Haklısın canım benim bi düşüğüm var o zamanda 8kg alman yeterli demişti doktor inşallah biraz daha versem ilk üç ay da dikkat etsem iyi olur inşallahBen ilk kizima klomen tedavisiyle hamile kaldim. İnşallah gonlune gore olsun. Ama mutlaka zayiflamaya calis. Senin kilonda hamile kaldim bende93ten 86ya indim hamile kaldim. Birde klomende kullaniyodum çatlatma ignesiyle. Sonra 113le dogum yaptım. Korkutmak amaciyla soylemiyorum ama hamile kalmadan ne kadar cok kg verirsen kâr. İkinciye de gene 86kgya inince kaldim
İnşallah canımAnladım teşekkür ederimadet olamamak çok şişkinlik yapıyo evet adetle birlikte atarsın inşallah canım. Tedavin inşallah tez zamanda olumlu sonuçlansın
Evet ilk kez kullanıyorum şuanlık bi sıkıntım yok cuma günü gidicem bakalım neyle karşılaşıcamİnşallah canımsenin ilk kullanımın mı nasıl gidiyor?
Sabah ogle aksam yaparsan daha iyi canim oglen doyurucu hafif seyler yersen aksama cok acikmazsinTeşekkür ederim normalde yemiyodum öğlen kahveyle geciştiriyodum ama 11 12de yapıyodum kahvaltımı. Şimdi biraz erken olduğundan açıkırım öğlen yicem.
Sizce nasıl olmalı kızlar sabah akşammı yoksa sabah öğle akşammı yenmeli
Aynen abla cocuklar uyuyunca bende kendimi yataga atiyorum canlari sagolsunCocuklar geç yatinca annenin hic boş vakti olmuyor, duzenlerini bozmamaya calis cnm
Oglan nasil, okumayi ilerlettimi
Valla nasil olacak bilmiyorum, dr 2 sefer dizde biriken siviyi aldi. Baski azaldi
Ama şişlik gecmiyor, daha ameliyat acisida var
Aslinda uzun süre ayaktada durmuyorum
Evet zaten normalde de 4e doğru bi acıkma geliyodu hep bişeylere saldırmaya başlıyodum bugün öğlen yedim şuan acıkcak gibi değilim çok şükür böyle gidicem bundan sonra bir süreSabah ogle aksam yaparsan daha iyi canim oglen doyurucu hafif seyler yersen aksama cok acikmazsin
Oglen yemezsen aksama cok acikir bir anda cok yer kontrolu kaybedersin
Burda da kapali cnmAynen abla cocuklar uyuyunca bende kendimi yataga atiyorum canlari sagolsun
Su virusten bir kurtulsak normale donsek asi cikti yine heryeri kapattilar burda marketler eczaner disinda heryer kapali
Almanya zaten ne yaparsa burada onu takip ediyor hakkimizda hayirlisi
Ev yardimina basvuru yapsan yardimci kadin vermezler mi
Ayakta duramiyorum falan desen
Kase mi tabakmi cnm oEvet zaten normalde de 4e doğru bi acıkma geliyodu hep bişeylere saldırmaya başlıyodum bugün öğlen yedim şuan acıkcak gibi değilim çok şükür böyle gidicem bundan sonra bir süre
öğlen yemeğim; 14:00Eki Görüntüle 2754544
Yarım kase mercimek çorbası, 4 yaprak sarması
Bende brokoli aldim :)Pazardan geldim:))
Brokoli aldım akşama 1 leğen brokoli salatası varohh mis
Pancar da aldım yarında onu deneyeceğim.
Hayırlısı olsun hakkında canımEvet ilk kez kullanıyorum şuanlık bi sıkıntım yok cuma günü gidicem bakalım neyle karşılaşıcam
Yok kase , benim tabakları değiştirmem gerek galibaBurda da kapali cnm
Yardim alacak kadar kötü degilim :))
Kase mi tabakmi cnm o
Resimde büyük gözüküyor :) corbanin 1 kepcesi 1 dil. Ekmek degerinde
Yaninda sarma yerine salata olsa daha iyi olurdu
Bende brokoli aldim :)
Afiyet olsunKahvaltidan sonra cok toktum ama 2 saat sonra aciktim
Chiali incirli puding yaptim
Alisveriste cnm acayip tatli istedi
Gelince pudingi yedim
Fazla bekletmeyince tam kivam almamisti ama yinede tatmin etti beni :))
Yemedim ya aksam yicem mercimek yerine cumaya kadar sabretcem normal yemekler icin. İyi bir eksi gorebilirsem guzel motive olurumBence ye de öyle git cnm
Yürüyünce acikirsin zaten
Orda da kacamak yapma
Hasladin mi canim cigden mi afiyetBrokoli ve rokayı birlikte denemenizi öneririm kızlar.üstüne dövülmüş sarımsak limon ve zeytinyağından sos.tadı çok güzelleşiyor.eşim pek sevmezdi.o bile e güzel olmuş bu dedi geçenlerde,yedi.brokoliyi büyük büyük elle doğrayın Eki Görüntüle 2754619
Bende brokoliyi zeytinyağı,sarımsak,limon ve az tuzlayıp yemeye bayılıyorum roka ile denemedim hiç denenebilirBrokoli ve rokayı birlikte denemenizi öneririm kızlar.üstüne dövülmüş sarımsak limon ve zeytinyağından sos.tadı çok güzelleşiyor.eşim pek sevmezdi.o bile e güzel olmuş bu dedi geçenlerde,yedi.brokoliyi büyük büyük elle doğrayın Eki Görüntüle 2754619
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?