• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yok kase , benim tabakları değiştirmem gerek galiba 🤣 ya annem göndermiş çokta severim dedim öğlen bari azcık yiyim o_O
Sen kepçe hesabi yaz en iyisi :)))
Brokoli ve rokayı birlikte denemenizi öneririm kızlar:KK51:.üstüne dövülmüş sarımsak limon ve zeytinyağından sos.tadı çok güzelleşiyor.eşim pek sevmezdi.o bile e güzel olmuş bu dedi geçenlerde,yedi.brokoliyi büyük büyük elle doğrayın:KK66:Eki Görüntüle 2754619
Ben de bi kere buharda haslayip, catalla ezdim. yumurta peynir az süt yulaf ezmesi vs. Le karistirip firina sürdüm ustune kaşar
Oylede guzel olmustu
Tek haslama sevmiyorum

Selam kızlar 3 günlük bir detoks yapmıştım ardından bugün anneme kahvaltıya gittik o nedenle kahvaltım da biraz kaçamak oldu 🤦‍♀️😌
Sabah:
1 su bardağı ılık sirkeli su
Simit 😢 peynir,zeytin, kavurma ,1 tk bal
Ara öğün:
Sade Türk kahvesi ,2 hurma
Akşam: fırında zeytinyağı ve baharatlı karnabahar yanında naneli pul biberli yoğurt
2 lt su
Şimdi derslerim yeni bitti 30 dk leslie yapacağım.❤️💪🏻

Selam kızlar 3 günlük bir detoks yapmıştım ardından bugün anneme kahvaltıya gittik o nedenle kahvaltım da biraz kaçamak oldu 🤦‍♀️😌
Sabah:
Ara öğün:
Akşam: fırında zeytinyağı ve baharatlı karnabahar yanında naneli pul biberli yoğurt
2 lt su
Buda yemeğim enfes oldu 😋

Eklentiler

• 3D0A8648-5322-43D3-869F-0B5FE9D480BC.jpeg
    3D0A8648-5322-43D3-869F-0B5FE9D480BC.jpeg
    146,4 KB · Görüntüleme: 19
Kahvaltidan sonra cok toktum ama 2 saat sonra aciktim 😅
Chiali incirli puding yaptim
Alisveriste cnm acayip tatli istedi
Gelince pudingi yedim
Fazla bekletmeyince tam kivam almamisti ama yinede tatmin etti beni :))
Tatliya bende dayanamiyorum abla :)
Bugun bir kasik nutella yedim kilo aldirmasa yarisini yerim dayanamiyom tatli istegi geldiginde ilik su iciyorum
Tarti cuma gunu olursa iyi olur aliskanlik :)

Sabah:
Ara öğün:
2 lt su
1 simit 4 dilim ekmek yapiyor canim ama simitten sonra karbonhidrat yok dengelersin

Evet zaten normalde de 4e doğru bi acıkma geliyodu hep bişeylere saldırmaya başlıyodum bugün öğlen yedim şuan acıkcak gibi değilim çok şükür böyle gidicem bundan sonra bir süre 😊

öğlen yemeğim; 14:00Eki Görüntüle 2754544
Yarım kase mercimek çorbası, 4 yaprak sarması 😊
Afiyet olsun canim cok guzel gorunuyor 😋

Sabah:
Ara öğün:
2 lt su

Afiyet olsun canım .
Karnabahar var dolapta geçen haftadan .kıymaya kavururuz biz normalde.çok lezzetli oluyor.ya da mücverini yaparız.onu da çok severim.ama yapamam şu ara tabi....yapmayı tercih etmem yani.ondan daha çok istediğim cumaya güzel bir eksi görmek ...fırında denemedim hiç. yarına yapayım bari :))
çiğden yağ baharat ekleyip fırına atıyorsun öyle mi???

Brokoli ve rokayı birlikte denemenizi öneririm kızlar:KK51:.üstüne dövülmüş sarımsak limon ve zeytinyağından sos.tadı çok güzelleşiyor.eşim pek sevmezdi.o bile e güzel olmuş bu dedi geçenlerde,yedi.brokoliyi büyük büyük elle doğrayın:KK66:Eki Görüntüle 2754619
afiyet olsun çok güzel gözüküyo deneyeceğim mutlaka 😊

Sen kepçe hesabi yaz en iyisi :)))

Ben de bi kere buharda haslayip, catalla ezdim. yumurta peynir az süt yulaf ezmesi vs. Le karistirip firina sürdüm ustune kaşar
Oylede guzel olmustu
Tek haslama sevmiyorum
Tamam öyle yapıcam 😊

Bende istanbuldayim çekmece de 😂
Sende karsıdaymıssın canım
Bu sabah kızı psikologa getirdim. Bekliyorum suan. Alel acele az yumurta yarim dilimden az ekmek yedim. Şuan çok açım. Arkamda pastane var direniyorum. Cumaya guzel bir eksiye duşmem gerek
Hayırdır canım
Karşıdasın 😊 ben pek istanbulda sayılmıyorum gerci baya dışı geliyo bana 😊
Evet ben oraları bilmiyorum hıc
gün saf pro yapsan nasil olur ki cnm
Yaninda dukan birasi
Bugun pro gıbı oldu da dukan birası yapmadım da yesılcay ve beyaz cay ıctım
Hosbulduk ablacim🥰
Bende ayni iste okul kapandi online egitime basladik kiz kucuk oldugu icin ona online egitim yok oglanin online egitimi var haftada 4 gun yarim saat
Hayirlisi
Okul kapaninca benim duzende alt ust oldu cocuklar gec yatiyor bende gec yatiyorum sabah erken kalkiyoruz bizimkiler kacta uyursa uyusun erken uyaniyor
Fazla agir kaldirma dikkat et abla
Babamda elinden 3kere amaliat oldu hala sikayetleri var burdaki doktorlarda pek bilgili degil tr nin doktorlari daha iyi
Gecmıs olsun babana sevılaycım
Hoş bulduk canım baktım grup birden sessizleşti bu diyet gruplarını da pek bilmiyorum yeni yeni keşfediyorum 🥰🙏 biraz daha devam etmem faydalı olacak diye düşündüm askrhpozitif askrhpozitif
İyi yapmıs sın canım 😍
Bende cok severim salatalara falan koyarım yarın pazarda bulursam alayım bari
Kizlari annemde birakip eve geldim. Bulasiklari topladim. Camasirlarj kurutmaya atip disari cikcam alisveris yapcam anneme. Yolu uzatip yuruyus yapmis olcam. Cocuksuzken hizli yuruyebiliyorum 😂😂😂
Oh kafa dınlemıssındır bazen annemin yakınım da olmasına cok ihtiyac duyuyorum
İnan ki evde muzik bile açamıyorum. Cadı hemen geliyor ben beğenmedim benim istedigimi aç diyor 😅

Evdeyken dünden kalan sebze corbami icipte mi gitsem. Cokta aç degilim ama orda saldirmayalim sonra diye
Ben kulaklıkla dolanıyorum 🙈
Pazardan geldim:))
Brokoli aldım akşama 1 leğen brokoli salatası var :KK68:ohh mis

Pancar da aldım yarında onu deneyeceğim.:KK37:
Oh sıfa olsun
Cok guzel gorunuyor
Afiyet olsun guzel gorunuyor

İyi akşamlar bugünün menüsü
Kah 11
1 haş yumurta
Çökelek
5 zeytin
Dom yeşillik
2şer ceviz fındık
Ara 2
Kahve ile yarım d kek