💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yok zaten normal yemek ye canımda cok fazla karbonu bir araya getıememeye calıs kılo vermene engel degilse menulerın gayet guzel ve sureklı degısık seyler var

Menü
Sabah
1 üçgen omlet
2 wasa
2 çay kaşığı reçel
2 kk peynir
3 zeytin

Ara
1 kare bitter kahve

Aksam
1 kepçe tarhana çorbası
1 avuç içi kadar fırın mücver

Gece kuşu oldum iyice gündüz vakit bulamadim ama bakmadan da uyumak istemedim
Çocuklarla dışarı çıktık dolaştık baya . Kirk yılda bir dışarı çıkıyoruz onda da az daha esnaf amcanın biri oğlumu yakacakti elindeki çay bardağı ayaklarımiza düştü Allah'tan üstüne gelmedi nasıl başardı bilmiyorum çay bir yana camlar bir yana korktu çocuk

Allah korumuş canım geçmiş olsun.
Bizimkilerde daha ayakta valla napcam bilmiyorum

Merhaba canım bende buraya gelebilir miyim enerjik bir grup gibi diğer gruplar bi tıkandı

Acayip bir sıslık var bende nedenini anlamadım
Ben de bugün acayip şiştim. ama nedenini biliyorum. iki gündür bulgur yedim, reglim gecikti halen gelmedi. ayrıca bugün wcye çıkmadım. gündüz yeşil çay falan içtim ama yine de çok şişim. yatacağım şimdi sabah ola hayrola.

Abla nerelerdesin sen :)
Nick de degistirmissin etkiteti gorunce bu kim diye sasirdim
Devam edecem tabiki kilo aldim 6 ile 7 ler arasindayim
Hos geldin sefa getirdin
Hosgeldinnnn bitanem evdeyim nerde olayim :)) hâlâ raporluyum, dizim gecmedi bi türlü, şiş hala
Gerci is olmadigi icin, iş yeride çıkış verdi

Yinede ayni sayilirsin, bikac kilodan bisey olmaz :)

Sen nasilsin
Okullar kapalimi orda

Abla menu yazdin mi goremedim, nerelerdesin Mefkurem kaybolma artik :)
Yok kaybolmuyorum cnm
İnşallah cumaya en son eksildigim kglarda cikabilirim. Cok güzel olur. Zaten 2 hafta kaybettim birde simdi arti temizlemekle geçircem of of
Belki birgün bizde akillaniriz ama şu an önümüze bakmaktan baska care yok
Acayip bir sıslık var bende nedenini anlamadım
Usuttunmu yoksa cnm

Allah korumus cok gecmis olsun cnm
Merhaba canım bende buraya gelebilir miyim enerjik bir grup gibi diğer gruplar bi tıkandı
Tabiki, hosgeldin cnm
Seni taniyabilirmiyiz
Yarin sislik yapicak bisey yeme cnm
Aksamda sifir karbon yapmaya calis
Tartıldm canm ama ben ara vermek istiyorum. Korumada olsam bu kadar istikrarlı olmam
1 hafta sifir karbon yapip 78 den kurtulsana cnm
Sana ekmek, bulgur yaramiyor

Son düzenleme:
4.01.pazartesi

Gece baya ekmek peynir yemistim o yuzden sabah cnm bisey istemedi sonrada camasir, yemekle ugrastim
O yuzden geç basladim :)

Sabah tan oglene kadar filtre kahve :)

16.00
1 tabak yumurtali ispanak
Yogurt

18.30
1 kepce kuru fasulye
2 kş pirinç pilavi
1.5 biber

Detoks suyuyla beraber 3 lt su
Soda da var daha :)

Afiyet olsun canım bana xa az gelirdi bu yemek :) ama ben de bikaç gündür dikkat edyrm daha küçük tabaklara koyuyorm yemeğimi
Sağolasın ben de bugün o şekilde denicem Az gelmiyoda gözüme böyle doydum diyemiyorum yemek bittiğinde, belki o şekilde gözümün doymasıyla doydum sanarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…