- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Ben de 86 ile hamile kalmıştım. Ama dikkat ettm 90 la doğuma gittmBen ilk kizima klomen tedavisiyle hamile kaldim. İnşallah gonlune gore olsun. Ama mutlaka zayiflamaya calis. Senin kilonda hamile kaldim bende93ten 86ya indim hamile kaldim. Birde klomende kullaniyodum çatlatma ignesiyle. Sonra 113le dogum yaptım. Korkutmak amaciyla soylemiyorum ama hamile kalmadan ne kadar cok kg verirsen kâr. İkinciye de gene 86kgya inince kaldim
3 5 az canım bu ay verip önümüzdeki ay başka kısmetseBen de bu ay başlayacaktm erteledim. Önümüzdeki ay düşünüyorum o zamana 3 5 kg versem süper olacak
Afiyet olsunn çok güzel bir menü olmuş
Afiyet olsunn çok verimli bir gün olmuşİyi akşamlar bugünün menüsü
Kah 11
1 haş yumurta
Çökelek
5 zeytin
Dom yeşillik
2şer ceviz fındık
Ara 2
Kahve ile yarım d kek
1 ceviz 2 dut
Akşam 6da
Fırınlanmış tavuk
Yeşillik turp
1 kaşık et sote
Kahve
Su 1.5 lt
Spor 60 dk yürüyüş
bence gauet güzel :)İyi akşamlar bugünün menüsü
Kah 11
1 haş yumurta
Çökelek
5 zeytin
Dom yeşillik
2şer ceviz fındık
Ara 2
Kahve ile yarım d kek
1 ceviz 2 dut
Akşam 6da
Fırınlanmış tavuk
Yeşillik turp
1 kaşık et sote
Kahve
Su 1.5 lt
Spor 60 dk yürüyüş
Saldım çayıra mevlam kayıra
Aynen canım ince ince kestm yağ ve baharatlayıp attımAfiyet olsun canım .
Karnabahar var dolapta geçen haftadan .kıymaya kavururuz biz normalde.çok lezzetli oluyor.ya da mücverini yaparız.onu da çok severim.ama yapamam şu ara tabi....yapmayı tercih etmem yani.ondan daha çok istediğim cumaya güzel bir eksi görmek ...fırında denemedim hiç. yarına yapayım bari :))
çiğden yağ baharat ekleyip fırına atıyorsun öyle mi???
Canim ayni manti gibi oluyor bir dene bak. Firinda kizarinca üzerine yogurtla enfes oluyoAfiyet olsun canım .
Karnabahar var dolapta geçen haftadan .kıymaya kavururuz biz normalde.çok lezzetli oluyor.ya da mücverini yaparız.onu da çok severim.ama yapamam şu ara tabi....yapmayı tercih etmem yani.ondan daha çok istediğim cumaya güzel bir eksi görmek ...fırında denemedim hiç. yarına yapayım bari :))
çiğden yağ baharat ekleyip fırına atıyorsun öyle mi???
Ben iki doguma da sanki az kiloluymusum gibi 28 kg alarak girdimBen de 86 ile hamile kalmıştım. Ama dikkat ettm 90 la doğuma gittm
Lutfen topla kendini. Her vazgeçiş bir geri gidiş bizler içinSaldım çayıra mevlam kayıra
Aminn inşallah rabbim hayırlı zamanda önce sağlıkla nasip etsinKizlar bebek bekleyenlere rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. İlk cocuguma gebe kalabilmek icin bende 2 sene bekledim. Kisa sure gibi olsa da o surec bile yipratmisti, az buçuk hissiyatinizi bilirim. İnşallah tez vakitte kavuştursub
Ben hep dua etmistim saglikla dogacak evlatlar olsun diye. İki hamileligimde cok zor geçti Allah dayanma gücü ve kolaylığı versin. Belkide sende sinavini kayiplarinla verdin cok güzel hamilelikle kavusursun evladinaAminn inşallah rabbim hayırlı zamanda önce sağlıkla nasip etsinben 2 kere sağlıksız yaşadım o yüzden olsada sanırım doğana kadarda hep stresle gider benimki
Amin canımKizlar bebek bekleyenlere rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. İlk cocuguma gebe kalabilmek icin bende 2 sene bekledim. Kisa sure gibi olsa da o surec bile yipratmisti, az buçuk hissiyatinizi bilirim. İnşallah tez vakitte kavuştursub
Sende mi kayıp yaşadın canım benimde bir kaybım varAminn inşallah rabbim hayırlı zamanda önce sağlıkla nasip etsinben 2 kere sağlıksız yaşadım o yüzden olsada sanırım doğana kadarda hep stresle gider benimki
Sen de sağlıkla kavuşursun inş. Benim yaşadığımı Allah düşmanıma vermesin. Çocuk çok istyrm ama korkuyorum da. İki yıl bekledim aşılama bile yaptık olmayınca aman olmuyor deyip bıraktım bebek hayalini. Mucize gibi o ay kendiliğinden hamile kaldım. Ama sorunsuz geçen 9 ay sonunda sezaryana girdim çıktım bebek yok. Çok zor hala nasıl dayanıyrm diyorum. Sonrasında 6 ay düşünmedik. 2 ayda olmayınca 3. Ay klomen tedavi oldum ve hamile kaldım çom şükür. Ama 9 ay çok stresli geçti normal olarak. Çom şükür sağlıkla doğdu çocuğum. Şimfi. 3.5 yaşında. Geçen sene ocakta yine hamileydim ama dış gebelik yaşadım. Çok şükür yaramı saran kardeşi var. Nasipte ne varsa onu görüyormuş insan bunu anladım.Aminn inşallah rabbim hayırlı zamanda önce sağlıkla nasip etsinben 2 kere sağlıksız yaşadım o yüzden olsada sanırım doğana kadarda hep stresle gider benimki
Cok uzuldum ilk kaybini bilmiyordum canımSen de sağlıkla kavuşursun inş. Benim yaşadığımı Allah düşmanıma vermesin. Çocuk çok istyrm ama korkuyorum da. İki yıl bekledim aşılama bile yaptık olmayınca aman olmuyor deyip bıraktım bebek hayalini. Mucize gibi o ay kendiliğinden hamile kaldım. Ama sorunsuz geçen 9 ay sonunda sezaryana girdim çıktım bebek yok. Çok zor hala nasıl dayanıyrm diyorum. Sonrasında 6 ay düşünmedik. 2 ayda olmayınca 3. Ay klomen tedavi oldum ve hamile kaldım çom şükür. Ama 9 ay çok stresli geçti normal olarak. Çom şükür sağlıkla doğdu çocuğum. Şimfi. 3.5 yaşında. Geçen sene ocakta yine hamileydim ama dış gebelik yaşadım. Çok şükür yaramı saran kardeşi var. Nasipte ne varsa onu görüyormuş insan bunu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?