💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben de 86 ile hamile kalmıştım. Ama dikkat ettm 90 la doğuma gittm

Afiyet olsunn çok verimli bir gün olmuş

bence gauet güzel :)

Aynen canım ince ince kestm yağ ve baharatlayıp attım

Canim ayni manti gibi oluyor bir dene bak. Firinda kizarinca üzerine yogurtla enfes oluyo

Aminn inşallah rabbim hayırlı zamanda önce sağlıkla nasip etsin ben 2 kere sağlıksız yaşadım o yüzden olsada sanırım doğana kadarda hep stresle gider benimki

Sabah 10.00
2 tavada yumurta yarim dilim ekmek(kizla ortak yedik, cok az yedim ben)
Nescafe

Saat 13.00
Biraz kaşar
2 dilim salam
Yumurta
1 dilim tbe
Cay
5 zeytin

16.00
3 kare cikolata
Turk kahvesi

19.30
Sebze corbasi
3 kofte
4 parça patates(firinda pisti)
5 cigkofte marulla

Cig kofte 5 yazdim çünkü konusurken kac tane yedim farkedemedim. Daha az da olabilir max 5tir.

22.30 maden suyu

Aminn inşallah rabbim hayırlı zamanda önce sağlıkla nasip etsin ben 2 kere sağlıksız yaşadım o yüzden olsada sanırım doğana kadarda hep stresle gider benimki
Ben hep dua etmistim saglikla dogacak evlatlar olsun diye. İki hamileligimde cok zor geçti Allah dayanma gücü ve kolaylığı versin. Belkide sende sinavini kayiplarinla verdin cok güzel hamilelikle kavusursun evladina

Amin canım

Sen de sağlıkla kavuşursun inş. Benim yaşadığımı Allah düşmanıma vermesin. Çocuk çok istyrm ama korkuyorum da. İki yıl bekledim aşılama bile yaptık olmayınca aman olmuyor deyip bıraktım bebek hayalini. Mucize gibi o ay kendiliğinden hamile kaldım. Ama sorunsuz geçen 9 ay sonunda sezaryana girdim çıktım bebek yok. Çok zor hala nasıl dayanıyrm diyorum. Sonrasında 6 ay düşünmedik. 2 ayda olmayınca 3. Ay klomen tedavi oldum ve hamile kaldım çom şükür. Ama 9 ay çok stresli geçti normal olarak. Çom şükür sağlıkla doğdu çocuğum. Şimfi. 3.5 yaşında. Geçen sene ocakta yine hamileydim ama dış gebelik yaşadım. Çok şükür yaramı saran kardeşi var. Nasipte ne varsa onu görüyormuş insan bunu anladım.

Cok uzuldum ilk kaybini bilmiyordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…