💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tamam abla ona göre ayarlıcam o halde

Bu sabah kızı psikologa getirdim. Bekliyorum suan. Alel acele az yumurta yarim dilimden az ekmek yedim. Şuan çok açım. Arkamda pastane var direniyorum. Cumaya guzel bir eksiye duşmem gerek
dışarıya çıktığın zaman çantana minik bir kabın içinde çiğ kuruyemiş ve kuru meyve koy canım. yanına su da al. çok iyi geliyor.
sana da geçmiş olsun. menisküs ameliyatı mı oldun?
Hoş bulduk canım baktım grup birden sessizleşti bu diyet gruplarını da pek bilmiyorum yeni yeni keşfediyorum biraz daha devam etmem faydalı olacak diye düşündüm askrhpozitif
hoşgeldin canım. ben fulya.

Merhaba canım hoşbulduk kübra bende

Merhaba, hamile kalmak için ne kullanıyosun. Bende klomene başladım yeni oda şişlik yaparmı acaba
Merhaba canım bana bi östrojen içeren 21 günlük ilaç verdi cyclo prognova diye bişey şuan onu kullanıp adet bekliyorum sonra klomene başlayacağım o 5günlük olacak yapmaz herhalde adet olsam bi rahatlayacağım zaten

Teşekkürler canım inşallah hoşbulduk

Tamamdır canım yani aslında hep vermeye çalıştım olmadı bi yerde bıraktım inşallah şimdi bir ay daha var önümde en az

Anladım teşekkür ederim adet olamamak çok şişkinlik yapıyo evet adetle birlikte atarsın inşallah canım. Tedavin inşallah tez zamanda olumlu sonuçlansın

Ah cocuklarla dışarı cikarken kendimi hic dusunemiyorumki

Ben ilk kizima klomen tedavisiyle hamile kaldim. İnşallah gonlune gore olsun. Ama mutlaka zayiflamaya calis. Senin kilonda hamile kaldim bende 93ten 86ya indim hamile kaldim. Birde klomende kullaniyodum çatlatma ignesiyle. Sonra 113le dogum yaptım. Korkutmak amaciyla soylemiyorum ama hamile kalmadan ne kadar cok kg verirsen kâr. İkinciye de gene 86kgya inince kaldim

İnan ki evde muzik bile açamıyorum. Cadı hemen geliyor ben beğenmedim benim istedigimi aç diyor

Evdeyken dünden kalan sebze corbami icipte mi gitsem. Cokta aç degilim ama orda saldirmayalim sonra diye
Bence ye de öyle git cnm
Yürüyünce acikirsin zaten
Orda da kacamak yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…