzük haaa.güle güle kullan .
Çeyrek kaç para olmuş etmez mi
Bunu da not aldım canım Sağol.
Bi an önce kurtulursun imşaallah canm. Benm fobim fareler.Evet evde fare var :'(
Olsun abla öyle muhabbete bile gelsen yeter senin varlığın bizi mutlu eden şeyKuzum gelmek istiyorum da bi kendimi toparliyamiyorum
Sizide negatif etkilemek istemiyorum
Diyete her gün baslayip aksam bozuyorum
Memurluktn istifa ettiğine pişman olmaz umarımAdam okadar emek veriyor para kazanmayi istemesi normal degilmi :)))
İyi olmuşGünaydın kızlar bugün markete gitmiştim kendim için minik bir profiteröl alayım dedim şeytan dürttü kahvemle yerim sonra bi spor yaparım diyeaz önce bide ne göreyim meğer küflü profiterol almışım kaçamaksız Diyete son gaz devam
O zaman yüzük büyük gelecekBurda daha once yazmismiydim hayirlayamadim. Hava atar gibi olmak istemem, eşim bana yüzük aldi. Sonra da dediki hediyeni önce aldim yaza kadar 30 kg ver. Bende dedim 30 olmaz 20de anlaşalimşimdi parmagima baktikca diyet aklima geliyor. Birde kucuk beden kirmizi etek alcam kendime şöyle uçuş uçuş. Tesetturluyum ama kac yildir etek giymiyorum, yakismiyordu çünkü
Çekirdek çitlemekle meşgul tombikBu arada @Tekrar dene nerelerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?