• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menü
Sabah
1 üçgen omlet
2 wasa
2 çay kaşığı reçel
2 kk peynir
3 zeytin

Ara
1 kare bitter kahve

Aksam
1 kepçe tarhana çorbası
1 avuç içi kadar fırın mücver

Gece kuşu oldum iyice gündüz vakit bulamadim ama bakmadan da uyumak istemedim
Çocuklarla dışarı çıktık dolaştık baya . Kirk yılda bir dışarı çıkıyoruz onda da az daha esnaf amcanın biri oğlumu yakacakti elindeki çay bardağı ayaklarımiza düştü Allah'tan üstüne gelmedi nasıl başardı bilmiyorum çay bir yana camlar bir yana korktu çocuk
Cok gecmıs olsun canım Allah korumuş
Merhaba canım bende buraya gelebilir miyim enerjik bir grup gibi diğer gruplar bi tıkandı 😂
Hosgeldin canım benim aklıma geldıde ankaya ayıp olur diye ses etmedım
Ben de bugün acayip şiştim. ama nedenini biliyorum. iki gündür bulgur yedim, reglim gecikti halen gelmedi. ayrıca bugün wcye çıkmadım. gündüz yeşil çay falan içtim ama yine de çok şişim. yatacağım şimdi sabah ola hayrola.
Valla bende sıssım fulya ıner ınsallah su tartılmamayı becerebılsem super olacak
Tartıldm canm ama ben ara vermek istiyorum. Korumada olsam bu kadar istikrarlı olmam :KK45:
Kız baslamısken ne arası
Usuttunmu yoksa cnm
Bilmiyorum ki abla
Hayırlı sabahlar 🌸 acaba vücudu şaşırtmak için diyetinimi değiştirmeyi denesen arada bence şaşırtma yapmak gerekiyo gibi 😊
Sevıyelerı bırakmam canımda bılmıyorum nasıl bisey yaparım
Günaydın İstanbuldada ne zamandır yaz gibi bir hava vardı bu gece biraz yağdı😊
Sende mı İstanbuldasın neresındesın

Valla bende sıssım fulya ıner ınsallah su tartılmamayı becerebılsem super olacak

Kız baslamısken ne arası

Bilmiyorum ki abla

O zaman detoks suları falan denesen seviyelerine uyarsa.
evet silivri sende sanırım istanbul neresi 😊

Benim oglanda sorun yokta kız 12den önce derin uykuya dalmiyor ama uyku halinde oluyor 10da odaya götürüyorum ben yatma rutini oluşur inşallah zamanla.
Yaza kadar sabretcem canim. Yaza talim var. İkisine de uyku egitimi vercem. En azindan rutinmi olacak ne olacak bilmem. 4 yildir gece uykusu yok bende bu nedir ya :'(

Kız baslamısken ne arası

Bilmiyorum ki abla

O zaman detoks suları falan denesen seviyelerine uyarsa.
evet silivri sende sanırım istanbul neresi 😊
Bende istanbuldayim çekmece de 😂

Günaydınlar🥰🥰🥰
20210105_113045.jpg

Chialı omletim.ekstra 1 ç.k. bal var :))

Bu sabah kızı psikologa getirdim. Bekliyorum suan. Alel acele az yumurta yarim dilimden az ekmek yedim. Şuan çok açım. Arkamda pastane var direniyorum. Cumaya guzel bir eksiye duşmem g
Bu sabah kızı psikologa getirdim. Bekliyorum suan. Alel acele az yumurta yarim dilimden az ekmek yedim. Şuan çok açım. Arkamda pastane var direniyorum. Cumaya guzel bir eksiye duşmem gerek
Geçmiş olsun, market gibi bişey varsa fındık fıstık alıp geçiştirebilirsin 😊

Silivriyi seviyorum ❤️ istanbuldan kacmak istedigimizde ya silivri ya büyükçekmece ye giderdik bir ara
Silivri güzel evet ama yaşayana sanırım yapabilcek pek bi aktivite olmuyor ama istanbul yoğunluğundan kaçmak için güzel sakin 😊

Günaydın İstanbuldada ne zamandır yaz gibi bir hava vardı bu gece biraz yağdı😊

Hayırlı sabahlar 🌸 acaba vücudu şaşırtmak için diyetinimi değiştirmeyi denesen arada bence şaşırtma yapmak gerekiyo gibi 😊
Malesef heryer öyle küresel ısınmayı insanların bu şekilde hissetmesi hiç hayra alamet değil doğru düzgün yağmur bile yok kardan zaten vazgeçtik :(

Malesef heryer öyle küresel ısınmayı insanların bu şekilde hissetmesi hiç hayra alamet değil doğru düzgün yağmur bile yok kardan zaten vazgeçtik :KK43:
Kesinlikle bu aylarda bu havaların olması çok üzücü 😞 bu hafta cumadan çarşambaya kadar yağmur gösteriyo ama sonra yine güneşli kış yok bu sene sanırım🙄

Back