Sen kepçe hesabi yaz en iyisi :)))Yok kase , benim tabakları değiştirmem gerek galibaya annem göndermiş çokta severim dedim öğlen bari azcık yiyim
Ben de bi kere buharda haslayip, catalla ezdim. yumurta peynir az süt yulaf ezmesi vs. Le karistirip firina sürdüm ustune kaşarBrokoli ve rokayı birlikte denemenizi öneririm kızlar.üstüne dövülmüş sarımsak limon ve zeytinyağından sos.tadı çok güzelleşiyor.eşim pek sevmezdi.o bile e güzel olmuş bu dedi geçenlerde,yedi.brokoliyi büyük büyük elle doğrayın Eki Görüntüle 2754619
Evet canım ben su buharında haşlıyorum
Buda yemeğim enfes olduSelam kızlar 3 günlük bir detoks yapmıştım ardından bugün anneme kahvaltıya gittik o nedenle kahvaltım da biraz kaçamak oldu
Sabah:
1 su bardağı ılık sirkeli su
Simitpeynir,zeytin, kavurma ,1 tk bal
Ara öğün:
Sade Türk kahvesi ,2 hurma
Akşam: fırında zeytinyağı ve baharatlı karnabahar yanında naneli pul biberli yoğurt
2 lt su
Şimdi derslerim yeni bitti 30 dk leslie yapacağım.
Tatliya bende dayanamiyorum abla :)Kahvaltidan sonra cok toktum ama 2 saat sonra aciktim
Chiali incirli puding yaptim
Alisveriste cnm acayip tatli istedi
Gelince pudingi yedim
Fazla bekletmeyince tam kivam almamisti ama yinede tatmin etti beni :))
1 simit 4 dilim ekmek yapiyor canim ama simitten sonra karbonhidrat yok dengelersinSelam kızlar 3 günlük bir detoks yapmıştım ardından bugün anneme kahvaltıya gittik o nedenle kahvaltım da biraz kaçamak oldu
Sabah:
Ara öğün:
Akşam: fırında zeytinyağı ve baharatlı karnabahar yanında naneli pul biberli yoğurt
2 lt su
Afiyet olsun canim cok guzel gorunuyorEvet zaten normalde de 4e doğru bi acıkma geliyodu hep bişeylere saldırmaya başlıyodum bugün öğlen yedim şuan acıkcak gibi değilim çok şükür böyle gidicem bundan sonra bir süre
öğlen yemeğim; 14:00Eki Görüntüle 2754544
Yarım kase mercimek çorbası, 4 yaprak sarması
Aynen canım inşallah1 simit 4 dilim ekmek yapiyor canim ama simitten sonra karbonhidrat yok dengelersin
Selam kızlar 3 günlük bir detoks yapmıştım ardından bugün anneme kahvaltıya gittik o nedenle kahvaltım da biraz kaçamak oldu
Sabah:
Ara öğün:
2 lt su
Afiyet olsun canım .Buda yemeğim enfes oldu
afiyet olsun çok güzel gözüküyo deneyeceğim mutlakaBrokoli ve rokayı birlikte denemenizi öneririm kızlar.üstüne dövülmüş sarımsak limon ve zeytinyağından sos.tadı çok güzelleşiyor.eşim pek sevmezdi.o bile e güzel olmuş bu dedi geçenlerde,yedi.brokoliyi büyük büyük elle doğrayın Eki Görüntüle 2754619
Tamam öyle yapıcamSen kepçe hesabi yaz en iyisi :)))
Ben de bi kere buharda haslayip, catalla ezdim. yumurta peynir az süt yulaf ezmesi vs. Le karistirip firina sürdüm ustune kaşar
Oylede guzel olmustu
Tek haslama sevmiyorum
Sende karsıdaymıssın canımBende istanbuldayim çekmece de
Hayırdır canımBu sabah kızı psikologa getirdim. Bekliyorum suan. Alel acele az yumurta yarim dilimden az ekmek yedim. Şuan çok açım. Arkamda pastane var direniyorum. Cumaya guzel bir eksiye duşmem gerek
Evet ben oraları bilmiyorum hıcKarşıdasınben pek istanbulda sayılmıyorum gerci baya dışı geliyo bana
Bugun pro gıbı oldu da dukan birası yapmadım da yesılcay ve beyaz cay ıctımgün saf pro yapsan nasil olur ki cnm
Yaninda dukan birasi
Gecmıs olsun babana sevılaycımHosbulduk ablacim
Bende ayni iste okul kapandi online egitime basladik kiz kucuk oldugu icin ona online egitim yok oglanin online egitimi var haftada 4 gun yarim saat
Hayirlisi
Okul kapaninca benim duzende alt ust oldu cocuklar gec yatiyor bende gec yatiyorum sabah erken kalkiyoruz bizimkiler kacta uyursa uyusun erken uyaniyor
Fazla agir kaldirma dikkat et abla
Babamda elinden 3kere amaliat oldu hala sikayetleri var burdaki doktorlarda pek bilgili degil tr nin doktorlari daha iyi
İyi yapmıs sın canımHoş bulduk canım baktım grup birden sessizleşti bu diyet gruplarını da pek bilmiyorum yeni yeni keşfediyorumbiraz daha devam etmem faydalı olacak diye düşündüm askrhpozitif
Bende cok severim salatalara falan koyarım yarın pazarda bulursam alayım bariKirmizi pancari
Oh kafa dınlemıssındır bazen annemin yakınım da olmasına cok ihtiyac duyuyorumKizlari annemde birakip eve geldim. Bulasiklari topladim. Camasirlarj kurutmaya atip disari cikcam alisveris yapcam anneme. Yolu uzatip yuruyus yapmis olcam. Cocuksuzken hizli yuruyebiliyorum
Ben kulaklıkla dolanıyorumİnan ki evde muzik bile açamıyorum. Cadı hemen geliyor ben beğenmedim benim istedigimi aç diyor
Evdeyken dünden kalan sebze corbami icipte mi gitsem. Cokta aç degilim ama orda saldirmayalim sonra diye
Oh sıfa olsunPazardan geldim:))
Brokoli aldım akşama 1 leğen brokoli salatası varohh mis
Pancar da aldım yarında onu deneyeceğim.
Cok guzel gorunuyorBrokoli ve rokayı birlikte denemenizi öneririm kızlar.üstüne dövülmüş sarımsak limon ve zeytinyağından sos.tadı çok güzelleşiyor.eşim pek sevmezdi.o bile e güzel olmuş bu dedi geçenlerde,yedi.brokoliyi büyük büyük elle doğrayın Eki Görüntüle 2754619
Afiyet olsun guzel gorunuyorBuda yemeğim enfes oldu
afiyet olsun merve.güzel gözüküyor :)
Sagol canım benim ınsallah bugun ki sıslık ınerdeafiyet olsun merve.güzel gözüküyor :)
Ben de bu ay başlayacaktm erteledim. Önümüzdeki ay düşünüyorum o zamana 3 5 kg versem süper olacakMerhaba, hamile kalmak için ne kullanıyosun. Bende klomene başladım yeni oda şişlik yaparmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?