Tamam abla ona göre ayarlıcam o haldeBu kişinin yaşam tarzina, aclik durumuna göre degisir cnm
Kilon fazla oldugu ve yeni basladigin icin 3 öğün yapabilirsin bana göre
Istenirse havuc gibi sote yapilabilir heralde cnm ama çiğ daha sagliklidir bence
Ben sarimsak koymuyorum, o da damak tadina göre degisir :))
Abla bende pancar denemek istiyorum. Nasil yapıyorsunBugün erken yerim heralde, baya aciktim :)
Saldirmamak icin once bi kahve iceyim
Aksama kendime yesil mercimek salatasi düşünüyorum bide yogurtlu kırmızı pancar
Evdekilere yemek var
Bugün biraz temizlik yaparim
dışarıya çıktığın zaman çantana minik bir kabın içinde çiğ kuruyemiş ve kuru meyve koy canım. yanına su da al. çok iyi geliyor.Bu sabah kızı psikologa getirdim. Bekliyorum suan. Alel acele az yumurta yarim dilimden az ekmek yedim. Şuan çok açım. Arkamda pastane var direniyorum. Cumaya guzel bir eksiye duşmem gerek
sana da geçmiş olsun. menisküs ameliyatı mı oldun?Cocuklar geç yatinca annenin hic boş vakti olmuyor, duzenlerini bozmamaya calis cnm
Oglan nasil, okumayi ilerlettimi
Valla nasil olacak bilmiyorum, dr 2 sefer dizde biriken siviyi aldi. Baski azaldi
Ama şişlik gecmiyor, daha ameliyat acisida var
Aslinda uzun süre ayaktada durmuyorum
hoşgeldin canım. ben fulya.Hoş bulduk canım baktım grup birden sessizleşti bu diyet gruplarını da pek bilmiyorum yeni yeni keşfediyorumbiraz daha devam etmem faydalı olacak diye düşündüm askrhpozitif
Merhaba canım hoşbulduk kübra bendedışarıya çıktığın zaman çantana minik bir kabın içinde çiğ kuruyemiş ve kuru meyve koy canım. yanına su da al. çok iyi geliyor.
sana da geçmiş olsun. menisküs ameliyatı mı oldun?
hoşgeldin canım. ben fulya.
Merhaba canım bana bi östrojen içeren 21 günlük ilaç verdi cyclo prognova diye bişey şuan onu kullanıp adet bekliyorum sonra klomene başlayacağım o 5günlük olacak yapmaz herhalde adet olsam bi rahatlayacağım zatenMerhaba, hamile kalmak için ne kullanıyosun. Bende klomene başladım yeni oda şişlik yaparmı acaba
Teşekkürler canım inşallahafiyet olsun canım.
Hiçbirşey de kaçmıyor
Dün sabah iyiydi abla.annemlere gittik uzuuun bir aradan sonra.tavuk vardı bir güzel doydum aslında .sonra saçmaladım.anneme ne zaman gitsem yapıyorum ben Bunu. Babam falan kızdırıyor.eşim orda sıkılıyor.sonra ikisi de bende patlıyor....ben de...Hırsımı alırcasına yiyorum sanki kendime hakim olamıyorum ....neyse en azından sabahtan 1 saat yürüyüş yaptım.bu durumu çözmem gerek...nasıl bilmiyorum...
Dün tartışmayı unuttum.bugün +300 üm.
Yoğurtlu pancarınaydık yapıyprsun abla?
Teşekkürler sevilay
Hoşgeldin canım :)
İnşallah hayırlısıyla bebeğini de kucaklarsın yakında
Tamamdır canım yani aslında hep vermeye çalıştım olmadı bi yerde bıraktım inşallah şimdi bir ay daha var önümde en azBende Zühal cnm, almanyada yasiyorum
Hormon ilaclari aldigin icin biraz zor verebilirsin
Keşke önce kilonu verseydin
Cuma tarti günümüz, pazartesi de kontrol icin tartiliyoruz
Menuyu de mutfak kapaninca, saatleri ve miktarlariyla buraya yaziyoruz
Anladım teşekkür ederimMerhaba canım bana bi östrojen içeren 21 günlük ilaç verdi cyclo prognova diye bişey şuan onu kullanıp adet bekliyorum sonra klomene başlayacağım o 5günlük olacak yapmaz herhalde adet olsam bi rahatlayacağım zaten
Merhabamerhaba
Kirmizi pancari rendeleyip yogurtla karistiriyorum cnmAbla bende pancar denemek istiyorum. Nasil yapıyorsun
Evet cnmsana da geçmiş olsun. menisküs ameliyatı mı oldun?
Ah cocuklarla dışarı cikarken kendimi hic dusunemiyorumkidışarıya çıktığın zaman çantana minik bir kabın içinde çiğ kuruyemiş ve kuru meyve koy canım. yanına su da al. çok iyi geliyor.
sana da geçmiş olsun. menisküs ameliyatı mı oldun?
hoşgeldin canım. ben fulya.
Ben ilk kizima klomen tedavisiyle hamile kaldim. İnşallah gonlune gore olsun. Ama mutlaka zayiflamaya calis. Senin kilonda hamile kaldim bendeMerhaba canım bana bi östrojen içeren 21 günlük ilaç verdi cyclo prognova diye bişey şuan onu kullanıp adet bekliyorum sonra klomene başlayacağım o 5günlük olacak yapmaz herhalde adet olsam bi rahatlayacağım zaten
Hemde kafan dinlenmiş olur biraz :))Kizlari annemde birakip eve geldim. Bulasiklari topladim. Camasirlarj kurutmaya atip disari cikcam alisveris yapcam anneme. Yolu uzatip yuruyus yapmis olcam. Cocuksuzken hizli yuruyebiliyorum
İnan ki evde muzik bile açamıyorum. Cadı hemen geliyor ben beğenmedim benim istedigimi aç diyorHemde kafan dinlenmiş olur biraz :))
harikaaaaEkmeksiz doyurucu bi kahvalti yaptim
Heralde ara öğün yapmadan aksami beklerim :)
Detoks suyum da hazir
Bence ye de öyle git cnmİnan ki evde muzik bile açamıyorum. Cadı hemen geliyor ben beğenmedim benim istedigimi aç diyor
Evdeyken dünden kalan sebze corbami icipte mi gitsem. Cokta aç degilim ama orda saldirmayalim sonra diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?