Yok zaten normal yemek ye canımda cok fazla karbonu bir araya getıememeye calıs kılo vermene engel degilse menulerın gayet guzel ve sureklı degısık seyler varaslında tabi akşamları 0 karbo olsa daha iyi ama illa yiyorum. 3-4 yk aldım bulguru. fazla almadım. normalde daha fazla yerim.
belki sonra daha iyi ayarlarım ama şimdilik az miktar yiyeyim.
akşamları meyve yoğurt gibi şeylerle kapatanlara çok özeniyorum. ama ben illa normal yemek yiyeceğim
Olan olmus artık canım gecmısı bırak onune bak basladın ya arkası gelirİnşallah cumaya en son eksildigim kglarda cikabilirim. Cok güzel olur. Zaten 2 hafta kaybettim birde simdi arti temizlemekle geçircem of of
Allah korumuş canım geçmiş olsun.Menü
Sabah
1 üçgen omlet
2 wasa
2 çay kaşığı reçel
2 kk peynir
3 zeytin
Ara
1 kare bitter kahve
Aksam
1 kepçe tarhana çorbası
1 avuç içi kadar fırın mücver
Gece kuşu oldum iyice gündüz vakit bulamadim ama bakmadan da uyumak istemedim
Çocuklarla dışarı çıktık dolaştık baya . Kirk yılda bir dışarı çıkıyoruz onda da az daha esnaf amcanın biri oğlumu yakacakti elindeki çay bardağı ayaklarımiza düştü Allah'tan üstüne gelmedi nasıl başardı bilmiyorum çay bir yana camlar bir yana korktu çocuk
Merhaba canım bende buraya gelebilir miyim enerjik bir grup gibi diğer gruplar bi tıkandıEki Görüntüle 2704536
Samimi, içten, gercek dostlarla
Önceden basardiklarimizi tekrarlamak üzere, gülerek eğlenerek hayatlarimiza dokunuyoruz.
Katilmak isteyen Kalbi güzel insanlarida aramiza alir, sarıp sarmalariz
Kurallarimiz :
__ Tarti günümüz cuma
Pazartesi kontrol için ara tarti günü
__günlük menulerimizi saatleri ve miktarlariyla yazıp birbirimize yorum yapiyoruz.
Gerisi sohbet muhabbet :))) beraber aglayip beraber gülmece
Can dostlar
askrhpozitif
North River
@Tekrar dene
@Habinar
Poni Bon
@Sweetyy83
@ekim2009
Amine Busra
@Edibe12
@Hepfitim
@Hayyal
@badem000
60kiloyum
Ben de bugün acayip şiştim. ama nedenini biliyorum. iki gündür bulgur yedim, reglim gecikti halen gelmedi. ayrıca bugün wcye çıkmadım. gündüz yeşil çay falan içtim ama yine de çok şişim. yatacağım şimdi sabah ola hayrola.Acayip bir sıslık var bende nedenini anlamadım
Tartıldm canm ama ben ara vermek istiyorum. Korumada olsam bu kadar istikrarlı olmamPoni Bon bugun tartıldın mı ben mi gormedım
Sen gelince Ankanın günlüğü dağıldı bi düşünmemiz lazımMerhaba canım bende buraya gelebilir miyim enerjik bir grup gibi diğer gruplar bi tıkandı
Yaa evet sorma ben tam başladım grup dağıldıSen gelince Ankanın günlüğü dağıldı bi düşünmemiz lazım
Hosbulduk mervecim sende hosgeldinSenin aksamlar genelde karbonlu oluyor fulya sabahla aksamı yermı degıstırmeye çalışsan
Hosgeldin sevılaycım
Hosgeldinnnn bitanemAbla nerelerdesin sen :)
Nick de degistirmissin etkiteti gorunce bu kim diye sasirdim
Devam edecem tabiki kilo aldim 6 ile 7 ler arasindayim
Hos geldin sefa getirdin
Yok kaybolmuyorum cnmAbla menu yazdin mi goremedim, nerelerdesinMefkurem kaybolma artik :)
Belki birgün bizde akillanirizİnşallah cumaya en son eksildigim kglarda cikabilirim. Cok güzel olur. Zaten 2 hafta kaybettim birde simdi arti temizlemekle geçircem of of
Usuttunmu yoksa cnmAcayip bir sıslık var bende nedenini anlamadım
Allah korumus cok gecmis olsun cnmMenü
Sabah
1 üçgen omlet
2 wasa
2 çay kaşığı reçel
2 kk peynir
3 zeytin
Ara
1 kare bitter kahve
Aksam
1 kepçe tarhana çorbası
1 avuç içi kadar fırın mücver
Gece kuşu oldum iyice gündüz vakit bulamadim ama bakmadan da uyumak istemedim
Çocuklarla dışarı çıktık dolaştık baya . Kirk yılda bir dışarı çıkıyoruz onda da az daha esnaf amcanın biri oğlumu yakacakti elindeki çay bardağı ayaklarımiza düştü Allah'tan üstüne gelmedi nasıl başardı bilmiyorum çay bir yana camlar bir yana korktu çocuk
Tabiki, hosgeldin cnmMerhaba canım bende buraya gelebilir miyim enerjik bir grup gibi diğer gruplar bi tıkandı
Yarin sislik yapicak bisey yeme cnmBen de bugün acayip şiştim. ama nedenini biliyorum. iki gündür bulgur yedim, reglim gecikti halen gelmedi. ayrıca bugün wcye çıkmadım. gündüz yeşil çay falan içtim ama yine de çok şişim. yatacağım şimdi sabah ola hayrola.
1 hafta sifir karbon yapip 78 den kurtulsana cnmTartıldm canm ama ben ara vermek istiyorum. Korumada olsam bu kadar istikrarlı olmam
Sağolasın ben de bugün o şekilde denicemAfiyet olsun canım bana xa az gelirdi bu yemek :) ama ben de bikaç gündür dikkat edyrm daha küçük tabaklara koyuyorm yemeğimi
Benim oglanda sorun yokta kız 12den önce derin uykuya dalmiyor ama uyku halinde oluyor 10da odaya götürüyorum ben yatma rutini oluşur inşallah zamanla.Allah korumuş canım geçmiş olsun.
Bizimkilerde daha ayakta valla napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?