• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bu 72-73 bandından kurtulamıcam sanırım yine sısmısım
1 gün saf pro yapsan nasil olur ki cnm
Yaninda dukan birasi
Yaza kadar sabretcem canim. Yaza talim var. İkisine de uyku egitimi vercem. En azindan rutinmi olacak ne olacak bilmem. 4 yildir gece uykusu yok bende bu nedir ya :'(
Neden yaza kadar bekliyorsun cnm
Büyüdükçe zorlaşır
Bu sabah kızı psikologa getirdim. Bekliyorum suan. Alel acele az yumurta yarim dilimden az ekmek yedim. Şuan çok açım. Arkamda pastane var direniyorum. Cumaya guzel bir eksiye duşmem gerek
Ayran alabilirsin cnm
Günaydınlar🥰🥰🥰
Eki Görüntüle 2754290
Chialı omletim.ekstra 1 ç.k. bal var :))
Dünkü menun nerde canancim :)
Malesef heryer öyle küresel ısınmayı insanların bu şekilde hissetmesi hiç hayra alamet değil doğru düzgün yağmur bile yok kardan zaten vazgeçtik :KK43:
Dogayi talan ettiler, yesillikler yerine her yer beton doldu 😔

Hosgeldinnnn bitanem 😍evdeyim nerde olayim :)) hâlâ raporluyum, dizim gecmedi bi türlü, şiş hala
Gerci is olmadigi icin, iş yeride çıkış verdi

Yinede ayni sayilirsin, bikac kilodan bisey olmaz :)

Sen nasilsin
Okullar kapalimi orda
Hosbulduk ablacim🥰
Bende ayni iste okul kapandi online egitime basladik kiz kucuk oldugu icin ona online egitim yok oglanin online egitimi var haftada 4 gun yarim saat
Hayirlisi
Okul kapaninca benim duzende alt ust oldu cocuklar gec yatiyor bende gec yatiyorum sabah erken kalkiyoruz bizimkiler kacta uyursa uyusun erken uyaniyor
Fazla agir kaldirma dikkat et abla
Babamda elinden 3kere amaliat oldu hala sikayetleri var burdaki doktorlarda pek bilgili degil tr nin doktorlari daha iyi

Günaydın yağmurlu bir Ankara sabahindan
Bahar sen misin gunaydin tatlim kizin nasil oldu gaz sancisi vardi galiba duzeldimi
4.01.pazartesi

Gece baya ekmek peynir yemistim o yuzden sabah cnm bisey istemedi 😐sonrada camasir, yemekle ugrastim
O yuzden geç basladim :)

Sabah tan oglene kadar filtre kahve :)

16.00
1 tabak yumurtali ispanak
Yogurt

18.30
1 kepce kuru fasulye
2 kş pirinç pilavi
1.5 biber

Detoks suyuyla beraber 3 lt su
Soda da var daha :)
Artik diyete basladigina gore gece yemeyi birakmalisin abla 😊
Menun guzel afiyet olsun :)

Hosbulduk ablacim🥰
Bende ayni iste okul kapandi online egitime basladik kiz kucuk oldugu icin ona online egitim yok oglanin online egitimi var haftada 4 gun yarim saat
Hayirlisi
Okul kapaninca benim duzende alt ust oldu cocuklar gec yatiyor bende gec yatiyorum sabah erken kalkiyoruz bizimkiler kacta uyursa uyusun erken uyaniyor
Fazla agir kaldirma dikkat et abla
Babamda elinden 3kere amaliat oldu hala sikayetleri var burdaki doktorlarda pek bilgili degil tr nin doktorlari daha iyi
Cocuklar geç yatinca annenin hic boş vakti olmuyor, duzenlerini bozmamaya calis cnm
Oglan nasil, okumayi ilerlettimi

Valla nasil olacak bilmiyorum, dr 2 sefer dizde biriken siviyi aldi. Baski azaldi
Ama şişlik gecmiyor, daha ameliyat acisida var
Aslinda uzun süre ayaktada durmuyorum

Hoşbulduk canım 🥰
29 yaşındayım öğretmenim evlendikten sonra 1.5 yıl çok kilo aldım. 2 hafta önce kilolarımın hızla artmasıyla artık bi dur dedim başladım ama hamile kalmak için ilaç da kullanıyorum şu an o da şişlik yapıyor 87.8 di ilk başladığımda 86.2 ye indim şuan detoks falan yaptım 3 gün yeniden devam inşallah 🥰🙏🏻 Buraya yine menü ve kilo bildirimi mi yapıcaz? Mefkurem Mefkurem

Hoşbulduk canım 🥰
29 yaşındayım öğretmenim evlendikten sonra 1.5 yıl çok kilo aldım. 2 hafta önce kilolarımın hızla artmasıyla artık bi dur dedim başladım ama hamile kalmak için ilaç da kullanıyorum şu an o da şişlik yapıyor 87.8 di ilk başladığımda 86.2 ye indim şuan detoks falan yaptım 3 gün yeniden devam inşallah 🥰🙏🏻 Buraya yine menü ve kilo bildirimi mi yapıcaz? Mefkurem Mefkurem
Bende Zühal cnm, almanyada yasiyorum

Hormon ilaclari aldigin icin biraz zor verebilirsin
Keşke önce kilonu verseydin

Cuma tarti günümüz, pazartesi de kontrol icin tartiliyoruz
Menuyu de mutfak kapaninca, saatleri ve miktarlariyla buraya yaziyoruz

Bende ekliyim 9:55 omlet kaşarlı. Eki Görüntüle 2754293
ama sanırım akşama kadar açıkıcam o yüzden şimdi bir kahve içip öğlen öğünüde çorba içicem 😊
🤩🤩🤩🤩afiyet olsun canım.
1 gün saf pro yapsan nasil olur ki cnm
Yaninda dukan birasi

Neden yaza kadar bekliyorsun cnm
Büyüdükçe zorlaşır

Ayran alabilirsin cnm

Dünkü menun nerde canancim :)

Dogayi talan ettiler, yesillikler yerine her yer beton doldu 😔
Hiçbirşey de kaçmıyor😬😬😬
Dün sabah iyiydi abla.annemlere gittik uzuuun bir aradan sonra.tavuk vardı bir güzel doydum aslında .sonra saçmaladım.anneme ne zaman gitsem yapıyorum ben Bunu. Babam falan kızdırıyor.eşim orda sıkılıyor.sonra ikisi de bende patlıyor....ben de...Hırsımı alırcasına yiyorum sanki kendime hakim olamıyorum ....neyse en azından sabahtan 1 saat yürüyüş yaptım.bu durumu çözmem gerek...nasıl bilmiyorum...

Dün tartışmayı unuttum.bugün +300 üm.
Bugün erken yerim heralde, baya aciktim :)
Saldirmamak icin once bi kahve iceyim

Aksama kendime yesil mercimek salatasi düşünüyorum bide yogurtlu kırmızı pancar
Evdekilere yemek var
Bugün biraz temizlik yaparim
Yoğurtlu pancarınaydık yapıyprsun abla?
Afiyet olsun tatlim
Teşekkürler sevilay 🥰
Hoşbulduk canım 🥰
Hoşgeldin canım :)
İnşallah hayırlısıyla bebeğini de kucaklarsın yakında🙂

Hiçbirşey de kaçmıyor😬😬😬
Dün sabah iyiydi abla.annemlere gittik uzuuun bir aradan sonra.tavuk vardı bir güzel doydum aslında .sonra saçmaladım.anneme ne zaman gitsem yapıyorum ben Bunu. Babam falan kızdırıyor.eşim orda sıkılıyor.sonra ikisi de bende patlıyor....ben de...Hırsımı alırcasına yiyorum sanki kendime hakim olamıyorum ....neyse en azından sabahtan 1 saat yürüyüş yaptım.bu durumu çözmem gerek...nasıl bilmiyorum...

Dün tartışmayı unuttum.bugün +300 üm
Ikisine de bi sorunun varsa kendine söyle beni muhattap etme de

Arti fazla degilmis neyse ki :)

Afiyet olsun cok guzel gorunuyor canim
Oglen yemiyecenmi
Teşekkür ederim normalde yemiyodum öğlen kahveyle geciştiriyodum ama 11 12de yapıyodum kahvaltımı. Şimdi biraz erken olduğundan açıkırım öğlen yicem.
Sizce nasıl olmalı kızlar sabah akşammı yoksa sabah öğle akşammı yenmeli

Hoşbulduk canım 🥰
Merhaba, hamile kalmak için ne kullanıyosun. Bende klomene başladım yeni oda şişlik yaparmı acaba 🙄

🤩🤩🤩🤩afiyet olsun canım.

Hiçbirşey de kaçmıyor😬😬😬

Dün tartışmayı unuttum.bugün +300 üm.

Yoğurtlu pancarınaydık yapıyprsun abla?

Teşekkürler sevilay 🥰

Hoşgeldin canım :)
İnşallah hayırlısıyla bebeğini de kucaklarsın yakında🙂
Teşekkür ederimmm hepimize şifa olsun inşallah 😍

Teşekkür ederim normalde yemiyodum öğlen kahveyle geciştiriyodum ama 11 12de yapıyodum kahvaltımı. Şimdi biraz erken olduğundan açıkırım öğlen yicem.
Sizce nasıl olmalı kızlar sabah akşammı yoksa sabah öğle akşammı yenmeli
Bu kişinin yaşam tarzina, aclik durumuna göre degisir cnm
Kilon fazla oldugu ve yeni basladigin icin 3 öğün yapabilirsin bana göre
Haşlamadan di mi?
Sarımsaklı yoğurt mu?
Istenirse havuc gibi sote yapilabilir heralde cnm ama çiğ daha sagliklidir bence

Ben sarimsak koymuyorum, o da damak tadina göre degisir :))

Back